Platina Posted March 17, 2006 Report Posted March 17, 2006 Nemoj tako, pomocicu ja njemu, vraticu ga na pravi put. Hah.. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted March 17, 2006 Report Posted March 17, 2006 Zato sto je prazan kao osoba i nista nevoli, a iz tog razloga ga niko i nevoli... Da kako si me samo odma izvalila.Pogodila si u srz...Svoje debilnosti... retard, nego sta icon_da.gif Kako bih voleo da se sretnemo da mi to kazes u lice.. Quote
_Grotesque_ Posted March 17, 2006 Report Posted March 17, 2006 Da kako si me samo odma izvalila.Pogodila si u srz...Svoje debilnosti... Kako bih voleo da se sretnemo da mi to kazes u lice.. Zar ne vidite da je ovo smesno? Man`te se corava posla. I ti, bre, SATANE.. Pa, da l` uzivas da te SVUDA pljuju ljudi? Ne kontam bas najbolje.. Voleo bih da mi neko pojasni.. STA JE SA OVIM LIKOM?! Da, DIMEBAG... Da se on vrati, prodao bih stan, kucu u Zajecaru, njive i zapucao bih kod njega na casove! Al` jbg.. Quote
sleepless Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 Chuck... Cliff... Dimebag... i...iako on ne pripada metal muzici... Cobain! Quote
Draža Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 Chuck na prvom mestu, a Cliff bi se sam vratio u grob kad bi video ovu bruku Quote
Leta Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 Chuck Schuldinera definitivno... nema dvojbe... a da mogu dva...hm...onda i Dimebaga.... Quote
Vresište Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 Chuck i Dimebag... I naravno Toma Zdravkovich. Quote
Mega_Deda Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 Dave Mustaine se sam vratio iz mrtvih i za to mu treba odati postu... Quote
eTeRnAl CaRcAsS Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 DiMeBaG & ChUcK sChUlDiNeR DeFiNiTiWnO..bAr Se u NeChEmU sLaZhEmO. Quote
Lyric Soprano Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 Od bilo kog štekera (mislim blekera), kao i death pevača mi se povraća!!! Pa to nije muzika!!! Quote
Majesty of the Nightsky Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 Znam da pise 'kog metal muzicara bi ste povratili.....ali meni bi na prvom mestu bio Kurt Cobain, pa Jim Morrison pa Chuck Schuldiner. Mislim sav taj death metal je ok, ali to sto je Chuck stvarao je neponovljivo i neprevazidjeno. Quote
ZmAjChE Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 D I M E B A G A Bez trunke razmisljanja... A dok ne postanem Bog: R.I.P. Dime Sad bi mogli da napravite i temu: NA kog muzicara biste povratili? Quote
Mega_Deda Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 Covek umre, oda mu se posta, neki odu u zaborav, neki ne. Ali jebeno je besmisleno gledati 200+ postova u kojima ljudi oplakuju chucka, darella i cliffa... Svaki respect ljudima za ono sto su uradili dok su bili zivi, ali, what's the point? Quote
ZmAjChE Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Pa sto postujes ako ne razumes? Nekim ljudima je jednostavno uteha da podele svoj bol sa drugima...Mada tesko da je bol za nekim tmo muzicarem toooooliko jaka...Al' ajde. Quote
+Abigail+ Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 Jedan od najvecih gitarista, vokala i mozgova metala. Covjek koji je zasluzio maksimalno postovanje. Quote
Recommended Posts