Grobodan Posted February 22, 2004 Report Posted February 22, 2004 Ne ocekujem novi De misteriis.. ali je dobro sto se vracaju na stari zvuk. Hail! Quote
Kai Hansen Posted February 22, 2004 Report Posted February 22, 2004 Poceo sam da skidam album. Jebote nema pesme manje od 10 mb :| Quote
Thabbas Posted February 22, 2004 Report Posted February 22, 2004 Meni je recenzija smesna,kick ass,grim,horrid... tako da ne ocekujem nista. Quote
AnaLizator Posted February 22, 2004 Report Posted February 22, 2004 Taj ko je piso recenziju je neki gej gaj , ali ovo JESTE DOBRO !!!!!!! Quote
Grobodan Posted February 22, 2004 Report Posted February 22, 2004 Pizdo jedna! Pa dobro,hocu ga kupiti...Ti neces? Quote
Thabbas Posted February 22, 2004 Report Posted February 22, 2004 Ma jok bre znas da nemam ni Grand...,ustvari ti si mi dao na nekoj propaloj kaseti. Quote
Fiery Posted February 22, 2004 Report Posted February 22, 2004 Evo, skidam Whore, pa cu i ja da se pridruzim hvali a: Kai, odakle skidas? Na DC-u ga ima u malo vecoj kompresiji. Quote
Kai Hansen Posted February 22, 2004 Report Posted February 22, 2004 Pa skidam ga bas sa Dc++-a Whore sam skinuo veci deo pesme...nista specijalno iskreno Ali "SLaughter Of Dreams" AAGRHRHRHHHHHHHH KAKVA PESMA! Quote
Grobodan Posted February 22, 2004 Report Posted February 22, 2004 Ma jok bre znas da nemam ni Grand...,ustvari ti si mi dao na nekoj propaloj kaseti. Grand ti i nije potreban,a Chimera po mom misljenju nece biti los album. Quote
Frankenchrist Posted February 22, 2004 Report Posted February 22, 2004 Ma jok bre znas da nemam ni Grand...,ustvari ti si mi dao na nekoj propaloj kaseti. Meni je ortakinja dala GDOW, po kom su iscrtani cvetici i srculenca. Sto se tice novog albuma.... pa, nadam se da su moje molitve uslisene. Videcemo jos, ali MAYHEM je MAYHEM ipak, navikli se ljudi na cepacinu prve klase. Ako je i slican De Mysteriisu.... odlicno! Quote
kasapin Posted February 22, 2004 Author Report Posted February 22, 2004 hehhehh, ja sam nabavio album i vec ga preslusao i mogu da kazem da nije nista ekstra... tacnije sranje je, ali je bolji od Grand Declarationa dosta (ovaj album nema tehna u sebi ) mayhem sada pokusava kao i metallica da se vrati nekim korenima i da ponovo budu tr00 kvlt - ali im to neuspeva - ceo album im ide kec 1111111 i dupla bas pedala, a sranje je sve ostalo jedino su bubnjevi dobro odradjeni... Quote
Grobodan Posted February 22, 2004 Report Posted February 22, 2004 Znajuci ko ih svira,ne cudi me... Quote
Kai Hansen Posted February 22, 2004 Report Posted February 22, 2004 Nisam hteo da napisem celu recenziju dok ne skinem ceo album, ali posto me je malo "uzdrmala" butcher-ova recenzija napisacu sada. Cuo sam 6 pesama od 8 koliko ima ovaj ako ne i najbolji album Mayhem-a Krenucemo od ovoga "ceo album im ide kec 1111111 i dupla bas pedala" Brate uporedi Dark Funeral i uporedi OVO pa mi reci sta je bolje... HellHammer nije odradio dobar posao...odradio je O D L I C A N posao! A bogami i ostatak kompanije, Maniac-a inace volim od onog supka Dead-a tako da mu i to dodje + vise za album Kao sto sam i pretpostavio "Slaughter Of dreams" je najjaca pesma, u pocetnih 2 minuta...tj do pevanja...muzika je THRASH/black da bi kasnije preslo u klasicno black : ) Naravno ova pesma ima DREAMS u sebi tako da je....jel te...sranje :roll: Chimera je pesma koja kao da je skinuta sa GDOW-a, i to ne samo zbog "pricanja " hehe....nego uopste...vrlo dobra pesma. I od nje bih najvise voleo da nabavim lyric. Mrzi me sada da opisujem ostale pesme, jer do sada im nisam nasao nijednu manu osim sto su bolje od "Pure Jebenog Armageddon" Najbolje pesme su upravo one koje sam izdvojio : Chimera i Slaughter MayheM with mercy! Quote
kasapin Posted February 22, 2004 Author Report Posted February 22, 2004 ne mogu da verujem na sta se vi przite... DF je bolji 1000000x od ovoga... inace rifovi su sranje u tome je najveci problem Quote
Kai Hansen Posted February 22, 2004 Report Posted February 22, 2004 Rifovi su bolji nego kod DF-a u tome je najveci problem... Quote
kasapin Posted February 22, 2004 Author Report Posted February 22, 2004 tebi su ono black rifovi??? :? :? :? ono bre nema veze sa blackom... DF je black - pa Chimera nemoze da se poredi uopste sa bilo kojim albumom DFa... Quote
Kai Hansen Posted February 22, 2004 Report Posted February 22, 2004 nisam rekao da su black riffovi...a ako bih rekao 'nesto' rekao bih da su ono black rifovi sa DOOOSTA thrash-a : ) "DF je black - pa Chimera nemoze da se poredi uopste sa bilo kojim albumom DFa..."pa i ne moze ...bolja je od svih njih zajedno Quote
kasapin Posted February 22, 2004 Author Report Posted February 22, 2004 pa onda... sta da ti kazem... stvar ukusa... ali ono sigurno nisu black rifovi - tu smo se bar slozili a DF ima black rifove mislim da tu nema rasprave Quote
Kai Hansen Posted February 22, 2004 Report Posted February 22, 2004 ako su DF rifovi klasicni blek( da tako kazemo) onda je blek cisto govno E pa eto onda...Chimera nema black rifove tako da je odlicna 8) Quote
Denethor Posted February 22, 2004 Report Posted February 22, 2004 Nisam slusao chimeru ali neverujem da mayhem niukakvom novom stanju osim u dobu mysteriisa moze da bude bolji od DF-a. :ne: :ne: Quote
AnaLizator Posted February 22, 2004 Report Posted February 22, 2004 zavisi kog DF-a ...Chimera je definitivno bolja od Vobiscuma , ali nije od SOTBA-sa. Ali je Chimera iznenadjujuce dobra i osim produkcijski ne moze da se meri sa GDOW ... Quote
Swarthyard Posted March 24, 2004 Report Posted March 24, 2004 ja sam cuo nekih 10-15 sekundi od jedne pjesme i zvuci mnogo komplikovano, pa hajde da se usudim da napisem mozda pomalo progresivno Quote
AnaLizator Posted March 24, 2004 Report Posted March 24, 2004 Nije bas progresivan , vec je onako Mayhemast podosta , gitare su proste ali chudne... Quote
Swarthyard Posted March 25, 2004 Report Posted March 25, 2004 bio je to samo kratki dio... Pa covjek ne moze skroz procjeniti... Valjda je ok, Blasfimer je rekao da ce Mayhem ici u nove dimenzije Quote
Recommended Posts