Svart Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 A ni Chimera nije bas sjajna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 DMDS i Ordo su dva everesta black metala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 Ordo je vise K2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 Hmmmm. Meni su albumi podjednako jaki. Godinama su ispred 90% scene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miilos Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 ^ A "Ordo Ad Chao"? Preslušao sam ga dvaput, uopšte mi se ne sviđa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 Probaj i treći i četvrti put. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miilos Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 Neka hvala. Pustio bi ga kad bi postojale i najmanje šanse da mi se svidi. Odsvirali su oni svoje odavno što se mene tiče. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 A kako unaprijed znas da nema nikakve sanse da ti se svidi? Poslusaj taj album kao muzicko djelo, bez osvrtanja na to da li na omotu pise Mayhem ili nesto drugo. Ako i tada kazes da album kao album ne valja, onda jbg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted May 22, 2010 Report Share Posted May 22, 2010 Ma brate reci da je grand declaration govno i da nema veze sa Mayhemom, je stvarno ono deciji komentar, jebo te ti Darkthrone tripovi iskrenoca i sve to mi je totalno ono van mesta. To po meni komentarisu ljudi koji se vise vezuju za kulturu a manje za samu muziku, no dobro. Bas me interesuje da li Miilos slusa Ulver na primer, i da li su mu zapazanja slicna i za te velikane norveske scene. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted May 22, 2010 Report Share Posted May 22, 2010 Inace, jel dolazi Hellhammer uopste, gledam neke uzivo snimke i vidim samo neki oltar napunjen mesom, bubnjeva nigde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miilos Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Za mene lično De Mysteriis Dom Sathanas je jedan od najboljih albuma ikad snimljenih. Sve ono što su ovi ljudi posle toga izdali me ne interesuje. Pomalo mi je krivo što su nastavili da izdaju muziku pod istim imenom. Da je Mayhem 1993. prestao da postoji, bio bi zapamćen po tom fenomenalnom albumu i ostali bi legende za sva vremena, a ovako mi je nakako bezveze. Sve mi se čini da je Hellhammer nastavio da radi pod istim imenom samo zato što je Mayhem već tada imao legendaran status, pa nije morao ponovo iz početka da se probija sa grupom koja će drugačije da se zove, a ne zato što je imao potrebu da nastavi tamo gde je Mayhem stao sa DMDS, ali dobro, šta je tu je, i ne smeta mi nešto posebno, ne sviđaju mi se, ne slušam ih i to je to, stvarno nemam više ništa da kažem o ovoj temi. Inače, uopšte nisam ograničen što se tiče muzike, sviđa mi se mnogo toga, Black i Death Metal, Dark Ambient, Industial, poneka Power Electronics grupa, čak slušam u manjoj meri i muslimansku muziku i šta još sve ne. Nemam ništa protiv eksperimentisanja. Na kraju krajeva, Black Metal ne bi nikad ni nastao da nije eksperimentisanja. Čak je i DMDS bio prilično eksperimentalan album za ono vreme. Što se Ulvera tiče, nisam ih slušao, pa ne mogu da pričam o njima, tj. čuo sam par pesama pre par godina, ali ih se ne sećam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Razumem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prokopije Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 nikada mi nece biti jasna ta opsednutost prema ovom bendu jako su losi,ali bas jako,ne znam zasto ih ljudi vole.losi muzicari,lose pesme,i uz to se jos i nista ne cuje. zaista ne razumem. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leka Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 Poslusaj bend Ava Inferi (bend bivseg gitariste Mayhem-a). Onda dobro (!) razmisli, pa tek onda donesi sud kakvi su muzicari u Mayhem-u. Za Hellhammer-a ce biti dovoljan samo spisak bendova u kojima je svirao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 nikada mi nece biti jasna ta opsednutost prema ovom bendu jako su losi,ali bas jako,ne znam zasto ih ljudi vole.losi muzicari,lose pesme,i uz to se jos i nista ne cuje. zaista ne razumem. Idi slusaj Manowar. Nije ovo muzika za tebe. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prokopije Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 Poslusaj bend Ava Inferi (bend bivseg gitariste Mayhem-a). pre cu slusati neki ciganski ava kari,nego ovo sranje. Idi slusaj Manowar. Nije ovo muzika za tebe. naravno da nije za mene,ja imam sluh.porediti manowar sa ovim uzasom je van svake pameti. 1 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 nikada mi nece biti jasna ta opsednutost prema ovom bendu jako su losi,ali bas jako,ne znam zasto ih ljudi vole.losi muzicari,lose pesme,i uz to se jos i nista ne cuje. zaista ne razumem. Obvious troll is obvious. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 vs. Teska odluka. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prokopije Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 teska odluka za psihopate koji vise vole ubice i piromane od muzicara. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 Reklame su na farmi, pa je dosao da vidi sta ima... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 :haha: Kad smo vec kod Manowara treba se podsetiti: http://www.youtube.com/watch?v=Mn6MbzwLqEM 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 Jel' ono oni bese pevaju "We like it hard, we like it fast"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 Zvali sad ovi iz Kovenanta, kazu nista od reuniona i novog albuma, posto je Hellhammer jako los bubnjar, a nemaju vremena da traze drugog. Eto...propade, ne znam ni sta ce Arcturus sad posebno eto, vratio se Garm a ono... Zivot je kurva, kurva!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts