Ivan_Creed Posted July 22, 2003 Report Posted July 22, 2003 Nijednog.... neka pocivaju u miru, ako su zasluzili! Quote
Mr.Torture Posted July 23, 2003 Author Report Posted July 23, 2003 Ne bi bilo lose i Randy Rhoads-a i Bon Scott-a Quote
fiction Posted July 23, 2003 Report Posted July 23, 2003 Bas me cudi da ste zaboravili Cobain-a :roll: Nismo ga zaboravili nego on nije bio metalac,mada je on muzicar kojeg bi najprije vratio u zive. Quote
kasapin Posted July 28, 2003 Report Posted July 28, 2003 ma Eura i Deada naravno (i Varga iz zatvora ) Quote
fiction Posted July 28, 2003 Report Posted July 28, 2003 Ja bi Vargu na vjesanje,mislim stvarno 23 uboda zbog pretpostavlja se djevojke Mada opet kad razmislis ubio je jednog ludjeg od sebe Quote
Picin Dim Posted July 28, 2003 Report Posted July 28, 2003 Ako ste mislili na koga bih povratio onda je to sigurno ceo Korn bend Quote
C.A_R.I.A. Posted August 12, 2003 Report Posted August 12, 2003 I jos jednom naglasiti,nismo zaboravili Cobaina!,on i nije metalac! Quote
michelle Posted August 12, 2003 Report Posted August 12, 2003 Pa i da jeste metalac ja ga nikad ne bih vratila iz mrtvih. On je zeleo da bude mrtav, za razliku od onmih koji su umrli i poginuli. Verovatno bi se ubio ponovo, a onda bi to bilo samo tracenje magicnih moci. Quote
Telcontar Posted August 12, 2003 Report Posted August 12, 2003 Cliff Burton iz mrtvih.Slobu Milosevica iz Seveningena. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Quote
Telcontar Posted August 12, 2003 Report Posted August 12, 2003 Pa nikoga nisam pojeo da ga povratim... By the way povratio bi na shit bizkit, ili neko slicno sranje.... A Ressurectovao bi nikog Quote
:={MaYa}=: Posted August 12, 2003 Report Posted August 12, 2003 Pa i da jeste metalac ja ga nikad ne bih vratila iz mrtvih. On je zeleo da bude mrtav, za razliku od onmih koji su umrli i poginuli. Verovatno bi se ubio ponovo, a onda bi to bilo samo tracenje magicnih moci. tapsh,tapsh...... a: nazalost Lenon ne spada ovde,vecina drugih je birala da bude mrtva ili poumirala ili svejedno,izborom nacina zivota il kako god.... Elvis takodje mada mi se cini da bi na planeti za njega najvise glasali..... hmmm.... nikog..... ??? :? Chegevaru....... Quote
Telcontar Posted August 12, 2003 Report Posted August 12, 2003 CHe Guevara hm interesantan predlog Quote
:={MaYa}=: Posted August 13, 2003 Report Posted August 13, 2003 izvinjavam se na brzokucnim greskama Che Guevara Quote
Arch Stanton Posted August 14, 2003 Report Posted August 14, 2003 Ja bih vratio Boru Corbu najbolji odgovor do sada:lol: Quote
Arch Stanton Posted August 14, 2003 Report Posted August 14, 2003 Pa i da jeste metalac ja ga nikad ne bih vratila iz mrtvih. On je zeleo da bude mrtav, za razliku od onmih koji su umrli i poginuli. Verovatno bi se ubio ponovo, a onda bi to bilo samo tracenje magicnih moci. ovo je ipak najbolji do sada ako bi ih povratili ne bi vise bili legende(Hendrix,Lennon,Morrison,Harrison,Elvis,Hooker,R.Johnson,Mercury,Joplinka,Bonham,Burton,Scott,Garcia,Ramonesi,Strummer,...) Quote
:={MaYa}=: Posted August 14, 2003 Report Posted August 14, 2003 ajoj koliko ih je......svet bi postao zombi land.....al to je dobro da covecanstvo ipak uspeva da iznjedri kvalitet... a: i kvalitetne ljude..... steta sto se tema odnosi samo na muzicare....inace bi u obzir dosli mnogi naucnici,geniji,politicari,itd..... Quote
Arch Stanton Posted August 14, 2003 Report Posted August 14, 2003 Majo ne verujem da svetu treba jos politicara:lol: Quote
Dawngreeter Posted August 14, 2003 Report Posted August 14, 2003 Ja cuvam svoj kredit dok Max Cavalera ne umre, pa cu onda njega da vratim iz mrtvih Quote
kasapin Posted August 22, 2003 Report Posted August 22, 2003 Ja bi Vargu na vjesanje,mislim stvarno 23 uboda zbog pretpostavlja se djevojke Mada opet kad razmislis ubio je jednog ludjeg od sebe ma Varg rules! kakve veze bre ima sto ga je ubo 23 puta... i neverujem da je to bilo zbog neke devojke, tesko... Quote
Pharmaceut Posted August 23, 2003 Report Posted August 23, 2003 Cliff Burton mi trenutno najvise nedostaje,Hendrix-a bih povratio i to je sve Quote
ZorGe Posted August 23, 2003 Report Posted August 23, 2003 Pa i da jeste metalac ja ga nikad ne bih vratila iz mrtvih. On je zeleo da bude mrtav, za razliku od onmih koji su umrli i poginuli. Verovatno bi se ubio ponovo, a onda bi to bilo samo tracenje magicnih moci. Udaj Se Za Mene!?? :oops: 8) 8) Quote
Recommended Posts