Natasha! Posted March 4, 2006 Report Posted March 4, 2006 (edited) ma daj bre... lik je bio pravi bolesnik. mislim, znam da je on vecini blackera bio bog, ali nije bio normalan uopste ... Možda tebi, ali čovek je kukavički ubijen iz zavisti... Nije normalan Varg a ne on Ko zna gde bi Mayhem i black scena sad bili da je ostao živ.... Edited March 4, 2006 by Natasha! Quote
Frankenchrist Posted March 4, 2006 Report Posted March 4, 2006 Možda tebi, ali čovek je kukavički ubijen iz zavisti... Nije normalan Varg a ne on Napokon jos neko ko kapira neke stvari. Quote
Perfector Posted March 4, 2006 Report Posted March 4, 2006 Možda tebi, ali čovek je kukavički ubijen iz zavisti... Nije normalan Varg a ne on Ko zna gde bi Mayhem i black scena sad bili da je ostao živ.... Nisu normalni ni jedan ni drugi, s tim sto Varg definitivno jeste veci kreten ali generalno ko ih jebe. A da, ovo me stvarno zanima, gde bi bio Mayhem da je doticni ostao ziv? Quote
Natasha! Posted March 4, 2006 Report Posted March 4, 2006 Verovatno se ne bi srozali kao sad... i verovatno albumi kao sto je grand declaration of war ne bi ni postojali... Quote
SATAN-iz Batajnice Posted March 4, 2006 Report Posted March 4, 2006 Koliko je ovo debilan topik Quote
Platina Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 Koliko je ovo debilan topik Ima li topic na kome ti ne ostavljas komentare kako je debilno nesto? Quote
SATAN-iz Batajnice Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 Ima li topic na kome ti ne ostavljas komentare kako je debilno nesto? Teshko jer uglavnom debili posecuju ovaj forum.(Cast izuzecima). Quote
Platina Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 Teshko jer uglavnom debili posecuju ovaj forum.(Cast izuzecima). To ukljucuje i tebe? Quote
Tomislav Sawyer Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 bilo bi zanimljivo i dalje ziveti uz ove ljude i doziveti ono sto bi istripovali da su ostali zivi, ali jebi ga. Frank Zappa Cliff Burton Bon Scott Marc Bolan Randy Rhoads John Lennon Denis D`Amour - Piggy Dimebag Darell Quote
Natasha! Posted March 14, 2006 Report Posted March 14, 2006 Bruce Dickinson Dikinson je živ, a tema je o mrtvim muzičarima Quote
Platina Posted March 14, 2006 Report Posted March 14, 2006 Dikinson je živ, a tema je o mrtvim muzičarima Sto se mene tice, moze i da umre. Quote
Natasha! Posted March 14, 2006 Report Posted March 14, 2006 Sto se mene tice, moze i da umre. Sad će da nas napadnu ali slažem se u potpunosti Quote
Platina Posted March 14, 2006 Report Posted March 14, 2006 Sad će da nas napadnu ali slažem se u potpunosti Ja zakleto nepodnosim Iron Maiden i to je meni to. Ako ce da nas napadaju zbog takvih gluposti, samo napred. Quote
Natasha! Posted March 14, 2006 Report Posted March 14, 2006 Ja zakleto nepodnosim Iron Maiden i to je meni to. Ako ce da nas napadaju zbog takvih gluposti, samo napred. dodala bi i Manowar Quote
Platina Posted March 14, 2006 Report Posted March 14, 2006 dodala bi i Manowar Slazem se. Gej bend. Quote
Ω Posted March 14, 2006 Report Posted March 14, 2006 nisam znao da se ova tema odnosi samo na mrtve muzicare. spisku dodajem i kompletnu gnr postavu (boli me kurac jesu zivi ili ne). @ewig&natasha Quote
Natasha! Posted March 14, 2006 Report Posted March 14, 2006 (edited) spisku dodajem i kompletnu gnr postavu (boli me kurac jesu zivi ili ne). saglasna Edited March 14, 2006 by Natasha! Quote
Platina Posted March 14, 2006 Report Posted March 14, 2006 spisku dodajem i kompletnu gnr postavu (boli me kurac jesu zivi ili ne). Saglasna. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted March 14, 2006 Report Posted March 14, 2006 To ukljucuje i tebe? Ne brate nego likove kao sto si ti. Quote
Platina Posted March 14, 2006 Report Posted March 14, 2006 Ne brate nego likove kao sto si ti. Brat ti nisam... Koliko se secam nisam promenila pol jos uvek. Mene... Zasto? Cime sam ja to zasluzila? Svojom niskom intiligencijom (u odnosu na tebe) ili nekreativnoscu? Ali ne brinem se ja, ti ces me prosvetliti i izvesti na pravi put. Quote
Recommended Posts