Ol' Scratch Posted June 5, 2004 Report Posted June 5, 2004 @ simargal - ima da se argumentuje mishljenje... Mishljenje bez argumenata i nije mishljenje... @ Telcontar - 1994 From the Storm of Shadows (demo) - klasichni black 1994 In the Times Before the Light - klasichni black takodje 1998 Nexus Polaris - black sa primesama avantguardeom 1999 Animatronic - electro metal 2003 S.E.T.I. - neshto(?) Quote
Lord Aggronor Posted June 8, 2004 Report Posted June 8, 2004 Animatronic je strava!! Pogotovo stvar NEW WORLD ORDER!! Quote
Ol' Scratch Posted June 9, 2004 Report Posted June 9, 2004 Kovenantov New World Order (Trance Remix) izbachen na Tour verziji Nexus Polariasa... Quote
Supergalactic Lover Posted June 9, 2004 Author Report Posted June 9, 2004 Argumentuj malo... Leba ti... nema potreba on da argumentuje, on je nacional-socijalista(or something...) vidis da mu je potpis na nemackom faca Quote
Мајор Гашпар Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 nema potreba on da argumentuje, on je nacional-socijalista(or something...) vidis da mu je potpis na nemackom faca dobro da je neko pogodio sta sam... Evo kako...kad se neko do juce kleu u BM kao sto je to radio Hellhammer,a sada pljuje po njemu i pritom ubija i ono malo muke..e, onda...Dead i Euronymous se prevrcu u grobu Quote
Мајор Гашпар Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 zaboravih da dodam nesto u vezi potpisa da neces ti da mi odredjujes na kom ce jeziku da mi bude potpis Quote
Ol' Scratch Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 dobro da je neko pogodio sta sam... Evo kako...kad se neko do juce kleu u BM kao sto je to radio Hellhammer,a sada pljuje po njemu i pritom ubija i ono malo muke..e, onda...Dead i Euronymous se prevrcu u grobu Ovo nije tema o podpisima... Stvarno morash biti veoma veseo da bi se kleo u BM... Al' ovo nije tema ni o tome... Ako se i prevrcju u grobovima mora da im se svidja jer to je tako zlo... Al' ovo nije tema ni o tome... Dakle ovo je tema o bendu zvanom The Kovenant... Quote
Supergalactic Lover Posted June 10, 2004 Author Report Posted June 10, 2004 (edited) to sto se on kleo u BM a sad ga pljuje se ne odnosi na muziku! znaci ti ga mrzis zbog toga, a ovde se prica o muzici! uostalom, niko nikada nije ostao nepromenjen, i ljude ne mozes suditi na osnovu toga. mozda se covek razocarao sto je BM poceo da se pretvara u goth pa je i on odlucio da otera sve u k... videcu tebe kad porastes, da li ces da budes onakav kakav si sad. cak je i bolesno ako se to nekim slucajem desi! kako mislis da mi evoluiramo ako se ne menjamo! Edited June 10, 2004 by Superius Deus Quote
Ol' Scratch Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 Vrlo je verovatno da zbog toga ova tema sojiovde a ne na blacku... Evolucija je vrlo relativan pojm... Evo npr. Kovenant iako se dosta promenio od Animatronica se samo upropastio... Ako mene pitate... Quote
Telcontar Posted June 17, 2004 Report Posted June 17, 2004 Oni pljuju pozeraj u Blacku-u... Meni je Animatronics keva.. Quote
Ol' Scratch Posted June 18, 2004 Report Posted June 18, 2004 (edited) Nije lose Mogu da se kladim da si mislila (il' mozhda mislio) na Covenant (From the Storm of Shadows, In the Times Before Light, Nexus Polaris)... Edited June 18, 2004 by Ol' Scratch Quote
Tatyannahhh Posted June 24, 2004 Report Posted June 24, 2004 Oni pljuju pozeraj u Blacku-u... Meni je Animatronics keva.. ......i cale!!!!!!!!!! Quote
Telcontar Posted June 24, 2004 Report Posted June 24, 2004 Ne, cale mi je Nightfall in Middle earth od BG-a Cuo sam da su radili , samo ne znam da li pod istim imenom ( valjda DJ Kovenant ) neki srkoz techno-trance album... ne znam da li je to istina... Quote
Tatyannahhh Posted June 24, 2004 Report Posted June 24, 2004 Cuo sam da su radili , samo ne znam da li pod istim imenom ( valjda DJ Kovenant ) neki srkoz techno-trance album... ne znam da li je to istina... to treba da nabavim sad.... Quote
Ol' Scratch Posted June 26, 2004 Report Posted June 26, 2004 to treba da nabavim sad.... Fino poshto ja to nemam... Nadam se da nisi mislila da nabavljash od mene te snimke... Quote
Tatyannahhh Posted June 26, 2004 Report Posted June 26, 2004 Fino poshto ja to nemam... Nadam se da nisi mislila da nabavljash od mene te snimke... ma ima da smorim nwoggy-ja da skine sa neta....ionako nista pametno ne radi na poslu.... Quote
Supergalactic Lover Posted June 26, 2004 Author Report Posted June 26, 2004 (edited) offtopic: dodjavola! zasto si mi ukrao/la potpis???? coca-cola!!! nije ti fora Edited June 26, 2004 by Superius Deus Quote
Tatyannahhh Posted June 27, 2004 Report Posted June 27, 2004 zasto si mi ukrao/la potpis???? coca-cola!!! nije ti fora e vidi stvarno... izvini nisam imala pojma da i ti imas takav potpis... moras mi oprostiti jer ce ti svi koji me znaju potvrditi da ne mogu da zivim bez coca-cole... izvinjavam se na ovom offtopic-u..... Quote
Ol' Scratch Posted June 27, 2004 Report Posted June 27, 2004 ma ima da smorim nwoggy-ja da skine sa neta....ionako nista pametno ne radi na poslu.... It's funny because it's true... I da: God bless pp... Da frankensotona moderira ovaj deo foruma imalibise oboje po jedan warn... Quote
Tatyannahhh Posted June 27, 2004 Report Posted June 27, 2004 Da frankensotona moderira ovaj deo foruma imalibise oboje po jedan warn... [/color] ali nije tako da mi je oprosteno.... ozbiljno sad,kad nabavim tj AKO nabavim taj techno/trance prosledjujem ti kao i svima koje zanima!!!!! Quote
Woodcutter Posted June 29, 2004 Report Posted June 29, 2004 The Kovenant mi je super bend!Pre sam ih mnogo slusao,ali sada....!Animatronic odlican album,a SETI nisam cuo.Tako da ako neko ima,da se dogovorimo da mi nareze!Poz. Quote
Ol' Scratch Posted July 2, 2004 Report Posted July 2, 2004 Shto je trebalo da bude a nije: The CD (S.E.T.I.) was recorded at Woodhouse Studios in Hagen, Germany and will feature 12 of the 14 songs tracked during the sessions, including "Cybertrash", "Planet of the Apes", "Hollow Earth", "GenTech Ranch", "The Perfect End", "Camp Narssiscius", and "Strange Days" (THE DOORS Cover). Quote
Recommended Posts