Jump to content

Recommended Posts

Posted

Svaki sporiji deo, svaki akcenat, svaki veći akord je njegov. Samo par trenutaka je u OAC fazonu, a i to se izgubi među ostatkom.

Što se tiče onoga "kraljevi kurcobolje", verovatno sve to Necrobutcher radi. Bavi se menadžmentom k'o što se bavi basom.

Posted

ma vazi da ga je on napisao

Па зашто мислиш да није? Наравно он и Сноре. Атила писао текстове,њих двојица музику а Некробучер само стоји и позира (по обичају).

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

nekrobacer je burazer

dokazali smo empirijski da je album snorre-ov,ne znam sta hoces vise.to ako je i ubacio ovaj koji filer rif nimalo ne mijenja stvari

• Downvote 1
Posted

Снореов утицај је овде велики и несумњив али нисам баш сигуран да је он све комплет одрадио овде. То што оне 2 песме неодољиво подсећају на Торнс не значи да је он све сам написао. Примера ради,и онај Пјуританикал еуфорик мисантропија мене неодољиво подсећа на Олд менс чајлд а Галдер опет није сам писао музику.

• Downvote 1
Posted (edited)

toliko bendova je pokusalo da skine snorre-a i niko nije prisao ni blizu,a ti sad hoces da me ubijedis da telloch se jedno jutro probudio i skontao magicnu formulu?pa i na DMDS se tacno cuje dje je snorre,i na oba satirikona,a da i dosad bi telloch sigurno i na svojim projektima prosuo koji snorre-ovski rif da umije.cuje se i tamo uticaj,ali nije to ni izbliza slicno kao ovo.

uz to dodaj da su glavni rifovi na sve tri ove pjesme cist snorre pa sam smozgaj.paralela sa galderom ti ne sljaka jer galder nema ni izbliza toliko specifican stil kao snorre.jedini argument koji je kontra ovom sto ja i borko pricamo je jer je nekrobacer nesto pisao po fejsu ko je sta radio,meni on da kaze da je sad dan pogledao bih napolju da vidim dal' laze.

ispravka,na sva tri satirikona,zaboravih na nero

Edited by BLAGOJE
  • Upvote 1
  • Downvote 2
Posted

sta radi nekro,cu bio mu na stan i pricali su,i mozda bude nesto u buducnosti,tj sigurno ce da bude nesto :haha:

a bjezi lunjo,provaljeni ste

• Downvote 1
Posted
It was brought to our attention, while touring, that we used some copyrighted artwork, drawn by Daniel Corcuera. Its all sorted now as we have talked to the people involved to straighten things out. It was a good old misunderstanding. Penitent sinners.

Kako bedno. Što ne bude mudonja, pa lepo kaže da su skontali njegove lepljive prste.

Posted

Znas sta,ja po ove cetiri pesme vidim vec jebacki album. Al mi se nekako ne svidja sto izbacise 4 pesme premijerno. Bolje da su ostali na 2 pesme. Vece iznenadjenje. :D