-Mare Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 teska odluka za psihopate koji vise vole ubice i piromane od muzicara. mito sa tobom nemam sta da pricam. a ovaj talvi je neki pametnjakovic ocigledno. Da je ovo neki forum za ovo bi dobio permaban. U redu, Mayhem ne valja - idi sad. Nego, kad ekipa odavde stize do skca sutra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 Pregovori su u toku, vec nedelju dana pokusavamo da se dogovorimo gde i kad da se nadjemo. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 ja mogu izneti svoje misljenje kada god hocu,pazi da ces mi ti zabraniti.to sto ste svi vi ovde apsolutno nesposobni iskulirati iznosenje suprotnog misljenja je vas problem. Ja ne govorim o tome da li ti možeš da izneseš mišljenje, jer mišljenje je kao šupak, svako ga ima, već da li ono ima bilo kakvu objektivnu vrednost. Ne samo da ne slušaš bend, ne slušaš ni žanr uopšte, a dolaziš na temu da izneseš svoje ekstremno negativno mišljenje o njemu. To je definicija trolovanja. Ovo je diskusija, a ti nisi došao da diskutuješ, nego da provociraš. Je l' treba sad nas petorica da odemo na Running Wild temu da napišemo da su matoro govno od benda sa pop strukturom pesama i urnebesnim temama u tekstovima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 Je l' treba sad nas petorica da odemo na Running Wild temu da napišemo da su matoro govno od benda sa pop strukturom pesama i urnebesnim temama u tekstovima? Pa ne bas,zato sto to sto si napisao za RW stoji. Da to uradite,samo biste napravili analogiju sa njegovim pljuvanjem Mayhem-a,odnosno priznali da je momak u pravu. Kad malo bolje razmislim... http://www.yumetal.net/forum/topic/5083-running-wild/page__pid__2194269__st__1080entry2194269 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 Šta fali pop strukturama? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 Nista, samo je smesno kad ljubitelj takvih struktura kritikuje Mayhem zbog "primitivnosti". 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prokopije Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 (edited) ponavljam,to sto ste vi apsolutno nesposobni prihvatiti suprotno misljenje i to odmah shvatate kao provokaciju,govori vise o vama.objektivne vrednosti i definicija trolovanja su argumenti koje iznose napaljena deca. a vi idite na running wild temu i pisite sta hocete,bas me briga.vasa stvar.ja sigurtno ovu gojkovu recenicu necu shvatiti kao provokaciju,zato sto je to bend koji slusam,a ne moj brat.to sto vi mayhem prihvatate kao rod rodjeni je dokaz kolike ste paljevine. Edited May 28, 2010 by Prokopije 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 Remove thyself from this topic, would ya? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 objektivne vrednosti i definicija trolovanja su argumenti koje iznose napaljena deca. Ova rečenica toliko nema smisla da ne znam čak ni šta da ti odgovorim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 (edited) Ja cu doci sam na ovo, niko od mojih nema love. Meni je riba kupila kartu. Jel se zna kad cete vi da dodjete ispred da ne budem sam na black metal koncertu, mozda me prokopije kidnapuje i odvede da trazimo blago na havajima. NO HOMO! Edited May 28, 2010 by markomrki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 (edited) @Gojko: Edited May 28, 2010 by Talvi 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prokopije Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 (edited) za blek metal mafijasa gojka:ti si rekao da moje misljenje nema objektivnu vrednost i da su moji postovi definicija trolovanja.a ja ti kazem,ako je tebi iznosenje sopstvenih stavova i misljenja sa kojima se ti ne slazes trolovanje,onda si napaljeno dete. a zalosno je sto se karakterisanjam ljudi kao klincima najvise sluze ljudi kojima devojke kupuju karte za koncerte. Edited May 28, 2010 by Prokopije 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prokopije Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 E ovo je interesantno i duhovito.za razliku od onih paljevina iznad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 @prokopije, Alo druze, riba mi je kupila kartu jer je bila u gradu, od moje love. Na kraju sta tebe boli kita, i kojim se ti argumentima sluzis. ccccc, mali... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 (edited) @Metodije:Odjebi sa teme molim te. Izneo si misljenje, to je sasvim dovoljno. Ako nisi neki nedojebani ateista ne znam sta se prepires sa klincadijom. Edited May 28, 2010 by Jarac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nenad_pa Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 ponavljam,to sto ste vi apsolutno nesposobni prihvatiti suprotno misljenje i to odmah shvatate kao provokaciju,govori vise o vama.objektivne vrednosti i definicija trolovanja su argumenti koje iznose napaljena deca. a vi idite na running wild temu i pisite sta hocete,bas me briga.vasa stvar.ja sigurtno ovu gojkovu recenicu necu shvatiti kao provokaciju,zato sto je to bend koji slusam,a ne moj brat.to sto vi mayhem prihvatate kao rod rodjeni je dokaz kolike ste paljevine. Ti si peder. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amphitritê Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 a tekstovi mayhema imaju strasnu dubinu,predvidjeni su za iskljucivo intelektualni milje (i psihopate i palikuce),muzicki su ekvivalent mocartovim kompozicijama a njihovi clanovi su uzor za mlade.bolje da mladi slusaju grand produkciju nego ove polu ljude. Ovo ide u potpis. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted May 29, 2010 Report Share Posted May 29, 2010 Cek' malo ja da se ukljucim u temu: Heathen must turn to Christianity It's like 'believe or die' Arrogance and blindless, religion's force Believers never ask the reason why Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted May 29, 2010 Report Share Posted May 29, 2010 nikada mi nece biti jasna ta opsednutost prema ovom bendu jako su losi,ali bas jako,ne znam zasto ih ljudi vole.losi muzicari,lose pesme,i uz to se jos i nista ne cuje. zaista ne razumem. ja mogu izneti svoje misljenje kada god hocu,pazi da ces mi ti zabraniti.to sto ste svi vi ovde apsolutno nesposobni iskulirati iznosenje suprotnog misljenja je vas problem. Jel mogu ja da iznesem da misljenje da si ti debil, i da trebas oprat kosu? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 29, 2010 Report Share Posted May 29, 2010 E ajde dečko smorio si, pali i ne javljaj se na ovoj strani (ne ti Morbide). Koncert... I'm speechless. Hajlajt - De misteriis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Alex Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 nikada mi nece biti jasna ta opsednutost prema ovom bendu jako su losi,ali bas jako,ne znam zasto ih ljudi vole.losi muzicari,lose pesme,i uz to se jos i nista ne cuje. zaista ne razumem. Ja zaista ne razumem zashto te neko ne ubije! Glup si ko kurac, dechko!! Koncert je bio...NEVEROVATAN!!! Josh uvek ne mogu da se osvestim!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 Zaista, retki su ovakvi frontmeni, i svašta sam video pa me teško više pomeriti, ali Atila mi je zaledio muda. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 Za celu ekipu koja je juče raspravljala da li je Silmaeth iz Merrimacka ili Glorior Belli - e pa nije ni jedno ni drugo, nego iz Vorkreista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 google je cudo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts