Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nije losa ova nova pesma,vuce malo na chimera fazon,ali mi deluje zanimljivije,atilla mnogo bolji od maniaca,i sto rece trym,ne moraju da menjaju produkciju ni sto se mene tice,sta cu kad sam necro :)

Posted

Deci palicama se to ne moze objasniti koliko su ti stari snimci mocni, ako naletis negde na snimak mayhem probe iz old-skul days pogledaj, mozda promenis misljenje.

Posted

koji je tebi bre kurac?

ako ces biti zadovoljan , od mayhema imam sve od 1886 di chimere i ni jedan snimak me nije zadovljio osim DMDS , jedino shto bi eventualno moga , ali eventualno je live in L.

Posted

Seres kako ti je Mayhem jedan od najboljih bendova a slusas jedan album samo.ali kako god slusaj sta hoces boli me kurac ali ne mozes da kenjas kako su ostali radovi sranje.

Posted

@H covece ja sam od mayhema slusao sve , od 1986 pure fucking armagedon , pa do chimere , znaci osim DMDS ne mogu nista da slusam celo , ne mogu deathcrush ceo da preslusam pa da me ubijes , grand DOW nikako , jedino live in L. eventualno ......ali sad se atilla vratio , kralj se vratio tako da...

Posted

Ne vredi stvano onda raspravljati o albumima koji se kome svidja. DMDS jeste najbolji ( a tek original) i ostace ali ja volim i ostale radove ali se slazemo da je grand declaration of war cist promasaj.