Jump to content

Recommended Posts

Posted

E jbg, da me neko pita jedne pesme sa Ordo Ad Chao ne mogu da se setim. niti jednog rifa. :haha:

Slušaj. Lepo se zavali. Odvrni zvučnike i poslušaj pažljivo. Nemoj da se sramotiš. Nemoj da me razočaravaš.

Posted

evo ja prvi koji pljuvah na sve od abyss-a pa do ordo-a kazem da je blasphemer jeb'o mater majcinu svima sa tim albumom.(dobro,lise onog prvog riff-a sa declaration-a)

Posted

Ima mozda par pesama inspirisanih Tolkinom i to je to. :) I nista ne fali tome, tada to i nije bilo toliko fensi kao danas. Atmosfera je najvaznija. A to ne znaci da ne slusam rif, vec da sve komponente pesme proizvode na kraju nesto vise od same muzicke strukture, to je atmosfera ili osecaj koji muzika stvara u nama dok je slusamo. I to nije samo sa blekom vec bilo kojom muzikom. Ko slusa muziku samo da bi analizirao strukturu, obracao paznju na tehniku i sl. gubi mnogo toga. Sta reci onda za vecinu ambient muzike? Windy & Carl kad pustim, na primer, vecina ljudi kaze ''ugasi taj usisivac'', sta cu kad ne mogu da osete muziku. :haha:

Samo ime benda je izvučeno iz Gospodara. I, nije poenta da li je fensi, jednostavno PREZIREM tu celu "mitologiju"...

I, nisam ja rekao da atmosfera nije bitna i to, samo sam rekao da Burzum ima samo to, a Mayhem ima I TO i još MNOGO TOGA.

I, blejao sam s Atilom sinoć, bio sam u Budimpešti na Sodomu. x)

• Downvote 2
Posted

Jel ti metno Hun kandze u supak?

Cuj Burzum ima samo atmosferu a Mayhem puno vise od toga.Pa sta,imam ja kitu i puno vise od toga,koja korist,kad zenske vole samo kitu i to se trazi.

Da sumiram,u black metalu kvalitetu odredjuje decidno atmosfera,kao jedini mjerodovan faktor,zato i jest black metal,a ne brzina,blast bitovi na hipsterske rifove koje proizvodi olos ko sto su Dark Funeral,Marduk,1349 i slicni kurci palci.

Posted

Dodjite kod mene u sumu da slusamo Mayhem i Burzum :haha:

edit: uvece kad zahladi, mozemo da slusamo Darkthrone na mjesecini. Ujuto kad pane snijeg, tu je Immortal. Kad budemo sjekli drva, slusacemo Satyricon. Dok budemo trcali sa vukovima, slusacemo Ulver. A pred kraj dok budemo kulirali pored rijeke, upalicemo Enslaved. Bice nam divno.

Ovo mi zvuci kao gej poziv :haha: