Abbath Posted May 24, 2004 Report Posted May 24, 2004 Sta je bilo sa onim koncertom u Madjarskom? jel sviraju uopste uzivo? e to sam ja pitao prije tri-cetri puta,niko nije odgovorio Quote
Fiery Posted May 26, 2004 Report Posted May 26, 2004 Da, sviraju koncerte. Da, dovoljno je samo par klikova misem da bi to i sam proverio, za to sluzi internet izmedju ostalog. Da, cak je i par ljudi odavde bilo na koncertu u Madjarskoj. Quote
rustik Posted May 26, 2004 Report Posted May 26, 2004 Nisam slusao i ne zelim da slusam Mayhem posle Euronymousa da se ne razocaram. Stari Mayhem je zakon!! Quote
AnaLizator Posted May 27, 2004 Report Posted May 27, 2004 Basista = najveca hevara Maniac = zlo najvece na planeti Zemlji, Sotonin izaslanik i Mesija Propasti Euro = just another dead corpse layed under ground... Quote
Мајор Гашпар Posted May 28, 2004 Report Posted May 28, 2004 Maniac = zlo najvece na planeti Zemlji, Sotonin Dead je tata za njega Quote
Žderač Posted May 28, 2004 Report Posted May 28, 2004 Dead je cirkuzant! Kontaj samo taj idijotski glas. Raniji Mayhem bi mi se mnogo više sviđao kad bi neko drugi pevušio namesto Đead-a. Quote
AnaLizator Posted May 28, 2004 Report Posted May 28, 2004 da ,dead je definitivno promasio zanr.Da je pevo u grajnd bendu sad bi bijo milijoner (doduse,mrtav milijoner,ali opet grob bi mu bivo luksuzniji)... Quote
Žderač Posted May 28, 2004 Report Posted May 28, 2004 Ili eventualno u nekom pank bendu, mada se to opet svodi na isto. Quote
rustik Posted May 29, 2004 Report Posted May 29, 2004 Dead je bre bio zakon!! On i Euro su ucinili MAyhemoznatom i vodecom grupom black metala Quote
Fiery Posted May 29, 2004 Report Posted May 29, 2004 Dead je cirkuzant! Kontaj samo taj idijotski glas. Raniji Mayhem bi mi se mnogo više sviđao kad bi neko drugi pevušio namesto Đead-a. Na koji konkretno raniji Mayhem mislis? Tu su promenili cetiri pevaca najmanje... Quote
Žderač Posted May 29, 2004 Report Posted May 29, 2004 Upravo onaj mejhem sa Đeadom. Ostali vokali su lepi. Đead je cirkuzant!! Quote
Darken Posted May 29, 2004 Report Posted May 29, 2004 Tja, sad sam preslusao novi Mayhem....sta znam, nije los Quote
Žderač Posted May 29, 2004 Report Posted May 29, 2004 Šta bre nije loš!?!?! Abzolutno je dobar!!! Quote
Denethor Posted May 31, 2004 Report Posted May 31, 2004 Maniac je zesce promenio glas od deathcrusha. Maltene mu je isti glas kao deadu na splitu sa morbidom. Taj mu vokal inace mnogo bolje stoji nego na ovim novijim. Quote
Fiery Posted June 3, 2004 Report Posted June 3, 2004 Maniac je zesce promenio glas od deathcrusha. Maltene mu je isti glas kao deadu na splitu sa morbidom. Taj mu vokal inace mnogo bolje stoji nego na ovim novijim. Cekaj, hoces da kazes da mislis da je Maniac pevao na splitu sa Morbid-om? Quote
Frankenchrist Posted June 4, 2004 Report Posted June 4, 2004 Pa Dead.... mada ste me sad bacili u rebus..... da bre, Dead... Quote
sevast Posted June 5, 2004 Report Posted June 5, 2004 Dead je pevao na "A Tribute to the Black Emperors". Nemojte da sada zbunjujute druge koji ne znaju. Sledece bi bilo dobro da neko kaze da " A Tribute to the Black Emperors" nije split sa Morbidom. Quote
Kai Hansen Posted June 28, 2004 Report Posted June 28, 2004 Norwegian black metallers MAYHEM are rumored to have parted ways with singer Maniac (real name Sven Erik Kristiansen) and have replaced him with Attila Csihar (TORMENTOR, ABORYM). Csihar had previously worked with the group on their 1993 release, "De Mysteriis Dom Sathanas". No further information is available at this time. !!!!!! !!!!!! !!!!!! Znaci..sad lepo Maniac odmeni Gaahla u Gorgorothu bream dok je ovaj u zatvoru...i ja tako dobijem sansu da vidim uzivo i Maniaca..ali doduse vise bi voloe videt Gaahla...a ...jos bolje obojcu zajedno..a mozda i Ababth dodje na svirku..s.ad vec malo skrecem ..hahaha Quote
Fiery Posted June 28, 2004 Report Posted June 28, 2004 ! Attila opet u Mayhem-u! Maniac mi je zaista delovao kao seronja - jebote, pokusavao je sto puta da se ubije, bezuspesno. Attention whore. Quote
Ivan_Creed Posted July 1, 2004 Report Posted July 1, 2004 Koje su po vama najuticajnije pesme Mayhem-a? Quote
Kai Hansen Posted July 1, 2004 Report Posted July 1, 2004 "Slaughter Of Dreams" mnogo utice na moj vrat, a i sinoc sam zakasnio u grad zbog nje Inace..mislim da je "Freezing Moon" Quote
Fiery Posted July 10, 2004 Report Posted July 10, 2004 Najuticajnije na koji nacin tacno? Funeral Fog je mozda pesma koja je najbliza onom sto su ostali bendovi raw black-a kasnije nastavili da razvijaju. Inace, smatram da je, muzicki, Mayhem (De Mysteriis...) ostao vrlo jedinstven, ostali bendovi su jednostavno otisli malo drugacijim putem. Njihov uticaj je veci po pitanju "filozofije". Quote
Ivan_Creed Posted July 11, 2004 Report Posted July 11, 2004 Najuticajnije na koji nacin tacno? Funeral Fog je mozda pesma koja je najbliza onom sto su ostali bendovi raw black-a kasnije nastavili da razvijaju. Inace, smatram da je, muzicki, Mayhem (De Mysteriis...) ostao vrlo jedinstven, ostali bendovi su jednostavno otisli malo drugacijim putem. Njihov uticaj je veci po pitanju "filozofije". Ok, ne znam zasto sam stvarno stavio 'najuticajnije'... ajde da prepravim na najbolje! Nisam upoznat toliko sa radom Mayhem-a, pa 'prosirujem' vidike malo! Imam odavno nekoliko njihovim pesmica, pa ono, listam po mp3-u, i naidjem na njih, i shvatim da mi treba jos (zagusio sam hd vec)! Od pesmica imam samo (koje sam i ujedno jedino cuo) 'Funeral Fog', 'Freezing Moon', 'Necrolust', 'Carnage', 'Chainsaw Gutsfuck', i 'Deathcrush'... Meni se cini da 'fali jos nesto.. Quote
Recommended Posts