Ol' Scratch Posted April 7, 2004 Report Share Posted April 7, 2004 Argumentuj to... Meni je nahbolji njihov album Animatronic... Lep balans izmedju Blacka i EBM... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted April 7, 2004 Report Share Posted April 7, 2004 Argumentuj to... Meni je nahbolji njihov album Animatronic... Lep balans izmedju Blacka i EBM... Neverovatno koliko se nas dvoje slazemo!!!! Pored Jihad-a koja se toliko pustala u KST-u svidja mi se do jaja The human abstract i New world order!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted April 7, 2004 Report Share Posted April 7, 2004 Pushtacje se i dalje Jihadu KSTu... Mali kuriozitet na jednom koncertu polse Jihad ih u backstegue smarala jedna revoltirana jevrejka jer je bila ubedjena da uzvikuju "Sieg Heil" umesto "Jihad"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted April 7, 2004 Report Share Posted April 7, 2004 Mali kuriozitet na jednom koncertu polse Jihad ih u backstegue smarala jedna revoltirana jevrejka jer je bila ubedjena da uzvikuju "Sieg Heil" umesto "Jihad"... E svasta..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted April 7, 2004 Report Share Posted April 7, 2004 Stvarno svashta... Posle su morali da joj objashnjavaju kako Kovenant nije nacistichki i satanistichki bend... Shto je bila samo najava za S.E.T.I. ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted April 16, 2004 Report Share Posted April 16, 2004 Sto se tice ove grupe... moze da proDZe!!!!!! Imaju interesantnih stvari... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted April 17, 2004 Report Share Posted April 17, 2004 Ne da imaju interesantnih stvari nego imaju genijalnih stvari - ceo Animatronic... S.E.T.I. mi posle duzheg preslushavanja nekako ljigav... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted April 17, 2004 Report Share Posted April 17, 2004 Ne da imaju interesantnih stvari nego imaju genijalnih stvari - ceo Animatronic... S.E.T.I. mi posle duzheg preslushavanja nekako ljigav... Ne izleci se, svako ima drugacije misljenje i ukus... Plus, nisam cuo 100% sve od njih... polako! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted April 18, 2004 Report Share Posted April 18, 2004 Pa moje je mishljenje da je ceo Animatronic genijalan... A za S.E.T.I. sam se vecj izjasnio... Samo da se ne useru na Dreaming Spires... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted April 18, 2004 Report Share Posted April 18, 2004 Ne da imaju interesantnih stvari nego imaju genijalnih stvari - ceo Animatronic... S.E.T.I. mi posle duzheg preslushavanja nekako ljigav... Crni Stefane, pa S.E.T.I im je skoro najjaci album! Jeste da im je spot za Star by star prilicno jednolican i bedan ali pesme su super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branislav Stankovic Posted April 18, 2004 Report Share Posted April 18, 2004 Nije u pitanju spot za "Star By Star" vec neki playback nastup na nekom norveskom jutranjem programu ... Kazu da su montrali neke LIVE nastupe u spotove sada pa cemo videti kako ce to da izgleda...(mada ce verovatno izgledati totalno LAME ako se PSY COMA oblaci onako ).... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted April 18, 2004 Report Share Posted April 18, 2004 ' date='18. 4. 2004, 23:47'] Nije u pitanju spot za "Star By Star" vec neki playback nastup na nekom norveskom jutranjem programu ... Kazu da su montrali neke LIVE nastupe u spotove sada pa cemo videti kako ce to da izgleda...(mada ce verovatno izgledati totalno LAME ako se PSY COMA oblaci onako ).... Koji crni jutarnji program? Ono bre stvarno izgleda kao spot. Na nekom krovu.... Smesni su... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branislav Stankovic Posted April 18, 2004 Report Share Posted April 18, 2004 Jesu ... Ali nije spot...zaista je playback izvodjenje na nekom TV programu...Ja imam i najavu negde na kompu...A to sto izgleda kao spot to samo govori o kvalitetu rada njihovih televizija. Pogledajte nasu garazu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted April 18, 2004 Report Share Posted April 18, 2004 ' date='18. 4. 2004, 23:55'] Pogledajte nasu garazu... To je više za plakanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted April 18, 2004 Report Share Posted April 18, 2004 Cuti bolje i garaze neko sneki i dzej.... Jes da tamo nema bash metala vise neki rock, hard rocki i mainstream ali i to je nesto..... Ah da Kovenant... Pa genijalan bend... Inace jedan od retkih bendova sa elementima blacka koje gotivim ( nisam neki blacker bash... nemoj sad da se naljute bleckeri ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted April 19, 2004 Report Share Posted April 19, 2004 (edited) Crni Stefane, pa S.E.T.I im je skoro najjaci album! Jeste da im je spot za Star by star prilicno jednolican i bedan ali pesme su super. Ma ne samo da sam crn nego sam i zao... Skoro najbolji? Pa imaju samo 2 albuma... Pravili su ga 4 godine-mogao je i malo bolje da ispadne... Ono zvuchi na momente kao menson... Mislim im dojajnih pesama: Cybertrash, Hollow Earth, Planet of the Apes... Al' opet to nije to... Mislim bolji je Animatronic... Mada opet to je samo moje lichno mishljenje... Edited April 19, 2004 by Ol Scratch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted May 31, 2004 Report Share Posted May 31, 2004 Cuti bolje i garaze neko sneki i dzej.... Jes da tamo nema bash metala vise neki rock, hard rocki i mainstream ali i to je nesto..... Ah da Kovenant... Pa genijalan bend... Inace jedan od retkih bendova sa elementima blacka koje gotivim ( nisam neki blacker bash... nemoj sad da se naljute bleckeri ) Chisto da podignem temu na vr'... Ne ozbiljno - Lex definishe muziku Kovenanta kao new metal... Zna li iko ishta preciznije o tom pod-pravcu il' je to neki izmishljeni zhanr? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ravendark Posted May 31, 2004 Report Share Posted May 31, 2004 Animatronic je zakon! SETI jos nisam cuo,ali cu veoma uskoro to da ucinim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supergalactic Lover Posted June 3, 2004 Author Report Share Posted June 3, 2004 Ne ozbiljno - Lex definishe muziku Kovenanta kao new metal... Zna li iko ishta preciznije o tom pod-pravcu il' je to neki izmishljeni zhanr? pa ovako ih definisu na metal-archives -"space/electronic/techno/industrial metal (new)"- sad ovo (new) ne znam sta teba da znaci! ali definitivno ovo pre (new) jesu! mada techno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted June 3, 2004 Report Share Posted June 3, 2004 Pa dobro... Mada electronic, techno i industrial i nisu puno udaljeni pojmovi tako da je gomilanje nepotrebno... A shta znachi ovo space to sam Bog zna... I shta sve spada pod new metal? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted June 3, 2004 Report Share Posted June 3, 2004 Meni su oni obicna splacina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted June 3, 2004 Report Share Posted June 3, 2004 Argumentuj malo... Leba ti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supergalactic Lover Posted June 5, 2004 Author Report Share Posted June 5, 2004 shta znachi ovo space to sam Bog zna... pa to im se verovatno odnosi na textove, posto su oni u tome space, satral fazonu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 Imaju 4 ili 5 albuma... Nexus Polaris ( ista ekipa, ime su menjali zbog nekih legalnih zezancija... ) , Animatronic, S.E.T.I. ... i cekaj znam da ima josh nesto novije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 Argumentuj malo... Leba ti... Sta tu ima da se argumentuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts