Jump to content

Recommended Posts

Posted

A ko su Burzum fanovi, prosvecena elita?

Pa recimo iz nekog mog iskustva, Mayhem fanovi locu pivo ispred odnosno iza trafike (bilo je pre vise godina kada sam bio u takvim krugovima) a Burzum fanovi su pili uglavnom po sumama sto je meni uvek vise odgovaralo. :haha: A i sa njima bih pricao o istoriji, mitologiji, paganizmu, a ovi prvi bi bili vise u hail satan 666 fazonu. :haha:

Posted (edited)

Dodjite kod mene u sumu da slusamo Mayhem i Burzum :haha:

edit: uvece kad zahladi, mozemo da slusamo Darkthrone na mjesecini. Ujuto kad pane snijeg, tu je Immortal. Kad budemo sjekli drva, slusacemo Satyricon. Dok budemo trcali sa vukovima, slusacemo Ulver. A pred kraj dok budemo kulirali pored rijeke, upalicemo Enslaved. Bice nam divno.

Edited by morbid god
Posted (edited)

Ljudi, u Srbiji su Mayhem i Burzum fanovi jedna te ista grupacija. :haha:

To stvarno jeste..

(zamislite to kako izgovara onaj ciga sto prica o pacovima od 3 kila)

Ne ozbiljno - znam sve to nego mi je nedostajala ovakva rasprava, da zivne forum, kao davne 2005 kada sam se regovao. :pivopije::haha:

edit - pivo me cinim emotivnim jebi ga. :haha:

Edited by Novaliis
Posted

edit: uvece kad zahladi, mozemo da slusamo Darkthrone na mjesecini. Ujuto kad pane snijeg, tu je Immortal. Kad budemo sjekli drva, slusacemo Satyricon. Dok budemo trcali sa vukovima, slusacemo Ulver. A pred kraj dok budemo kulirali pored rijeke, upalicemo Enslaved. Bice nam divno.

A kad nam dođe Blagoje slušaćemo Thorns.

Posted (edited)

+ Мејхем док будете копали по гробљима, уз Емперор разговарајте о метафизици, а чек... Шта би сте могли да радите уз Горгорот? icon_redface.gif

Edited by iron will
Posted

Burzum sve crpi iz JEBENOG GOSPODARA PRSTENOVA. Toliko o tom "bendu". + se sve svodi isključivo na atmosferu.

Mayhem je bend sa pesmama, riffovima, Attilom (<3), a da pri tome ne gubi na gore pomenutoj atmosferi.

Posted

Burzum sve crpi iz JEBENOG GOSPODARA PRSTENOVA. Toliko o tom "bendu". + se sve svodi isključivo na atmosferu.

Mayhem je bend sa pesmama, riffovima, Attilom (<3), a da pri tome ne gubi na gore pomenutoj atmosferi.

Ima mozda par pesama inspirisanih Tolkinom i to je to. :) I nista ne fali tome, tada to i nije bilo toliko fensi kao danas. Atmosfera je najvaznija. A to ne znaci da ne slusam rif, vec da sve komponente pesme proizvode na kraju nesto vise od same muzicke strukture, to je atmosfera ili osecaj koji muzika stvara u nama dok je slusamo. I to nije samo sa blekom vec bilo kojom muzikom. Ko slusa muziku samo da bi analizirao strukturu, obracao paznju na tehniku i sl. gubi mnogo toga. Sta reci onda za vecinu ambient muzike? Windy & Carl kad pustim, na primer, vecina ljudi kaze ''ugasi taj usisivac'', sta cu kad ne mogu da osete muziku. :haha:

• Upvote 1