Jump to content

Recommended Posts

Posted

Вероватно их зато и не знам. Мад,а те чланове нисам ја поменуо, него Ђоле. Њему се обрати.

Posted

Можда је Квортон био измислио остале, па се потписао и за њих?

Guest Razbijač-NAAĆI
Posted

Bathory je krš bend od početka bio. A Tomas Forsberg je bio narkoman, i umro je od overdouzza.

A Zaista fin mladić bio. I sad povratiti ga, zarad čega, da opet bude narkoman?

• Downvote 1
Posted

Од почетка можда, касније није био сигурно. Мр'ш назад у собу да преслушаш касније албуме.

Guest Razbijač-NAAĆI
Posted
Од почетка можда, касније није био сигурно. Мр'ш назад у собу да преслушаш касније албуме.

:):)

Uči me. Među prvim pesmama koje sam ja na gitari naučio da sviram bile su Distinguish To Kill i Song To Hall Up High...

• 3 weeks later...
Posted
Definitivno Chuck-a Schuldiner-a,covek je imao i trebao jos puno toga da kaze i odsvira,mada i ovo sto je ostavio iza sebe je zavestanje za 300 generacija :sad: :sad:

DEFINITIVNO!!! :pivopije:

• 1 month later...
Posted

Onog retarda iz Mayhem-a (ja se izvinjavam, al ne znam mu ime) koji je sebi prosvirao lobanju iz kretenskih razloga :udri: , pa bih ga opet poslala u večna lovišta, smišljeno brutalnije, i tako u krug...

Posted

Nesto se dugo premisljah i vecinu metal muzicara ne bih volela opet da cujem, osim mozda Chuck-a...

Ali zato ima gomile drugih koje bih volela da se vrate.

Freddie Mercury NIJE metal muzicar, ali njega bih volela ponovo da vidim, Hendrixa, John Lee Hooker-a

Posted
Onog retarda iz Mayhem-a (ja se izvinjavam, al ne znam mu ime) koji je sebi prosvirao lobanju iz kretenskih razloga :udri: , pa bih ga opet poslala u večna lovišta, smišljeno brutalnije, i tako u krug...

Dead. Апсурдно је говорити за некога да се убио због "тога и тога". Само он зна зашто је то урадио. btw. најбољи Mayhem вокал