Narsil Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 pa o tome ti pricam!shta ne moraju ....atilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
Grobodan Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 Nije losa ova nova pesma,vuce malo na chimera fazon,ali mi deluje zanimljivije,atilla mnogo bolji od maniaca,i sto rece trym,ne moraju da menjaju produkciju ni sto se mene tice,sta cu kad sam necro Quote
Person Who Fart Bubbles Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Evo, cuo sam ovu novu pesmu "Anti", pa reko' da napisem utiske. Fenomenalna stvar, mracna, crna, vidi se da je intimna, a opet je u svom minimalizmu nekako sarolika... Moram opet da naglasim kako je Hellhammer zaista BOG. Najbolji jebeni bubnjar metala, toliko se ogoli dok svira da mi krenu suze... Quote
Narsil Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 ja cu sacekati da izadje album pa cu ceo da preslusam , jer ako mi se ne svidi pesma nema nista od albuma 1:):): Quote
Hrym Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Samo kad su se resili maniac-a smaraca, taj lik baguje na koncertima k'o besan. Hail to Old True Mayhem!!! Quote
Wolflord Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Meni se nikad nije svidjao Maniacov vokal, zato ne slusam ni jedan Mayhem album gde on peva. Hail Attila!!! Quote
Narsil Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 jbt ja slusam samo DMDS ostatak je shit! pogotovo deathcrush....zivo govno! Quote
Hrym Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 A sta mislite o ranijim radovima sa Dead-ovim vokalom, to su bile najbolje godine kako to moze biti sranje? Quote
Wolflord Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Je ne mislim da je to sranje! Extra je, samo mi je krivo sto nisu uspeli da snime neki pravi album sa Dead-om. Quote
Narsil Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 dead je bambus! atila je kralj! ziveo mayhem! euronymous je ipak car! Quote
Wolflord Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Ne, bambus ti je ono pice kad pomesas vino i colu, znas ono sto devojcice piju. Quote
Narsil Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 ups , sorry ....zaboravio sam :):) Quote
Џрк Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Brate, Deathcrush i ti silni butlezi su istinsko zlo, ne kenjaj da je sranje. Mnogo se proseravas Quote
Narsil Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 kakve veze ima sto su istinsko zlo? moje misljenje je da su sranje, da li imam prava na to??? Quote
Hrym Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 Deci palicama se to ne moze objasniti koliko su ti stari snimci mocni, ako naletis negde na snimak mayhem probe iz old-skul days pogledaj, mozda promenis misljenje. Quote
Narsil Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 koji je tebi bre kurac? ako ces biti zadovoljan , od mayhema imam sve od 1886 di chimere i ni jedan snimak me nije zadovljio osim DMDS , jedino shto bi eventualno moga , ali eventualno je live in L. Quote
Џрк Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 To je ok da ti se ne svidja, ali ne ubedjuj se sa drugima kako je to sranje, i da je ovaj bambus a onaj kralj i sta ti ja znam. Quote
Narsil Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 hahahah pa moram malo , cisto radi zezanja .....ali dobro ako shvatas ozibljno! Quote
Hrym Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 Seres kako ti je Mayhem jedan od najboljih bendova a slusas jedan album samo.ali kako god slusaj sta hoces boli me kurac ali ne mozes da kenjas kako su ostali radovi sranje. Quote
Wolflord Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 (edited) Po meni, stariji radovi Mayhema nikako ne mogu biti sranje, jedino novi, to je moj izbor. Vokal na "Deathcrush"-u je ubistven! Edited January 26, 2007 by Wolflord Quote
Narsil Posted January 27, 2007 Report Posted January 27, 2007 @H covece ja sam od mayhema slusao sve , od 1986 pure fucking armagedon , pa do chimere , znaci osim DMDS ne mogu nista da slusam celo , ne mogu deathcrush ceo da preslusam pa da me ubijes , grand DOW nikako , jedino live in L. eventualno ......ali sad se atilla vratio , kralj se vratio tako da... Quote
Hrym Posted January 27, 2007 Report Posted January 27, 2007 Ne vredi stvano onda raspravljati o albumima koji se kome svidja. DMDS jeste najbolji ( a tek original) i ostace ali ja volim i ostale radove ali se slazemo da je grand declaration of war cist promasaj. Quote
Narsil Posted January 27, 2007 Report Posted January 27, 2007 naravno! ne vredi , ukusi su razliciti! picko jedna imas original ajd mi pokloni :):) skeniraj ga pleaseeeee!!!!! Quote
Recommended Posts