Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ovaj Life Eternal je nenormalno predrkano izdanje. Esencija kulta. Jedino mi nikako nije jasan taj grb Albanije koji je Euronymous stalno turao. Well, ko ga jebe, zato je mrtav.

Edited by Gojko
Posted

Euronymous je bio komunjara,pa se zato palio na Kinu,Albaniju i sl.Cak im je slao gomilu Mayhem demo kaseta(samo ne znam kome konkretno),sto je opasno islo na kurac ostalim clanovima benda.

Posted
Dobijaš gomilu nalepnica uz Life Eternal, a jedna od njih je i ta sa grbom Albanije i natpisom "1944-1989". Isto to se vidi na jednom od pisama u bukletu.
90244-20080119194521.jpg

To su bila vremena. Kad se ljudi pale na Mao-a, Staljina i ostalu komunisticku bandu, sto ne i na Enver Hodzu koji je jedini imao televizor u Albaniji :)

Posted (edited)

Sem za nijansu primitivnijeg miksa, ja ne čujem razliku. Dobro, Vargov bas zaista jeste malo jači, ali to se primeti tek kad se koncentrišeš.

Edited by Gojko
Posted

Isti kurac kao DMDS. Malcice razlike u zvuku, ali na nivou neprimetnosti, i Atilin vokal mi se cini razlicit na nekim deonicama, ali osim toga...isto. Postavlja se pitanje da li ce neko ko voli DMDS da pusti ovo sebi ad mu se prislusa... Ja necu sigurno. Sto stavlja ovo izdanje u cistu rip off / samo za manijake kategoriju.

Posted

LOL, koja je ovo otimachina para, nadam se barem da booklet nechemu vredi. Ali album ima 0 vrednost, mogli su se potruditi nehsto da urade malo drukcije......

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Svaki Mayhem full lenght je odlican. Chimeru i Grand mnogi napljuvase, a ubili bi njihovi omiljeni bendovi snime nesto priblizno dobro tome. Koliko je dobar Orbo, i na kraju DMDS - necu vise da trosim rijeci. Ne volite kultne bendove, al ih postujte.

Posted (edited)

Okej Chimera(najslabiji njihov) nije bash odlichan. U najbolju ruku dobar album ali su izgubili svu onu oreginalnost koju je nosio GDOW(koja ce se vratiti u istoj meri na Ordu) , zarad dovijanja stare publike pa su se malo pogubili sa rifovima i sve je postalo prilicno traljavo.

Edited by Lunar