Mr.Hate Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 Na narkomancinu Kurta Cobaina svakako i na pedercinu Fredija.A legende ostaju Chuck,Cliff Burton,Quorthon,Bon Scott... Na kog metal muzičara biste povratili? Quote
Buried in Smoke Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 ovog sa avatara mi, chucka, cliffa, bona scotta, hendrixa, stevie ray vaughana... svi su premladi bili. i elvisa Quote
Hudini Posted September 22, 2007 Report Posted September 22, 2007 Na narkomancinu Kurta Cobaina svakako i na pedercinu Fredija.A legende ostaju Chuck,Cliff Burton,Quorthon,Bon Scott... Za Kurtu Kombajna se slažem, ali ne diraj Fredija. Kad smo već kod pedera, i Chuck je bio gay... Quote
Guest IN THE NAME OF GUUUZ Posted September 22, 2007 Report Posted September 22, 2007 davida wayna i paul baloffa Quote
Mr.Hate Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Kad bismo slusali glasine koje se sire o metal muzicarima u cilju da se oljagaju ispade da je pola metal scene gay.Sreca da u Srbiji to nema prodju niti ce ikada imati! Za Kurtu Kombajna se slažem, ali ne diraj Fredija. Kad smo već kod pedera, i Chuck je bio gay... Quote
Hudini Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 Ko kaže da je meksička hrana ljuta? To su samo glasine... Ne čudi me da bivši članovi benda šire glasine o nekom, ali me čudi da ih potvrdi porodica istog čoveka nakon njegove smrti. Sad, ako nisu glasine, mora da su ga baš mrzeli u kući... Quote
Face Of Melinda Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 mora da je to izjavio njegov cale Quote
Краљ Хаоса Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 mora da je to izjavio njegov cale ћале који га је направио да има роба у кући а овај се ухватио гитаре!! хахахаха!!! Quote
Dr Alex Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 Zasto bi povracao po muzicarima? hehehehehehehehehehe. Povracati muzicare! hehehehehehehehehehe. Da se uozbiljimo... Quorthon-a Quote
Краљ Хаоса Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 hehehehehehehehehehe. Povracati muzicare! hehehehehehehehehehe. Da se uozbiljimo... Quorthon-a јебени АМИН!!!!!!! Quote
Face Of Melinda Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 Tema nije NA KOG metal muzicara biste povratili elem kada smo kod povracanja na danija filtha bih sigurno povratila ako ne spontano onda prs' u zdrelo Quote
Краљ Хаоса Posted October 7, 2007 Report Posted October 7, 2007 Jona Nodtveidta он је желео да умре тако да вероватно не би желео да се врати! хехе на ког метал музичара бисте повратили! Јој када би ово била тема мислим да би било много више постова, а и много више кандидата како стране тако и домаће сцене! Quote
Hudini Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 хехе на ког метал музичара бисте повратили! Јој када би ово била тема мислим да би било много више постова, а и много више кандидата како стране тако и домаће сцене! :) Quote
Lukijan Mušicki Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 ma ja bih se ispovracao na sve njih! a ti sto pljujes po filth-u, nemo da se malo ispovracam i po tebi... Quote
Possessed Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 Lynn Strait vokal benda snot! Legenda Quote
Lakšmi Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 Nije metal muzičar, ali se slažem da bi Kurta trebalo povratiti! Quote
DragonHeart Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 Zasto bi povratili ljude koji ni sami nisu htjeli da zive. Quote
:matija Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 chucka, quorthona i evo od skoro viteka... Quote
IngyaR Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 Nije metal muzičar, ali se slažem da bi Kurta trebalo povratiti! džaba i da može, on će sebi opet prosvirati vuglu ili se roknuti u venu tako da što se toga tiče možete samo da treba vratiti one prave koji nisu hteli da skončaju prebrzo. njih treba ukrasti od što se mene tiče Cliff-a treba vratiti možda i Lenona Quote
DragonHeart Posted November 12, 2007 Report Posted November 12, 2007 možda i Lenona Pazi naslov teme Quote
vudun Posted December 10, 2007 Report Posted December 10, 2007 možda i Lenona Meni recimo Toma Zdravković jako nedostaje, ovaj Novica nikako da ga adekvatno odmeni. Quote
Recommended Posts