Perfector Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 Mayhem ne bi bio to sto jeste da se nisu poklali i pojeli medjusobno.A oni kao muzicari? Posto je i Varg dosta pominjan,samo da kazem da je po meni on veci kreten od svih clanova Mayhem-a,doduse i on je to bio jedno vreme. Quote
Azog-Gauroth Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 Mayhem ne bi bio to sto jeste da se nisu poklali i pojeli medjusobno.A oni kao muzicari? Posto je i Varg dosta pominjan,samo da kazem da je po meni on veci kreten od svih clanova Mayhem-a,doduse i on je to bio jedno vreme. prekrsti se nad tim rijechima,chovjeche bozji... mislim,ono,slayer na avataru,a takva pricha... Quote
Perfector Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 Pa moje je da kazem sta mislim, to sto ti volis Mayhem to je tvoja stvar Quote
*Silent Angel* Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 true legends will never die sramota p.s.ko mi ovde brise postove Quote
Black#1 Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 Veliki broj ljudi slusha Mayhem....Kao shto ja poshtujem tudji ukus za muziku...tako smatram da bi i drugi trbalo da poshtuju moj...... Quote
Fiery Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 bolje da nista nisi ni napisala Muzicari pisu i izvode muziku. Mayhem su muzicari, njoj se muzika Mayhema svidja. Sta nije jasno? Nikada nije rekla da joj se dopadaju kao neki esktremno tehnicko-nadrkani muzicari. Quote
D.E.B.I.L., the true grinder Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 bolje da nista nisi ni napisala Nazalost, danas svatko ima priliku napisati o blacku i zato je puno otstoja MAYHEM IS THE LAW DEAD DIED FOR BLACK METAL Quote
TheBlackGoddess Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 Jel istina da izdaju novi album????? i da imaju novog pjewacha??? Maniac ja mislim ?????????? Quote
Frankenchrist Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 Maniac je pevac odaaaaaavno. Prica se kako se Attila koji je pevao na De Mysteriisu vratio, ali ne znam koliko je to tacno. Izdali su skoro album, zove se Chimera. Quote
TheBlackGoddess Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 ako znam vidjeh neki chlanak u OK! Quote
Goxy Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 sramota p.s.ko mi ovde brise postove ne razumem sta sramota? Quote
Spøkelse Posted October 27, 2004 Report Posted October 27, 2004 Prica se kako se Attila koji je pevao na De Mysteriisu vratio, ali ne znam koliko je to tacno. Izdali su skoro album, zove se Chimera. Nije se Attila vratio... Jest' album se zove Chimera, evo spiska pesama: 1. Whore 2. Dark Night Of The Soul 3. Rape Humanity With Pride 4. My Death 5. You Must Fall 6. Slaughter Of Dreams 7. Impious Devious Leper Lord 8. Chimera Quote
(Z)arkhon Posted October 27, 2004 Report Posted October 27, 2004 Nije se Attila vratio... Jest' album se zove Chimera, evo spiska pesama: 1. Whore 2. Dark Night Of The Soul 3. Rape Humanity With Pride 4. My Death 5. You Must Fall 6. Slaughter Of Dreams 7. Impious Devious Leper Lord 8. Chimera Ma govno je album.kad bolje razmislim,banja sto se attila nije vratio da ne sere i on po MayheMu(starom) Quote
Frankenchrist Posted October 27, 2004 Report Posted October 27, 2004 Pa ono, nije govno ali nije sad ni neki extra album. Ipak posle GDOW-a su lepo uznapredovali a najavise da ce sledeci album da bude malo vise atmosfericniji od ovog, koji je vise isao na brutalnost. Moram opet reci da je ona iskristalisana produkcija malo sjebala stvar, instrumenti su pevise odvojeni jedan od drugog,i neko moje misljenje je da bi bolje zvucao da samo malo susti. Sve u svemu, sasvim ok album po mom misljenju, a stari (the true) Mayhem je umro jos pre 7 godina, posle izdavanja WLA-a tako da o tome vise ne vredi ni raspravljati. Quote
Denethor Posted October 27, 2004 Report Posted October 27, 2004 Whore je super pesma. Najaca sa albuma. Quote
Goxy Posted October 28, 2004 Report Posted October 28, 2004 Chimeru sam jednom odslusao i mislim da necu nikad vise,album nije sranje ali imam trenutno tonu 100x boljih BM albuma Quote
Perfection Of Vanishing Posted November 16, 2004 Report Posted November 16, 2004 Norwegian black metallers MAYHEM have parted ways with singer Maniac (real name Sven Erik Kristiansen) and replaced him with Attila Csihar (TORMENTOR, ABORYM). Vidje vidje... Quote
Fiery Posted November 16, 2004 Report Posted November 16, 2004 Nije Attila sto je bio, ni blizu. S druge strane, koliko ti je pouzdan izvor informacija? Quote
dark_lilith Posted November 16, 2004 Report Posted November 16, 2004 zar attila ne zivi u budimpesti, to znam sigurno? Kako ce onda da pevusi u mayhemu? Sve jedno attila je smarch, sto se tice Chimera imam ga vec nekoliko meseci na mp3ju ali me nesto gadno mrzi da ga odslusam kako valja... Quote
Denethor Posted November 16, 2004 Report Posted November 16, 2004 Poslusaj ga, album uopshte nije losh. 100 puta je bolji od GDOW-a. Quote
Perfection Of Vanishing Posted November 16, 2004 Report Posted November 16, 2004 Seti se..mrzelo te i NAglfar da slushash.. Quote
Grobodan Posted November 17, 2004 Report Posted November 17, 2004 Neka slavlje pocne... Maniac is out of legendary black metal band MAYHEM and back in comes Attila Csihar. He will - with immediate effect - take over Maniac's role as front figure. Although many rumours flourished over the past months, nothing was decided until now. The reason for this change in line-up lies in more private matters, but has also to do with Maniac's inability to tour. "Maniac was, and will always be a part of our legacy, and it has been an honour to work with him for the last 10 years. Respect!" Quote
Perfection Of Vanishing Posted November 17, 2004 Report Posted November 17, 2004 Dal ce sad na turneji da sviraju samo stare pesme a? Attila kako peva "Slaughter Of Dreams" mora da se chuje Quote
All_Destroyer Posted November 17, 2004 Report Posted November 17, 2004 I koja bi poenta bila da po pitaj boga koji put sviraju stare pesme? Mene vishe zanima u kom ce fazonu snimati nove, jer, pravo da kazhem, fazon GDoW mi je, pa, bljak, dok stari fazon silnijeh albuma vishe ne mogu da slusham - smorilo jer je prezhvakano x puta. Nazhalost, Chimaer-u josh nisam dobavio - ispiti, ispiti, jebeni fakultet... Quote
Recommended Posts