Feniks . Posted January 26, 2010 Report Posted January 26, 2010 Jaca reklama, dobre predgrupe, i trebalo bi da prodje... Ima dosta starijih fanova koji su sad prilicno izvan muzike, ne prate forume, posao, zena, deca....ali bi rado pogledali koncert...kada bi znali za njega na vreme.Tako da treba i do njih doci...znaci, jaca reklama! Quote
Descender Posted January 26, 2010 Report Posted January 26, 2010 E onda vidi da ga bude Frubi! Ja zaista mislim da ce veliki broj ljudi koji i ne slusaju aktivno Mayhem,ali slusaju ekstremnu muziku, doci na ovo. Isto tako, mislim da Mayhem moze privuci i stariju i mladju publiku... I naravno, imajuci u vidu njihovu istoriju, nekoliko pametno proturenih clanaka u dnevne novine, moze podici hype oko koncerta i motivisati i one koji su digli ruke od Mayhema da ipak dodju, kao i one koji su samo nacelno upoznati sa scenom... A i ti clanci bi povecali mogucnost da npr. Obraz i Kostunica pokusaju da zaustave kvarenje napredne srBske mladezi ratom i sodomijom Govoreci u svoje ime, znam da dolazim sigurno sa jos najvjerovatnije 3 covjeka... Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted January 27, 2010 Report Posted January 27, 2010 Samo da ih prevarimo da sviraju jos Funeral Fog i da bude veselje... Quote
Erektus Posted January 27, 2010 Report Posted January 27, 2010 odlicna lista. a sto se tice kultnosti Mayhema i dolaska ljudi, to nema veze jedno s drugim , bar ne ovde Quote
Иван Карамазов Posted January 27, 2010 Report Posted January 27, 2010 Frubi, prihvataj ponudu, nemoj da te sanjam! Quote
dimmu1 Posted January 27, 2010 Report Posted January 27, 2010 bome dobra je setlista.3 pesme mi se nesto narocito nesvidjaju ali dobro nemoze sve...jos sto kaze frubi ako bi svirali funeral fog,a mogli bi i cursed in eternity i eto veselja Quote
Lunar Posted January 27, 2010 Report Posted January 27, 2010 Jebote lebac , kako divna vest. Ja isto tipujem na 400 ljudi, svi koji danas postanu blekeri znaju za dva BM benda a to su Mayhem i Darkthrone, tako da bice sigurno dosta novajlija blekera, a i isto i onih koji cene ovaj bend vec duze vreme. Frubi dovedi ako nisu skupi, nemoze ovo da omane. Super, ulepsali ste mi dan. Quote
Svart Posted January 27, 2010 Report Posted January 27, 2010 Lista je odlicna! Pagan Fears samo da cujem Inace evo zanimljiv intervju sa Atilom. Quote
F4R15 Posted January 27, 2010 Report Posted January 27, 2010 Da se u novine neka priča kao onda sa Shiningom, što je neko već spominjao, i eto NAJMANJE 50 radoznalih ljudi, koji ne moraju biti metalci neophodno. Quote
Маузер Posted January 27, 2010 Report Posted January 27, 2010 Znaci Frubi dvorim te i perem ti noge mesec dana ako ih dovedes. DOVODITE OVO SVISNUCU OD SRECE! Quote
Angelystor Posted January 27, 2010 Report Posted January 27, 2010 Poprilicno dobra lista, ali bre kol'ko treba da budes razvaljen pa da imas podsetnike kad koji album da najavljujes, to do sada nisam vidjao... Quote
Angelystor Posted January 27, 2010 Report Posted January 27, 2010 Iskreno se nadam da nisi ozbiljan Quote
Guest Kriki Posted January 27, 2010 Report Posted January 27, 2010 Ceka se finalna rec od managera , pa eto... cross ur fingers da ce biti yes , show confirmed . Dobar nam je on prijatelj i partner pa videcemo ... Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted January 27, 2010 Report Posted January 27, 2010 ovo sam napisao ja al nisam znao da je moj burazer ulogovan tako da znate Quote
Guest Pit Posted January 27, 2010 Report Posted January 27, 2010 Ajmo Frubi, ljubi te brat u kurac! Iskupi se za Dissection! Quote
oʞɾoƃ Posted January 27, 2010 Report Posted January 27, 2010 Pit doš'o jebote, a nije ga bilo mesecima, pa vi vidite koliki je ovo hepening Quote
Svart Posted January 27, 2010 Report Posted January 27, 2010 To ce biti najbitniji momenat u ekstremnoj muzici kod nas za dugo vremena. Quote
Andrija Smith Posted January 27, 2010 Report Posted January 27, 2010 Biće publike i iz Crne Gore. Quote
Grobodan Posted January 27, 2010 Report Posted January 27, 2010 To ce biti najbitniji momenat u ekstremnoj muzici kod nas za dugo vremena. Najbitniji momenat u ekstremnoj muzici kod nas je bio Jovanovo pokazivanje kite nasred SKCa. Quote
Recommended Posts