Talvi Posted February 18, 2014 Report Posted February 18, 2014 nije baš skroz Ordo fazon, rifovskije je ovo i lakše ulaze deonice u uši, direktnije zvuči i jednostavnije je strukture, a ja sam nešto takvo taman i prizivao tako da sam prezadovoljan mada opet zvuk vuče i na OAC ipak, i produkcijski i atmosferom, taman koliko treba Quote
HeLLsarma Posted February 18, 2014 Report Posted February 18, 2014 Pa pazi,mnogo je jebenija produkcija za Ordo,treba proci kroz tu ljusturu haosa,ovo se vise razaznaje,malo mi je cistije i jace u miksu ako me kapiras. Za Ordo imam osecaj kao da se cuje u nekoj paralelnoj dimenziji. . Jbg,bar se tako meni cini. Ceka se Lou-ov sud. Quote
Talvi Posted February 18, 2014 Report Posted February 18, 2014 to da, jeste Ordo isproduciran kao ambis jebeni, čistije je ovo, ali me opet podseća nekako Quote
HeLLsarma Posted February 18, 2014 Report Posted February 18, 2014 Pa podseca svakako,isli su na tu foru,mada se slazem da je rifovskije,nije onako disharmonicno i haoticno. Samo da opet odradi onaj jebacki growl kao na Anti. Atila - covek sa 'iljadu glasova. Quote
BLAGOJE Posted February 18, 2014 Report Posted February 18, 2014 jebes rif,onaj spejs aut je glavni adut pjesme,ako toga bude bilo na albumu,a sve mi se cini da itekako hoce,eto nama album godine Quote
Talvi Posted February 18, 2014 Report Posted February 18, 2014 mimo toga, i ovaj SFRJ singl pretenduje da bude omot godine Quote
BLAGOJE Posted February 18, 2014 Report Posted February 18, 2014 sad uz'o susam onaj zadnji nidingr,plodi sve redom Quote
BLAGOJE Posted February 18, 2014 Report Posted February 18, 2014 slus'o sam to,'nako,obrnucu jos jednom posle ima i ovo: staznamja,ovo mi djeluje najtanje,dakle nidingr>>>>>nanfak>>>>konzorcijum,sa potencijalom da novi gejhem isplodi sve ovo Quote
Talvi Posted February 18, 2014 Report Posted February 18, 2014 nisam ni skontao da im i Charles iz Cradle Of Filth sad svira gitaru uživo Quote
BLAGOJE Posted February 18, 2014 Report Posted February 18, 2014 beli orlovi blek metala prostije receno,ljudi profesionalci Quote
Сале Posted February 18, 2014 Report Posted February 18, 2014 Добра је песма. Слично ко ордо само много чистији и испегланији звук. Quote
[Nocturno] Posted February 18, 2014 Report Posted February 18, 2014 Ja prezadovoljan. A kada ce album? Quote
Јарослав Posted February 18, 2014 Report Posted February 18, 2014 dobih ja pre neki dan mejl od SoM-a sa kalendarom izlazaka albuma ove godine, u aprilu bi ovo trebalo da izleti Quote
[Nocturno] Posted February 18, 2014 Report Posted February 18, 2014 O gospodjo boze Jaroslave, pa nisam tolika veverica. Otisao na SoM sajt, 25.04 izlazi ta singlica a ne album. Quote
Јарослав Posted February 18, 2014 Report Posted February 18, 2014 jbg, kad sam pitao isto, dobio sam taj odgovor Quote
oʞɾoƃ Posted February 19, 2014 Report Posted February 19, 2014 u maju izlazi album, kao što i piše na fejsbuku pesma je oprala sve živo i mrtvo inače The Konsortium meni jedan od albuma 2011. godine, pa vi kako hoćete btw je l' samo meni Psywar opako vuče na Thorns? Quote
BLAGOJE Posted February 19, 2014 Report Posted February 19, 2014 ne,ali rekoh da ne kenjam,vec nas stigmatisu zbog toga po forumu a preslusaj onaj nidingr,ocigledno momak voli podjekad da ga baci na snorre-a Quote
Јарослав Posted February 19, 2014 Report Posted February 19, 2014 The Konsortium fenomenalan i album, a i onaj demo pre toga. njih sam baš od okroba pokupio kad je taj demo izašao. ovaj Nidingr nikako da počujem, ali ispoštovaće se svakako. Quote
Lou Posted February 21, 2014 Report Posted February 21, 2014 Pesma me je zbunila. Valja, mada nisam nešto oduševljen, da to kažem odmah. Zvuči kao stil sa OAC provučen kroz čistu i zategnutu produkciju, sa definisanim low endom, pa još odsvirano mehanički, u Snorevom fazonu. Zašto ovaj lik piše takve rifove je ono što me zanima, tj. da li je to svesna odluka. Quote
kuruz Posted February 21, 2014 Report Posted February 21, 2014 isto i ja mislim, nije ova pesma ništa specijalno Quote
Recommended Posts