Ravendark Posted October 6, 2003 Report Posted October 6, 2003 Ova izdanja nisu od novog,vec od starog Mayhem-a.I to ti je totalni underground(Pure Fucking Armaggedon-verovatno najgora produkcija ikada). Quote
kasapin Posted October 6, 2003 Author Report Posted October 6, 2003 pa znam to, nego novom MayheM-u ide $$$ Euro i Dead se mrtvi, a ovi ostali su kreteni... Quote
Chlan 787 Posted October 15, 2003 Report Posted October 15, 2003 Mozda jedan od najboljih black metal albuma ikada je "The Grand Declaration Of War".Nije mi jasno zasto ga na tri strane o ovom bendu niko nije spomenuo... Quote
kasapin Posted October 15, 2003 Author Report Posted October 15, 2003 The Grand Declaration Of War :roll: :roll: :roll: jel ovo neko zezanje? Quote
kasapin Posted October 15, 2003 Author Report Posted October 15, 2003 jesi li slusala stare albume MayehMa, posto je Grand Declaration po meni ubedljivo najlosiji album mayhema - stari Mayhem rules! mislim Grand Declaration i nije black metal, to je vise neki cudan eksperiment mesavina blacka i neke elektronike a: Quote
Chlan 787 Posted October 15, 2003 Report Posted October 15, 2003 Da, imam sve njihove albume, ukljucujuci i demo snimke i split sa Morbid-om... Pesma koju svi toliko hvalite, Freezing moon, je meni, recimo, sasvim obicna.Ako je rec o "iskrenosti underground-a", istakla bih "Deathcrush". No, ipak, i dalje ostajem pri tvrdjenju da je TGDOW najbolji. Quote
Srki Posted October 15, 2003 Report Posted October 15, 2003 PFFFFFFFFF!!! Pazi ovo: FREEZING MOON NIJE NISTA POSEBNO :? :? :? PA TO JE BLACK METAL!!! FREEZING MOON JE BLACK METAL!!! Quote
Frankenchrist Posted October 15, 2003 Report Posted October 15, 2003 GDOW ima svoje trenutke ali ne moze se porediti sa starijim albumima.Ocekujem novi album, nadam se da ce ispuniti (MOJA) ocekivanja.... Quote
Thabbas Posted October 15, 2003 Report Posted October 15, 2003 Samo stari Mayhem!u Gayhem-u sviraju nule od ljudi,procitajte intervjue sa Hellhammer-om i Blasphemer-om oni i ne razumeju sta je BM! Quote
Hansi Posted October 18, 2003 Report Posted October 18, 2003 Reci cu samo jednoPure fucking Armagedon Quote
All_Destroyer Posted December 1, 2003 Report Posted December 1, 2003 e jl slusao neko demo od Mayhema iz 85' znaci pre Pure Fuckin' Armaggedona - mislim da se demo zove Voice Of A Tortured Skull video sam tracklist i ima gomila pesama koje posle nisu nikada snimane ponovo Jesam, imam ga, i veruj mi ne zhelish da ga chujesh! a: Goru produkciju nemaju ni Kamenjari, koliko god da oni to zheleli! a: Quote
Abbath Posted December 18, 2003 Report Posted December 18, 2003 umjetnici su..........kako ih neko moze stavljati u istu kategriju sa cof? nije pravedno Quote
varg14 Posted December 19, 2003 Report Posted December 19, 2003 A tek Death na omotu albuma... definitivno jedan od najboljih omota svih vremena. Quote
Abbath Posted December 19, 2003 Report Posted December 19, 2003 ma kazem vam ja oni su umjetnici njih ne moze svako da razumije Quote
kasapin Posted December 19, 2003 Author Report Posted December 19, 2003 e jl slusao neko demo od Mayhema iz 85' znaci pre Pure Fuckin' Armaggedona - mislim da se demo zove Voice Of A Tortured Skull video sam tracklist i ima gomila pesama koje posle nisu nikada snimane ponovo Jesam, imam ga, i veruj mi ne zhelish da ga chujesh! a: Goru produkciju nemaju ni Kamenjari, koliko god da oni to zheleli! a: heh dogovoricemo se za to - moram da cujem!!! Quote
kasapin Posted January 2, 2004 Author Report Posted January 2, 2004 pogledajte: http://avala.yubc.net/~wrathed/ http://avala.yubc.net/~wrathed/ http://avala.yubc.net/~wrathed/ ako vam je Necrolust bolestan a i ako nije Quote
Child_from_Hell Posted January 4, 2004 Report Posted January 4, 2004 Najjaci bend pored IMMORTALA!!!Steta za Euronymousa i Deada ali sta da se radi!! Quote
Filozofem Posted January 5, 2004 Report Posted January 5, 2004 nisam uspio da procitam sve porukne ne znam je li ko to spominjao ali mnogi ljudi u zadnje vrijeme mayhem nazivaju gayhem ...od kad je euronimusu varg skratio muke mayhem pocinje da truli... nije mi ni malo milo zbog toga ali nazalost istina je zato sad mislim da se sa radoscu treba sjecat starog mayhema ali i prevazici svake komentare kakvi su se mogli gore procitat stvarno mi nije jasno kako neko ko sebe naziva metalcem moze da kaze za neki legendarni band da je sranje....reci da ti se ne svidja ili cuti bolje nego da pljujes po njemu Quote
Cryfemal Posted January 9, 2004 Report Posted January 9, 2004 Daleke '86-e MORBID je bio bend na koji su se svi ugledali i svima je bio uzor. Stav, muzika, paljenje crkava, sve te stvari kasnije je nastavio MAYHEM. Najbolji period ovih velikana je dok je Dead bio vokal. Medjutim misljenja su drugacija... Quote
Blizzard Beast Posted January 9, 2004 Report Posted January 9, 2004 NJIHOVA NAJBOLJA PESMA JE SVAKAKO FUNERAL FOG... STETA STO SU SE PRODALI,BILI SU STRAVA BEND... PUNO SE SMRTI KRIJE IZA IMENA MAYHEM... JEDINO ME NERVIRA U ONOM RANIJEM BLACK METALU STO AKO NISI BIO UBIJEN TI SI IZVRSIO SAMOUBISTVO... Quote
Frankenchrist Posted January 21, 2004 Report Posted January 21, 2004 Huh, evo ocistio sam i ovu temu, koliko toliko, valjda se spameri nece vracati... Zna li neko sta se desava sa Mayhem, kada ce novi album ili nesto...? Quote
Grobodan Posted January 21, 2004 Report Posted January 21, 2004 Novi album Chimera izlazi u aprilu 2004. i najavljen je povratak zvuku koji je Mayhem ustolicio na tronu Black Metala.Momci su cak odneli opremu za snimanje na neku planinu u Norveskoj radi sto bolje atmosfere .Uskoro krecu na turneju sa Decapitated. Quote
Recommended Posts