Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ma jok bre znas da nemam ni Grand...,ustvari ti si mi dao na nekoj propaloj kaseti.

Meni je ortakinja dala GDOW, po kom su iscrtani cvetici i srculenca. smile.gif

Sto se tice novog albuma.... pa, nadam se da su moje molitve uslisene. biggrin.gif

Videcemo jos, ali MAYHEM je MAYHEM ipak, navikli se ljudi na cepacinu prve klase. biggrin.gif Ako je i slican De Mysteriisu.... odlicno!

Posted

hehhehh, ja sam nabavio album i vec ga preslusao

i mogu da kazem da nije nista ekstra... tacnije sranje je, ali je bolji od Grand Declarationa dosta biggrin.gif (ovaj album nema tehna u sebi biggrin.gif )

mayhem sada pokusava kao i metallica smile.gif da se vrati nekim korenima i da ponovo budu tr00 kvlt - ali im to neuspeva - ceo album im ide kec 1111111 i dupla bas pedala, a sranje je sve ostalo

jedino su bubnjevi dobro odradjeni... :wink:

Posted

Nisam hteo da napisem celu recenziju dok ne skinem ceo album, ali posto me je malo "uzdrmala" butcher-ova recenzija napisacu sada.

Cuo sam 6 pesama od 8 koliko ima ovaj ako ne i najbolji album Mayhem-a tongue.gif

Krenucemo od ovoga "ceo album im ide kec 1111111 i dupla bas pedala"

Brate uporedi Dark Funeral i uporedi OVO pa mi reci sta je bolje...

HellHammer nije odradio dobar posao...odradio je O D L I C A N posao!

A bogami i ostatak kompanije, Maniac-a inace volim od onog supka Dead-a tako da mu i to dodje + vise za album wink.gif

Kao sto sam i pretpostavio "Slaughter Of dreams" je najjaca pesma, u pocetnih 2 minuta...tj do pevanja...muzika je THRASH/black da bi kasnije preslo u klasicno black : ) Naravno ova pesma ima DREAMS u sebi tako da je....jel te...sranje :roll:

Chimera je pesma koja kao da je skinuta sa GDOW-a, i to ne samo zbog "pricanja " hehe....nego uopste...vrlo dobra pesma. I od nje bih najvise voleo da nabavim lyric.

Mrzi me sada da opisujem ostale pesme, jer do sada im nisam nasao nijednu manu osim sto su bolje od "Pure Jebenog Armageddon" smile.gifsmile.gifsmile.gif

Najbolje pesme su upravo one koje sam izdvojio : Chimera i Slaughter

MayheM with mercy! :twisted:

Posted

nisam rekao da su black riffovi...a ako bih rekao 'nesto' rekao bih da su ono black rifovi sa DOOOSTA thrash-a : )

"DF je black - pa Chimera nemoze da se poredi uopste sa bilo kojim albumom DFa..."pa i ne moze ...bolja je od svih njih zajedno

Posted

zavisi kog DF-a ...Chimera je definitivno bolja od Vobiscuma , ali nije od SOTBA-sa.

Ali je Chimera iznenadjujuce dobra i osim produkcijski ne moze da se meri sa GDOW ...

• 1 month later...