Fake Healer Posted November 7, 2004 Report Posted November 7, 2004 E samo ovog treceg da ne vratimo Quote
Perfector Posted November 7, 2004 Report Posted November 7, 2004 Sta se ljutis,lepo ti covek kaze... Quote
kuruz Posted November 7, 2004 Report Posted November 7, 2004 Posle ovoliko vishe ni ne znam shta je tema... Quote
Mr. Smarty Posted November 7, 2004 Report Posted November 7, 2004 Jedno pitanje...da li ste vas dvojca (Fake Healer i Torture Killer) ustvari Kai Hansen i Mr. Torture...cuveni momci iz Crushevca Quote
Fake Healer Posted November 7, 2004 Report Posted November 7, 2004 Jedno pitanje...da li ste vas dvojca (Fake Healer i Torture Killer) ustvari Kai Hansen i Mr. Torture...cuveni momci iz Crushevca Kolega Marty Jesam ja, ali kao shto reche ovaj nije Mr Torture Killer. Mr tor se smorio chovek jebga..al shteta Quote
Mr. Smarty Posted November 7, 2004 Report Posted November 7, 2004 Ohoho...dobrodosao nazad ...nego sta ti je sa starim nick-om? Quote
Mr. Smarty Posted November 7, 2004 Report Posted November 7, 2004 Erm, ovaj zaboravio si sifru ...zbog cega su te ovog puta banovali? Quote
Fake Healer Posted November 7, 2004 Report Posted November 7, 2004 two words: Gothic Angel prozivka na jednoj temi..ja i baal..ej bre a zashto ja ovo pricham ovde Nebitno..eto.. Quote
Fake Healer Posted November 7, 2004 Report Posted November 7, 2004 Ma jebasmo ga ali dobismo ban Quote
kuruz Posted November 7, 2004 Report Posted November 7, 2004 Vandali...ja sam dobio za jedno veche tri bana...bilo mi dosadno... Quote
Mr. Smarty Posted November 7, 2004 Report Posted November 7, 2004 Vandali...ja sam dobio za jedno veche tri bana...bilo mi dosadno... A sta ste mu tacno uradili? Quote
Recommended Posts