23/16 Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Prokleti south park, za sve su krivi. Quote
Сталкер Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Slazhem se..I slazhem se sa tim da je ovo zajebancija..Pa shta tjesh kad vuku ka tome :) Ma jok, oni se samo shale Niko tamo severno nije niti normalan, niti pri sebi Quote
Novaliis Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Ma jok, oni se samo shale Niko tamo severno nije niti normalan, niti pri sebi Шта је ово дођавола? Quote
Сталкер Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Шта је ово дођавола? Shining. Od toga gore ne mere, pa da jebe rak raka. A na sceni su Niklas Kvarforth i Maniac... Ja lepo reko da je tamo gore sve poludelo Quote
Novaliis Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Shining. Od toga gore ne mere, pa da jebe rak raka. A na sceni su Niklas Kvarforth i Maniac... Ja lepo reko da je tamo gore sve poludelo Чекај мало, Манијак се тамо љуби, он је један од оне двојице? Quote
vudun Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 То је то. Уместо да је у пубертету јурио слатке мале цице, он се дрк'о по цео дан уз Immortal и Funerale. Отуда и не чуди, што је запливао у воде гејштина. На неке типове, екстремна музика једноставно лоше утиче, па временом постају активни мужеложничари. Само Thrash Metal & девице младе! [/img] Quote
Сталкер Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Чекај мало, Манијак се тамо љуби, он је један од оне двојице? Da. Prave sranja nevidjena uzivo, jedini cilj im je da iziritiraju sve s slabim stomakom, nadagjam... Bila je tema, i topic o svirci ( http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...ewsitemID=66829 ) da ne spamujemo ovden vise o shining-u Quote
Novaliis Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 (edited) Јебени смрадови педерски.. Варг Викернес је Белобог за њих. Edited November 26, 2008 by Varg Quote
Sadomator Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Je li se i dalje prica o jedinom Mayhemu koji valja, 86-94 Quote
vudun Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Je li se i dalje prica o jedinom Mayhemu koji valja, 86-94 Очигледно не. Сада се збори о Gayhemu. Ја мислим да доста у блеку има фурунџија, али то за разлику од ових шабана вешто крију. Animae Capronii ми, рецимо, делују као некро-геј бенд. К'о што рече Враг: Варг Викернес је Бог (али и батина) за све њих! Quote
Morana.. Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Prokleti south park, za sve su krivi. Haha:) Nego...Hahahahaha:) Jesam li lepo rekla da je Maniac gay?!?! Gledajte kako li je samo strastven taj poljubac..:) I lepo rekoh...Gayhem...E,Dead da je zhiv..Ubio bi se:) Maniac gay! Quote
Novaliis Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Како их неко не пребије тамо на стејџу? Quote
-Mare Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Mozda su u fazonu-to radi Shining, ajmo i mi. Ne znam, nisam se usudio da pogledam klip do kraja. Quote
Сталкер Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Како их неко не пребије тамо на стејџу? Mozda su se skamenili od grozote Quote
Novaliis Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Mozda su u fazonu-to radi Shining, ajmo i mi. Ne znam, nisam se usudio da pogledam klip do kraja. Ја нисам могао, мада сам провалио да је било неких прозивки на почетку али им је онај педер нешто претио.. Quote
Ranis Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 jooooj!!!! njih treba zapaliti!!!!!!!!!!! Quote
Lunar Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Ljudi sta je tu cudno? Pa koji drugi zanr u metalu, vishe podseca na gay od BMa? Nevidim sto se tolko cimate oko toga, slusajte muziku uzivajte. : ) Ja gotivim tri Mayhem albuma a to su Mysteriis, Declaration i Ordo. : ) Quote
Ranis Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 neee...ovo je bruka i blato... pederchine u vatru!!!! Quote
Feniks . Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 (edited) Тражимо кавгу Druze, koga treba da bijemo? Samo reci, ja sam tu, treba se malo razdrmati, da se bude u formi...i da se razbije monotonija Edited November 26, 2008 by Feniks . Quote
Novaliis Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Druze, koga treba da bijemo? Samo reci, ja sam tu, treba se malo razdrmati, da se bude u formi...i da se razbije monotonija Ма неки педери се размигољили овде..треба их мало смирити. Quote
Morana.. Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Mozda su se skamenili od grozote Ne mozhda,nego sigurno... Quote
Feniks . Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 pederchine u vatru!!!! To je jedno od resenja...ja u firmi imam kreca...pa moze i to...smislicemo najbolje resenje, koje ce zadovoljiti nase potrebe...za igranjem Quote
Сталкер Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Kontam da su to uradili ne bi li izvukli slicnu reakciju ovde. Izgleda da bas mrze svoje fanove Quote
vudun Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Druze, koga treba da bijemo? Samo reci, ja sam tu, treba se malo razdrmati, da se bude u formi...i da se razbije monotonija Ја млатим само кад сам нападнут. Монотонија се може разбити и овим БМ спотићем: Quote
Recommended Posts