Јарослав Posted April 28, 2014 Report Posted April 28, 2014 JEBEM TI SVE HOĆE LI VIŠE OVAJ ALBUM A U KURAC VIŠE Quote
Demon Seed Posted April 28, 2014 Report Posted April 28, 2014 Cekaj sad, idu naslovnice, cekamo Necrobutchera u bundi 1 Quote
kuruz Posted April 29, 2014 Report Posted April 29, 2014 http://www.ztmag.com/blog/news/?p=21622 Quote
BLAGOJE Posted April 29, 2014 Report Posted April 29, 2014 ako ovo nije cist snorre nemam pojma sta je 1 Quote
Lou Posted April 29, 2014 Report Posted April 29, 2014 Svaki sporiji deo, svaki akcenat, svaki veći akord je njegov. Samo par trenutaka je u OAC fazonu, a i to se izgubi među ostatkom. Što se tiče onoga "kraljevi kurcobolje", verovatno sve to Necrobutcher radi. Bavi se menadžmentom k'o što se bavi basom. Quote
Јарослав Posted April 29, 2014 Report Posted April 29, 2014 JEBEM TI SVE HOĆE LI VIŠE OVAJ ALBUM A U KURAC VIŠE Quote
BLAGOJE Posted April 29, 2014 Report Posted April 29, 2014 a ti,kad se vec kitis tudjim perjem po fejzbuku barem stavi kopirajt stvarno nije okej da baris one kinke iz kontejnera na moje fore 1 Quote
oʞɾoƃ Posted April 30, 2014 Report Posted April 30, 2014 ok ja ću tretirati ovaj album kao novi Thorns sa tom razlikom da je Attila na vokalu Quote
BLAGOJE Posted May 4, 2014 Report Posted May 4, 2014 kraelju,to sam ja rek'o ima mjesec i jace dana ma vazi da ga je on napisao 2 Quote
Talvi Posted May 4, 2014 Report Posted May 4, 2014 a ja tek sad saznah za ovo: Snorre W. Ruch, Jon T. Wesseltoft and Finn Olav Holthe from The 3rd and the Mortal have an ambient project closely related to Thorns. The band is called Thorns LTD and makes music for art-galleries and other art-events. Quote
BLAGOJE Posted May 4, 2014 Report Posted May 4, 2014 imas na tjubu sve od toga,zajebavanje sa semplovima sa albuma,nista smisleno 1 Quote
Сале Posted May 4, 2014 Report Posted May 4, 2014 ma vazi da ga je on napisao Па зашто мислиш да није? Наравно он и Сноре. Атила писао текстове,њих двојица музику а Некробучер само стоји и позира (по обичају). 1 1 Quote
BLAGOJE Posted May 4, 2014 Report Posted May 4, 2014 nekrobacer je burazer dokazali smo empirijski da je album snorre-ov,ne znam sta hoces vise.to ako je i ubacio ovaj koji filer rif nimalo ne mijenja stvari 1 Quote
Сале Posted May 4, 2014 Report Posted May 4, 2014 Снореов утицај је овде велики и несумњив али нисам баш сигуран да је он све комплет одрадио овде. То што оне 2 песме неодољиво подсећају на Торнс не значи да је он све сам написао. Примера ради,и онај Пјуританикал еуфорик мисантропија мене неодољиво подсећа на Олд менс чајлд а Галдер опет није сам писао музику. 1 Quote
BLAGOJE Posted May 4, 2014 Report Posted May 4, 2014 (edited) toliko bendova je pokusalo da skine snorre-a i niko nije prisao ni blizu,a ti sad hoces da me ubijedis da telloch se jedno jutro probudio i skontao magicnu formulu?pa i na DMDS se tacno cuje dje je snorre,i na oba satirikona,a da i dosad bi telloch sigurno i na svojim projektima prosuo koji snorre-ovski rif da umije.cuje se i tamo uticaj,ali nije to ni izbliza slicno kao ovo. uz to dodaj da su glavni rifovi na sve tri ove pjesme cist snorre pa sam smozgaj.paralela sa galderom ti ne sljaka jer galder nema ni izbliza toliko specifican stil kao snorre.jedini argument koji je kontra ovom sto ja i borko pricamo je jer je nekrobacer nesto pisao po fejsu ko je sta radio,meni on da kaze da je sad dan pogledao bih napolju da vidim dal' laze. ispravka,na sva tri satirikona,zaboravih na nero Edited May 4, 2014 by BLAGOJE 1 2 Quote
BLAGOJE Posted May 5, 2014 Report Posted May 5, 2014 sta radi nekro,cu bio mu na stan i pricali su,i mozda bude nesto u buducnosti,tj sigurno ce da bude nesto a bjezi lunjo,provaljeni ste 1 Quote
Lou Posted May 6, 2014 Report Posted May 6, 2014 https://www.facebook...3?stream_ref=10 It was brought to our attention, while touring, that we used some copyrighted artwork, drawn by Daniel Corcuera. Its all sorted now as we have talked to the people involved to straighten things out. It was a good old misunderstanding. Penitent sinners. Kako bedno. Što ne bude mudonja, pa lepo kaže da su skontali njegove lepljive prste. Quote
HeLLsarma Posted May 12, 2014 Report Posted May 12, 2014 http://www.stereogum.com/1680777/mayhem-throne-of-time-stereogum-premiere/mp3s/ Pa kaze... Tron vremena. Quote
Јарослав Posted May 12, 2014 Report Posted May 12, 2014 AJDE VIŠE SAGORELO DABOGDA OSEDESMO ČEKAJUĆI Quote
HeLLsarma Posted May 12, 2014 Report Posted May 12, 2014 Znas sta,ja po ove cetiri pesme vidim vec jebacki album. Al mi se nekako ne svidja sto izbacise 4 pesme premijerno. Bolje da su ostali na 2 pesme. Vece iznenadjenje. Quote
Recommended Posts