Jump to content

Recommended Posts

Posted

Evo obrnuh album triput, i ne znam šta je vama, ali ovo nije ni prineti Ordu. Nije dovoljno imati neparne taktove i menjati rif svakih 15 sekundi da bi muzika bila do jaja, fali maštovitosti u kompoziciji i jednostavno mi je vrlo malo toga ostalo u ušima posle preslušavanja.

Videćemo da li će se nešto promeniti s vremenom.

U pravu ste da se vidi da nije Snorre - osim Psywar, nema nijedne zaista zarazne pesme.

Posted

Албум кида колко је добар!!! Ово у старту иде у топ 10 издања године. Сваки други коментар је сувишан.

Иначе,поздрав за благоја...

capture.jpg

ma vazi da ga je on napisao

Па зашто мислиш да није? Наравно он и Сноре. Атила писао текстове,њих двојица музику

dokazali smo empirijski da je album snorre-ov,ne znam sta hoces vise.to ako je i ubacio ovaj koji filer rif nimalo ne mijenja stvari

Снореов утицај је овде велики и несумњив али нисам баш сигуран да је он све комплет одрадио овде. То што оне 2 песме неодољиво подсећају на Торнс не значи да је он све сам написао.

• Upvote 2
  • Downvote 1
Posted

Ma Blagoje fapuje na Snorrea. Zna se da je Teloch vrstan muzikant,al eto da se slozim sa Gojkom da je jedan OAC,Ordo je Runeovo rifovsko remek delo i svakako da Esoteric ne moze da se meri sa OAC ali je itekako super,kao i Chimera.

Posted

Ордо је култ.Овај езотерик не може да се пореди с њим јер је другојачији али опет,класа за себе.

• Upvote 1
Posted

ocigledno da su iskusno snorreove izbacili za hajp,pa su nam uvalili nekog tamo telocha na albumu.

a i dalje mozete blagoju samo da famflate

• Upvote 1
  • Downvote 2
Posted

ovo nije ni prineti Ordu. Nije dovoljno imati neparne taktove i menjati rif svakih 15 sekundi da bi muzika bila do jaja, fali maštovitosti u kompoziciji i jednostavno mi je vrlo malo toga ostalo u ušima posle preslušavanja.

Ovako nesto.

OK je album, ima dobrog materijala, jedino sto vise zvuci kao Mayhem proizvod nego Mayhem album. Jeste, riffovi zvuce kao Mayhem, HellHammer standardan, Attila ima opet solidne zle ispade...ali opet, nothing to write home about. Kao da su se vise trudili na dizajn ove gore majice i covera nego samog materijala, koji je prilicno safe, nije se mnogo otislo u odnosu na Aj Ćao, glavna razlika je što je neko odlučio da OAC sobu provetri, tako da nema one bezizlazne klaustrofobije od zvuka, tj. sve cistije, sto, meni bar, album samo cini manje zanimljivim.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Što reče Blagica, glavne hitove izbacili pre albuma da nas naprže kao mlade majmune a ostatak slabiji, što reče moj bratić:

glavna razlika je što je neko odlučio da OAC sobu provetri, tako da nema one bezizlazne klaustrofobije od zvuka, tj. sve cistije, sto, meni bar, album samo cini manje zanimljivim.

najslabiji Mayhem album jebaga.

Evo ga ful Psywar singl, druga pesma bolja od pola albuma https://yadi.sk/d/fg8E6nQPRWyjR

Posted

For the first time ever made available for you all to see. This is approved by Manheim.

This tape is from "Follomesterskapet i Rock og Pop" in Ski Rådhusteater, Saturday the 22nd of march 1986. Ladies and Gentlemen, I hereby give you the legendary L.E.G.O. tape!

• Upvote 1