oʞɾoƃ Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 (edited) ko to bre može da pravi muziku za satanu? Sinod! Anyway: MAYHEM's 'Life Eternal' Digipack To Contain 'De Mysteriis Dom Sathanas' Demo - Nov. 26, 2008 When the MAYHEM's cult milestone "De Mysteriis Dom Sathanas" was released in 1994, its mastermind Euronymous was not able to witness this album become the single most important release of the Norwegian black metal scene, as he had been killed by Varg Vikernes (BURZUM) a short time eariler. Vikernes had played bass on the record but for obvious reasons his role was diminished by reducing the level of bass in the final mix. An important aspect of the album's outstanding significance is the enigmatic and occult vocal performance of Attila Csihar. However, all that the Hungarian ever received for his essential contribution to "De Mysteriis Dom Sathanas" was a personally made copy of its rough mix, featuring the original bass sound as it was intended to be. Now Attila shares his treasure with true MAYHEM fans by releasing the demo version in this special, 3,000-copy limited A5 digipack entitled "Life Eternal", including his very own liner notes and previously unseen pictures. Mislim da nema potrebe da napominjem da će Sinod Distro raditi distribuciju ovog kultnog izdanja, o čemu ćete biti blagovremeno obavešteni na berzi i blogu Distroa. Edited November 26, 2008 by Gojko Quote
Andrija Smith Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Klosari, nije isti zamak kao na DMDS! Quote
oʞɾoƃ Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Ništa, onda ćemo da uzmemo samo mi kojima to ne smeta Quote
Grobodan Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Jebem ga, malo je cash-in izdanje. Atili zinulo dupe za pare pa sere po pokojniku. Ali malo sam se ovlazio na pomisao da ga imam. Ali sa druge strane, DMDS je monument, ne mogu da zamislim situaciju da, kad mi se slusa, pustim tamo neki Life Eternal... sta znam. Quote
oʞɾoƃ Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Meni je samo da čujem Vargov bas kako je i bilo predviđeno, to mi baš onako u inat Euronymousovim retardiranim roditeljima A i A5 digibook, pisma Euronymousa i Attile, pasusi i pasusi liner notesa? Jebote, pa to se mora imati. Quote
Grobodan Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Sto su retardirani? Ja bih na njihovom mestu trazio Varga da mu srce iscupam. I necu sad da ulazim u pricu ko je kriv itd. covek je ubio njihovog sina. Quote
Novaliis Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Ко га јебе кад је био слабић. Quote
Grobodan Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Ni u tu pricu ne ulazim, nisam bio tamo, mislim da je 90 % stvari i o njemu i o Vargu cist mit. Na kraju krajeva boli me kita, obozavam i Mayhem i Burzum. Pricam iz cisto ljudskog ugla, zanemarimo cinjenicu ko su oni bili. Quote
oʞɾoƃ Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 (edited) Sto su retardirani? Ja bih na njihovom mestu trazio Varga da mu srce iscupam. I necu sad da ulazim u pricu ko je kriv itd. covek je ubio njihovog sina. "Zaklaću vas obojicu! A onda, a onda ću zaklati i tvojega sina! Uništiću tvoje prokleto sjeme zauvijek!" Euronymous je bio pička, a njegovi roditelji su retardirani zato što: 1) im je dete izraslo u kretena i 2) znaš već priču oko zatvaranja radnje kad je bila najveća navala, što je direktan uticaj majke. Kad se podvuče crta, ko zna koliko bi dobrih rifova još Euronymous smislio, ali mi je svakako draže da je Varg ubio njega nego obrnuto. Zamisli da nikad nisi čuo Hvis, Filosofem... Edited November 26, 2008 by Gojko Quote
Grobodan Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 SOTONO! UMRIJECES OD MOJE RUKE! Kazem vec - ne ulazim u to. A za ovo izdanje cu razmisliti, mada vec vidim da ce Sinod uvesti brdo u nasu zemlju Quote
oʞɾoƃ Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 (edited) Oće kurac, zveknuli su cenu već u nebesa, mamu im jebem... Ajd videćemo, neću da kenjam unapred. A text ide: "Bog će vas kazniti kroz moju ruku!" Ništa nisi pazio Edited November 26, 2008 by Gojko Quote
Grobodan Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Koliko kosta? Gde si nasao, ne mogu da nadjem... Quote
Svart Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Ovo treba imati... Sto se tice Euronymous - Varg price, tu sam na Grobovom stanovistu ali bolje da se krecem dalje u tu pricu... Quote
Morana.. Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Ta tema Varg - Euronymous je prezhvakana bezbroj puta..Slazhem se da se ne nastavlja. Nego..Taj novi album..Moram to zbog Atile nabaviti..Moram.. Ne svidja mi se Mayhem sa Maniacovim vokalom,jer je Maniac gay i sam bend je Gayhem hahaha..Shalim se,naravno..Maniac jeste gay i to onaj najgori - u tome sam se slozhila sa bezbroj ljudi,ali onaj Hellhammer prokleti razbija k'o zver...European Legions sam gledala bezbroj puta,bubnjevi su nevidjeno dobri..Ali,ipak mi je Mayhem najbolji do [i zakljuchno sa] De Mysteriis Dom Sathanas.. Nedostajao mi je Atila..;( Quote
Сталкер Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Da li je Maniac gay ili nije, ne ulazim u to. Da je jedna budaletina kakva ce se tesko ponovo roditi, to je vec cinjenica. No, covek ima takve teske apokalipticne ideje da je meni grand declaration of war zlo nad svim zalima ovog sveta. Ni skitliv mu nije nista bolji, ono je kuga i propast. Quote
dimmu1 Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 pa blasphemer je gay i svirao je u mayhemu.pa? kakve to veze ima sa njihovom muzikom? manite se toga on je gej,a on nije..ako vam se nesvidja da ih gledate imate albume pa cepajte u winampu,ako vam se ni tamo nesvidjaju shta trazhite onda na ovoj temi? Quote
Morana.. Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Maniac gay!:):) Hahaha...Ma muzika je bitnija,slazhem se..Iako je Maniac gay :):) Quote
Маузер Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 (edited) Maniack jeste gay. ALi je bio scenski covek i vise je tome pridavao nego muzici, iako je Chimera extra otpevana! Edited November 26, 2008 by Grishnackh Quote
Grobodan Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Cek znaci, gejevi u Mayhemu su - Euro, Maniac, Blasphemer, a Hellhammer je uz to pedofil. Da vam ne smrdi to malo? Jel vi stvarno verujete u sva ta sranja? Quote
Svart Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 (edited) Pridavao je dosta rezanju sebe na bini a Atilino maskiranje je Edited November 26, 2008 by BLACK Quote
Маузер Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Ma naravno da nisu pederi ali vuku jbg! Zajebancija naravno! Quote
Morana.. Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Maniack jeste gay. ALi je bio scenski covek i vise je tome pridavao nego muzici, iako je Chimera extra otpevana! Slazhem se..I slazhem se sa tim da je ovo zajebancija..Pa shta tjesh kad vuku ka tome :) Quote
Recommended Posts