Lou Posted August 10, 2013 Report Posted August 10, 2013 malo primitivniji, "pankerskiji" duhom album, sa malo više DMDS/Deathcrush duha u sebi Postoji pregršt bendova zaglavljenih u kasnim osamdesetim i ranim devedesetim; bolje Mayhem da nastavi sa snimanjem neponovljivih albuma. Quote
Talvi Posted August 10, 2013 Report Posted August 10, 2013 ne mislim da sad nešto pucaju skroz na taj trip, mislio sam na DMDS/Deathcrush fazon što se tiče strukture muzike i tako toga Quote
Lou Posted August 10, 2013 Report Posted August 10, 2013 Ne bih ni uprošćenu strukturu pesama, ako si na to mislio. Šta znam, to je bend koji je sa svakim albumom jebao kevu na drugačiji i svež način, baš bi mi bilo bezveze da odu u mediokritet, ko god pisao muziku. Quote
Talvi Posted August 10, 2013 Report Posted August 10, 2013 to što tebi prostija struktura podrazumeva mediokritet je druga stvar, ja bih obožavao tako nešto. na kraju krajeva, Hellhammer je najavio 13 pesama u onom apdejtu, to zvuči na malo direktnije stvari Quote
Demon Seed Posted August 10, 2013 Report Posted August 10, 2013 Eto npr. Metallica - Reload ima 13 pesama 1 1 Quote
Lou Posted August 10, 2013 Report Posted August 10, 2013 to što tebi prostija struktura podrazumeva mediokritet je druga stvar, ja bih obožavao tako nešto. Znam, ovo moje je potpuno subjektivno, valjda se razume. Kada posmatram muziku od dolaska Blasphemera, prvi album je bio tačno ono što niko nije mogao da očekuje, zajebani delovi, zajebane strukture, ludilo... pa je sledeći direktniji, ali kažu sami da je poprilično nedovršen i užurban, tako da mogu da zamislim šta bi se dogodilo sa nekim od rifčina sa tog albuma uz vreme da se slegne kako treba... o OAC ne bih pričao, neponovljiv album. I onda da ponovo bude jednostavnije - šta znam, imam odbojnost prema tome. Valjda bi rifovi trebalo da budu apsolutno vrhunski, a ostaje nam da samo čekamo i nagađamo (kao nas dvojica sada ) da li je Teloch kadar da to izvede. Quote
Demon Seed Posted August 11, 2013 Report Posted August 11, 2013 Kol'ko njih boli jaje, 4 godine izmedju GDoW i Chimera, a Chimera nedovrsen i uzurban 1 1 Quote
Lou Posted August 11, 2013 Report Posted August 11, 2013 Kol'ko njih boli jaje, 4 godine izmedju GDoW i Chimera, a Chimera nedovrsen i uzurban To je Blasphemer. Zajebali su ih ovi iz izdavačke kuće, dali su neke rokove i čovek nije mogao da postigne sve što je hteo. Po mom mišljenju, čuje se da su negde stvari pogrešno procenjene, kao ponekad otegnuto ponavljanje rifova; valjda bi bilo i većih izmena od toga da je sve išlo kako je zamišljeno. Inače, pošto je na nekoj od prethodnih strana potegnuto pitanje komponovanja (reči Atile): Everyone has a job in the band in a way. Rune and me have to do the arty-farty side, hehe! We create the album and lyrics and final things. Hellhammer is just like a ground for everything. He is fixing the rehearsals, setting up the instruments and of course making a basement with his playing of excellent drumming. Necro is taking care of the business but he’s not composing. Even Hellhammer doesn’t compose. They may have some ideas when we’re putting together the songs. In this way they get involved. But basically it’s Blasphemer who writes all the music in the band. Iz istog intervjua, reči Blasphemera: As I said, Necro is the businessman, he doesn’t really do anything. Hellhammer only plays the drums. Come on, he plays in twenty bands—you know what I mean. Attila is more like me. I reckon a part of me is in him and that’s why we fitted ourselves so well on the album. He’s burning for this thing. He knows that when there’s no way back, there’s no way back. You have to go all the way through it. Quote
Night Prowler Posted August 11, 2013 Report Posted August 11, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=E3TYev10sL4 Quote
Demon Seed Posted August 11, 2013 Report Posted August 11, 2013 (edited) Chimera im je album karijere K'o 'tallici St. Anger Iz istog intervjua, reči Blasphemera: As I said, Necro is the businessman, he doesn’t really do anything. Hellhammer only plays the drums. Come on, he plays in twenty bands—you know what I mean. Attila is more like me. I reckon a part of me is in him and that’s why we fitted ourselves so well on the album. He’s burning for this thing. He knows that when there’s no way back, there’s no way back. You have to go all the way through it. <3 Edited August 11, 2013 by Demon Seed 1 1 Quote
Descender Posted November 13, 2013 Report Posted November 13, 2013 Sa zvaničnog fejsa: The True Mayhem Mixing new album — at Mølla. Quote
BLAGOJE Posted November 13, 2013 Report Posted November 13, 2013 ako snorre nije tamo bas me zabolje Quote
Talvi Posted November 14, 2013 Report Posted November 14, 2013 Sa zvaničnog fejsa: The True Mayhem Mixing new album — at Mølla. Quote
BLAGOJE Posted November 14, 2013 Report Posted November 14, 2013 slusao sam sinoc radove ovog novog djitriste,smuti pa prospi,ne bih ja previse ocekiv'o Quote
oʞɾoƃ Posted November 14, 2013 Report Posted November 14, 2013 realno će se videti može li Attila sam da izvuče album ili ne, u sposobnosti ovih ostalih nemam previše poverenja Quote
Јарослав Posted January 5, 2014 Report Posted January 5, 2014 (edited) Некробачер илити Нешо Бомбардер Edited January 5, 2014 by Јарослав Quote
Demon Seed Posted January 5, 2014 Report Posted January 5, 2014 Svaki put kad napises бачер, u Africi crkne jato antilopa. 7 1 Quote
Јарослав Posted January 5, 2014 Report Posted January 5, 2014 напис'о сам "некор" уместо "некро", јебем те у главу сваки пут када у Африци цркне јато антилопа, на јужном полу премине крдо пингвина Quote
Demon Seed Posted January 5, 2014 Report Posted January 5, 2014 a izlegne se copor komaraca Mislio sam da je nekor bio typo 1 1 Quote
Demon Seed Posted January 5, 2014 Report Posted January 5, 2014 (edited) Onda ta cinjenica ovaj deo posta напис'о сам "некор" уместо "некро", јебем те у главу cini irelevantnim, da se ne izrazavam ruznije sad Edited January 5, 2014 by Demon Seed Quote
Јарослав Posted January 5, 2014 Report Posted January 5, 2014 то сам констатовао за себе, а наставак је израз моје љубави према теби Quote
Recommended Posts