Supergalactic Lover Posted July 19, 2003 Report Share Posted July 19, 2003 Oni sada nemaju nikakve veze sa blackom tako da bi trebalo prebaciti pljuvanje po njima u ovu sobu! prvo - reizdanje "in times..." uopste nije lose i uporedio sam sa original verzijom, klavijatura ima malo vise i vise im se pridodaje znacaj dok je "bubanj" daje utisak da je jaci i brzi, klavijature su ponovo odsvirane i kao sto sam rekao u prvom planu su! generalno ne lici TOLIKO na bm ali ni malo nije los, i nisu upropastili originalnu verziju! sto se tice elektronike nije mnogo uticala na kvalitet! Sve u svemu reizdanj zvuci urbanije i brze, dok original zvuci misticnije, i sporije(onako kako to treba da zvuci) animatronic - ima primese metala (gitare, vokal tu i tamo...) cak album nije toliko los ali naravno promena je ocigledna! SETI - nema nikakve veze sa METALOM, sve je neko cyberpunk sranje i pesmice su smesne... ima pesma cybertrash! u novom explosivu ima intervju (ne pise sa kim je ali mislim da je to lex icon) u kome on prica da je ovaj album najbolji od svih ... tralala... ovaj album pripoveda o tome kako ljudi nisu nasli inteligentna bica na zemlji pa traze u kosmosu... stvarno kako neki bend koji je bio super i posvecen bm-u moze ovoliko da se promeni?? to mi nije jasno!!! :? a tek da vidite kako izgledaju!!!!!!!! ma daj... e da, i vokal na SETI totaly podseca na m.mansona! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted July 19, 2003 Report Share Posted July 19, 2003 Uvijek novi Kovenant! Smrt old school black metalu! Dudzi-Dadzi!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supergalactic Lover Posted July 19, 2003 Author Report Share Posted July 19, 2003 oni nikad nisu bili old-school black! i zasto mislis da je novi bolji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted July 19, 2003 Report Share Posted July 19, 2003 Hmmm...znam da sam trebao da stavim i par smajlija u prosli post... Ma novi mi se jednostavno vise svidja. Nevidjen je trip. Upravo sad preslusavam SETI. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:={MaYa}=: Posted July 19, 2003 Report Share Posted July 19, 2003 ccc strasno.......kako si mogao da ih zaboravish......?!!?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:={MaYa}=: Posted July 19, 2003 Report Share Posted July 19, 2003 khm..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preacher Posted July 19, 2003 Report Share Posted July 19, 2003 Nismo na black forumu tako da nema razloga da se pljuvanje nastavi! :x Cyber je lepo rekao da se radovi The Kovenant komentarisu ovde jer nisu vise black nego industrial(doduse pomesan sa milion drugih stvari). Licno mi je Animatronic najbolji(nisam slusao SETI). JIHAAAAD! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supergalactic Lover Posted July 19, 2003 Author Report Share Posted July 19, 2003 Ma salim se nisam mislio da pljujemo po njima... mislio sam da samo diskutujemo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted July 19, 2003 Report Share Posted July 19, 2003 Ma novi mi se jednostavno vise svidja. Nevidjen je trip. Upravo sad preslusavam SETI. a: Iz nekog razloga, SETI mi se vise svidja nego Nexus Polaris. Animatronics nisam peslusao, a In Times... mi je i dalje na prvom mestu, ali SETI je stvarno zabavan. Onako, laka muzika za opustanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted July 19, 2003 Report Share Posted July 19, 2003 "In times Before Light" je prosecan album doduse sa dosta potencijala ali opet skroz bez inovacija. Nexus Polaris je dosta dobar album... oprostite sto pitam ali ko urla-vrishti sta vecj na ovom albumu?! Animatronic mi se prvo nije svideo jel sam istripovao kada sam ga prvi put cuo da je naduvan sav i da je bzvz, medjutim ispostavilo se da je suprotna situacija u pitanju. Seti nisam jos uvek slusao a bas bih voleo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted July 21, 2003 Report Share Posted July 21, 2003 Koliko znam, Nagash je odgovoran za sve muske vokale, ali ne drzi ne za rec. I meni se In Times... i dalje najbolje svidja 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIGAIL Posted July 21, 2003 Report Share Posted July 21, 2003 Nismo na black forumu tako da nema razloga da se pljuvanje nastavi! :x Cyber je lepo rekao da se radovi The Kovenant komentarisu ovde jer nisu vise black nego industrial(doduse pomesan sa milion drugih stvari). Licno mi je Animatronic najbolji(nisam slusao SETI). JIHAAAAD! a: a: a: a: JIHAAAAD I THE HUMAAAAN AAABSTRACT... Meni najbolje pesme sa Animatronica... I da, kako sam mogla da zaboravim Sindrom i New World Order... Ma sve su super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted July 23, 2003 Report Share Posted July 23, 2003 A mirror's Paradise? 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted July 23, 2003 Report Share Posted July 23, 2003 SINDROM pa sve ostalo! a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted July 25, 2003 Report Share Posted July 25, 2003 Nismo na black forumu tako da nema razloga da se pljuvanje nastavi! :x Cyber je lepo rekao da se radovi The Kovenant komentarisu ovde jer nisu vise black nego industrial(doduse pomesan sa milion drugih stvari). Licno mi je Animatronic najbolji(nisam slusao SETI). JIHAAAAD! Slazem se, mada je SETI stvarno odlican. Kovenant je super band. samo neka nastave da eksperimentisu-sto originalnije, to bolje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scissors Posted July 25, 2003 Report Share Posted July 25, 2003 "animatoric" mi je tu i tamo... gotivim Covenant fazu više... ali tu je "SETI" da mi promjeni mišljenje (nadam se ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angele Posted August 1, 2003 Report Share Posted August 1, 2003 tup tup dudzi dadzi skroz gotivno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gothic Angel Posted August 3, 2003 Report Share Posted August 3, 2003 nexus polaris je zakon, mada ga moru svrstati rame uz rame sa Animatronicom....oba albuma su kvalitetan materijal a: a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angele Posted August 3, 2003 Report Share Posted August 3, 2003 bam bam bam bam bam bam bam Kazes Kovenant - ja pocnem da skacem i pevam... Takvi su ti oni.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted August 10, 2003 Report Share Posted August 10, 2003 Odakle ovaj forum uopste? Avantguarde? Bane? Nebitno... The Kovenant... Animatronics je fantasticno remek delo - S.E.T.I. je sasvim zadovoljavajuci, nije nesto preterano novo u poredjenju sa Animatronics, i nema tako jake pesme kao The Human Abstract recimo. Ali je dobar. Samo novi Kovenant, nikad stari! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angele Posted August 10, 2003 Report Share Posted August 10, 2003 Bane, ko bi drugi. :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:={MaYa}=: Posted August 18, 2003 Report Share Posted August 18, 2003 SINDROM pa sve ostalo! a: nisam ni sumnjala.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kliNac u sjeNci Posted August 20, 2003 Report Share Posted August 20, 2003 Kovenant... Vidim da je neko napisao ``smrt old-school blacku`` Kakve veze imaju Kovenant, tj Covenant sa old-school blackom? 8O Koja glupost... Covenant su jedan od mojih omiljenih bendova, ali Kovenant... Definitivno ne... Mada, svidja mi se ona pjesma ``New world order``, iako nema veze sa Black Metalom! a: U svakom slucaju, veoma su originalni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted January 17, 2004 Report Share Posted January 17, 2004 Izdaju uskoro novi album, nego kakav je S.E.T.I.? Chuo sam Animatronic i sasvim je fin... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scissors Posted January 17, 2004 Report Share Posted January 17, 2004 seti je meni nešto malo iznad prosjeka... 7+ od mene... ali animatoric je smor nikad veći nexus polaris! i nikako drugačije! a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts