scissors Posted July 11, 2004 Report Posted July 11, 2004 Norwegian black metallers MAYHEM are rumored to have parted ways with singer Maniac (real name Sven Erik Kristiansen) and have replaced him with Attila Csihar (TORMENTOR, ABORYM). Csihar had previously worked with the group on their 1993 release, "De Mysteriis Dom Sathanas". No further information is available at this time. !!!!!! !!!!!! !!!!!! Znaci..sad lepo Maniac odmeni Gaahla u Gorgorothu bream dok je ovaj u zatvoru...i ja tako dobijem sansu da vidim uzivo i Maniaca..ali doduse vise bi voloe videt Gaahla...a ...jos bolje obojcu zajedno..a mozda i Ababth dodje na svirku..s.ad vec malo skrecem ..hahaha to je samo glasina Quote
ba+a. Posted July 11, 2004 Report Posted July 11, 2004 (edited) Ma Maniac je mnogo los vokal po meni,svaki koncert upropasti. Edited July 11, 2004 by I am the black wizards Quote
Fiery Posted July 11, 2004 Report Posted July 11, 2004 Ok, ne znam zasto sam stvarno stavio 'najuticajnije'... ajde da prepravim na najbolje! Nisam upoznat toliko sa radom Mayhem-a, pa 'prosirujem' vidike malo! Imam odavno nekoliko njihovim pesmica, pa ono, listam po mp3-u, i naidjem na njih, i shvatim da mi treba jos (zagusio sam hd vec)! Od pesmica imam samo (koje sam i ujedno jedino cuo) 'Funeral Fog', 'Freezing Moon', 'Necrolust', 'Carnage', 'Chainsaw Gutsfuck', i 'Deathcrush'... Meni se cini da 'fali jos nesto.. Pa, moja omiljena pesma od njih je Cursed in Eternity, ako ti nesto znaci Nije vazno samo koje pesme imas, vec i koje verzije, ako bi da "otpratis" rad benda. Treba nabaviti i one na kojima je pevao Dead, i one na kojima je pevao Attila, i one na kojima je pevao Maniac... Quote
(Z)arkhon Posted July 12, 2004 Report Posted July 12, 2004 Je li neko gledao uzivo u marseju?cjeli koncert pokvari Maniac,koji nosi corpse-paint kao naocare za suncanje i folira se da je opasan kao bode neku svinju.kako je to onaj isti DEATHCRUSH napaljeni vokal?neki ih sad postuju zbog experimentisanja?!a Hellhamer.......pronadjite novije intervjue,kad pljuje po euronymousu i deadu............ Quote
Fiery Posted July 12, 2004 Report Posted July 12, 2004 (edited) Je li neko gledao uzivo u marseju?cjeli koncert pokvari Maniac,koji nosi corpse-paint kao naocare za suncanje i folira se da je opasan kao bode neku svinju.kako je to onaj isti DEATHCRUSH napaljeni vokal?neki ih sad postuju zbog experimentisanja?!a Hellhamer.......pronadjite novije intervjue,kad pljuje po euronymousu i deadu............ Gledao sam koncert, Maniac nista pokvario nije. Jednako se folira kako se i pre pravio, a i kako su se Dead i Euronymous folirali (zapravo, prema Euro-u je malo dete, sto se toga tice ). Nema tu razlike, tako da, ako mislis da se druga dvojica nisu folirali, ostavi se i Maniac-a. Poslednji album je sve, samo ne eksperiment. Edited July 12, 2004 by Fiery Quote
scissors Posted July 13, 2004 Report Posted July 13, 2004 "chimera" je jako isforsiran album, u fazonu povratak korijenima... pjesme zvuče kao da su sklepane brže nego što to mogu darkthrone... smor Quote
kasapin Posted July 22, 2004 Author Report Posted July 22, 2004 ma chimera je sranje, kakav bre povratak korenima... e da se euro i dead zivi... sada se se sigurno prevrcu u grobovima Quote
Baal Posted July 22, 2004 Report Posted July 22, 2004 Chimera nije sranje, sasvim solidan album... A ako smo već kod toga, Dead uopšte nije imao neki vokal.... Quote
Guest IgnominiouS Posted July 25, 2004 Report Posted July 25, 2004 Milslim da se na temi Burzum govori skoro sve i o Mayhem-u takod a nije bilo potrebe za otvaranjem ove teme De Mysteriis Dom Sathanas je svakako najbolji album..... Da niste mozda slusali Morbid/Mayhem ??? Valjda su se prvo zvali Morbid(akos am dobro shvatio) - nemam pojma....pushtala mi je to jedna poljakinja masu je dobar album...Na njemu se nalaze najbolje pesme Morbid-a i Mayhem-a.... Moram to da nabavim!!! Mayhem is the BEST MUTHAFUCKIN BAND ON THIS MISERABLE PLANET these are the word from the DARK LORD himself and the "Prince of darkest nights" IGNOMINIOUS Quote
Fiery Posted July 25, 2004 Report Posted July 25, 2004 Chimera nije sranje, sasvim solidan album... A ako smo već kod toga, Dead uopšte nije imao neki vokal.... A jos manje je umeo da ga koristi. Tek kad njega cujes, shvatis da i za scream treba sluha. Quote
Neithan Posted July 26, 2004 Report Posted July 26, 2004 Ma ako cemo pravo - nijedan Mayhem vokal nema veze s vezom. . . Quote
ba+a. Posted July 26, 2004 Report Posted July 26, 2004 Ti kao da nisi slusao De Mysteriis Dom Sathanas. Quote
Denethor Posted July 26, 2004 Report Posted July 26, 2004 Ma ako cemo pravo - nijedan Mayhem vokal nema veze s vezom. . . Pa coveche vokali na de mysteriis-u su apsolutno savrsheni. Quote
Neithan Posted July 26, 2004 Report Posted July 26, 2004 Ti kao da nisi slusao De Mysteriis Dom Sathanas. Jesam, zato i kazem. . . Svo ono natezanje. . . Quote
CYBERWASTE Posted August 6, 2004 Report Posted August 6, 2004 super su muzicari,samo sto su budale zesce:)) Quote
Fiery Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 Pa, ne mozes da kazes da Jan nije dobar muzicar. Za ostalo, bolje da se u to ne ulazi... Quote
Kai Hansen Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 Jes da sam se zebavao malo u onom gore postu al ajde...Dobro Jan je odlican i to je pokazao kroz razne bendove..Blashpemer cepa dusu...ali u Auri Noir Quote
(Z)arkhon Posted August 11, 2004 Report Posted August 11, 2004 LIFE ETERNAL je najbolja mayhem stvar,pa jebote kakav text!!! atila je najbolji moguci vokal,jer oni krici (i vargovi) zvuce najiskrenije,jos kad pjeva onako nihilisticki txt kao sto je life eternal!!!!! Quote
(Z)arkhon Posted August 11, 2004 Report Posted August 11, 2004 ! Attila opet u Mayhem-u! Maniac mi je zaista delovao kao seronja - jebote, pokusavao je sto puta da se ubije, bezuspesno. Attention whore. ma strasan je taj maniac,jel to isti onaj sa pfa? .a ako se chisar vratio!!!!!!!!!! Quote
(Z)arkhon Posted August 19, 2004 Report Posted August 19, 2004 ja ne znam jel se vi zajebavate,ali ako mislite na ovo rap-black sranje od GDOW,i novi album sa rifovima kao sto sviraju nu-metal bandovi na pojedinim pjesmama,onda sam Quote
Azog-Gauroth Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 Freezing moon (verzija koju pjeva Dead) sa Morbid-Mayhem je ubijedljivo najjaca pjesma svih vremena.Dead je najjaci lik u istoriji metala.zivio je metal.i umro za njega.licno,moj idol. Wolf's lair je odlican.manijakalni vokal koji raspara utrobu. nisam ljubitelj Grand declarationa,ali,ipak,MAYHEM je najjaca grupa u ISTORIJI. p.s.Euronimus je bio jedan veliki seronja.ali vrh gitarista i ideolog. INNER CIRCLE FOREVER!!! Quote
Recommended Posts