Jump to content

Mayhem

kasapin

Recommended Posts

Ma brate reci da je grand declaration govno i da nema veze sa Mayhemom, je stvarno ono deciji komentar, jebo te ti Darkthrone tripovi iskrenoca i sve to mi je totalno ono van mesta. To po meni komentarisu ljudi koji se vise vezuju za kulturu a manje za samu muziku, no dobro. Bas me interesuje da li Miilos slusa Ulver na primer, i da li su mu zapazanja slicna i za te velikane norveske scene.

• Upvote 1
  • Downvote 1

Za mene lično De Mysteriis Dom Sathanas je jedan od najboljih albuma ikad snimljenih. Sve ono što su ovi ljudi posle toga izdali me ne interesuje. Pomalo mi je krivo što su nastavili da izdaju muziku pod istim imenom. Da je Mayhem 1993. prestao da postoji, bio bi zapamćen po tom fenomenalnom albumu i ostali bi legende za sva vremena, a ovako mi je nakako bezveze. Sve mi se čini da je Hellhammer nastavio da radi pod istim imenom samo zato što je Mayhem već tada imao legendaran status, pa nije morao ponovo iz početka da se probija sa grupom koja će drugačije da se zove, a ne zato što je imao potrebu da nastavi tamo gde je Mayhem stao sa DMDS, ali dobro, šta je tu je, i ne smeta mi nešto posebno, ne sviđaju mi se, ne slušam ih i to je to, stvarno nemam više ništa da kažem o ovoj temi.

Inače, uopšte nisam ograničen što se tiče muzike, sviđa mi se mnogo toga, Black i Death Metal, Dark Ambient, Industial, poneka Power Electronics grupa, čak slušam u manjoj meri i muslimansku muziku i šta još sve ne. Nemam ništa protiv eksperimentisanja. Na kraju krajeva, Black Metal ne bi nikad ni nastao da nije eksperimentisanja. Čak je i DMDS bio prilično eksperimentalan album za ono vreme.

Što se Ulvera tiče, nisam ih slušao, pa ne mogu da pričam o njima, tj. čuo sam par pesama pre par godina, ali ih se ne sećam.

Poslusaj bend Ava Inferi (bend bivseg gitariste Mayhem-a).

pre cu slusati neki ciganski ava kari,nego ovo sranje.

Idi slusaj Manowar. Nije ovo muzika za tebe. :da:

naravno da nije za mene,ja imam sluh.porediti manowar sa ovim uzasom je van svake pameti.

• Upvote 1
  • Downvote 4

Zvali sad ovi iz Kovenanta, kazu nista od reuniona i novog albuma, posto je Hellhammer jako los bubnjar, a nemaju vremena da traze drugog. Eto...propade, ne znam ni sta ce Arcturus sad posebno eto, vratio se Garm a ono...

Zivot je kurva, kurva!!!!!