Baal Posted September 20, 2003 Report Posted September 20, 2003 Chuck Schuldiner Takodje 8) R.I.P. Chuck Quote
Baal Posted September 20, 2003 Report Posted September 20, 2003 Ako ste mislili na koga bih povratio onda je to sigurno ceo Korn bend Ja bi ih poslao u mrtve Quote
AsimptotA Posted September 20, 2003 Report Posted September 20, 2003 Ja bih vratio Jonathan Davis-a u metal Quote
blondie Posted September 20, 2003 Report Posted September 20, 2003 Pa i da jeste metalac ja ga nikad ne bih vratila iz mrtvih. On je zeleo da bude mrtav, za razliku od onmih koji su umrli i poginuli. Verovatno bi se ubio ponovo, a onda bi to bilo samo tracenje magicnih moci. Udaj Se Za Mene!?? :oops: 8) 8) nemoj michelle, ovo ce ti biti 7 brak! Quote
Kai Hansen Posted September 20, 2003 Report Posted September 20, 2003 Ja bih vratio Jonathan Davis-a u metal A kada je on to bio U metalu Quote
Council A Posted September 21, 2003 Report Posted September 21, 2003 Thomas iz EverEve. a: Eto, to bi imalo svrhe...ozivljavanje klasicnih "legenda" bi donelo samo zbrku i verovatno gomilu razocarenja. Quote
Fatal Eror Posted September 23, 2003 Report Posted September 23, 2003 Povratio bih otprilike svakog - NE VOLIM DA JEDEM MUZICHARE!!! Quote
Swarthyard Posted October 3, 2003 Report Posted October 3, 2003 ja bi Axl-a vratio u normalu u svakom slucaju a: Bilo bi to mnogo iskreno kada bi se Slash i Axl opet djelili binu, barem one more time tonight a: Quote
War_Nerve Posted October 3, 2003 Report Posted October 3, 2003 Shuldiner, toma zdravkovic. nema dalje. cekam da anselmo crkne pa da njega vracam. Quote
Courtney Posted October 3, 2003 Report Posted October 3, 2003 Chuck,Cliff i DA Kurt Cobain a: a: Quote
ObiHobit Posted October 10, 2003 Report Posted October 10, 2003 Miladin Erovc - Mika! Mada on nije svirao metal nego blues Quote
Veshtica_Maja Posted October 12, 2003 Report Posted October 12, 2003 E jebiga..Svi kazu Cliffa,ja ne.I ja bi njega povratila ali pre bih Jasona Newstead-a,neznam....njega sam nekako vishe gotivila iako ce mi za ovo gomila ljudi zamerati..... Quote
C.A_R.I.A. Posted October 14, 2003 Report Posted October 14, 2003 Nevezano sa tim sto mislim da je cliff mnogo bolji od jason-a... jason nije umro,koliko ja znam! Quote
CTPAX Posted October 14, 2003 Report Posted October 14, 2003 Pretpostavljam da devojka nije mislila na povracanje iz mrtvih... Mada defintivno jedini koji mi je padao na pamet kada sam video ovu temu (a to je bilo nedugo po njenom otvaranju ali me je mrzelo da postujem) je Cliff... Covek je bio genije na basu, ne treba trositi reci o tome to svi ionako znaju, za one koji ne znaju neka preslusaju Anesteshia ili jos bolje ako uspeju da nabave Cliff'em all... Ja to imam na kaseti, mada sam je dao ortaku i sada ga jurim da mi vrati... Quote
C.A_R.I.A. Posted November 7, 2003 Report Posted November 7, 2003 pozdrav onom sto ceka da anselmo umre,pa da ga povrati(mo) i ja cekam isto za Dimebag-a! Quote
Night_Blade Posted November 7, 2003 Report Posted November 7, 2003 Nijednog bili su legende dok su zivjeli i sad su legende i tako treba da bude! Quote
Child_from_Hell Posted January 4, 2004 Report Posted January 4, 2004 Definitivno najveceg CHUCKA SCHULDINERA!!!SLAVA CHUCKU!!!R.I.P. Pored njega bih jos "oziveo" Euronymousa i Deada iz Mayhema Quote
bojan j. Posted January 4, 2004 Report Posted January 4, 2004 Potpuno si u pravu brate Chuck R.I.P Moram da pomenem i Cliff-a sa kojim Metallica sigurno ne bi bila ono sto je danas Quote
Frankenchrist Posted January 4, 2004 Report Posted January 4, 2004 Kurt Cobaina, i to samo iz jednog razloga.. DA BI MU JA PRESUDIO!!!!! Quote
rebel_grunge Posted January 4, 2004 Report Posted January 4, 2004 i naravno Layne-a Staleya, mada on nije bio metalac...! Quote
Dolly Posted January 5, 2004 Report Posted January 5, 2004 Chuck-a da moj komsija vise ne pati a: a ovako Jim Morrison-a iako nije metal muzicar-vratila bih ga ... Quote
Recommended Posts