Geozee Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 Ubicu se. nisam bio na svirci. ali gledao sam taj intervju. Nisam znao da je alek ostao. otisli su samo laza i nino. A sada koliko sam video eb ima samo jednu gitaru. jbg.
Aja Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 Ah....ne mogu da verujem....Temu citamo korovjov i ja,a postovao je Kashmir... Znam,da vas je Avram potplatio.... Da,da...ostao je Alek! Mada,sta kazete da iz benda ode i Kojot zajedno sa Alekom?Tek onda ce slusaonost biti na nivou...
quiet Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 Ah....ne mogu da verujem....Temu citamo korovjov i ja,a postovao je Kashmir... Znam,da vas je Avram potplatio.... kakve sad to ima veze? ovaj poslednji, how much for freedom, je jedini koji nisam kupio, a i ne znam dal cu
Avram Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 Ponekad Djura uzme gitaru ali... retko, jako retko Pobogu Aja pa naravno da sam potplatio ljude da citaju/pisu na ovoj temi, mora da izgleda kao da je non stop posecena... btw. dugujes mi p.m. @korovjov: Ma kupiiii gaaa Evo ti recenzija: http://www.popboks.com/albumi/eyesburn.shtml (mozda te ubedi )
quiet Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 pa, razmislitju josh malo dobre su one promo fotke, svi se neshto ucrnili alek u crvenim starkama
Aja Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 Ma kupiiii gaaa Jos samo da im kazes koliko te placaju za ovo.... Btw,poslah PM.... @ korovjov:Ti,okrutni covece... Moramo da pocnemo da tracarimo...inace ce nam umreti tema....
Avram Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 (edited) pa, razmislitju josh malo Da nadjem jos neku recenziju? dobre su one promo fotke, svi se neshto ucrnili alek u crvenim starkama Pozeri nashi... Jos samo da im kazes koliko te placaju za ovo.... Verovala ili ne (mada kontam da si svesna koliko volim EB) - nishta... @ korovjov:Ti,okrutni covece... shto, shta sam to uradio??? Verovatno zato sto jos nisi kupio disk @Aja: Nemo' vishe da kasnish sa PM-ovima! edit: E da, plan nastupa AJZBURNA: 18.03. Jagodina 19.03. Beograd, Lagum [burnin` Soundz] 23.03. Kosovska Mitrovica 24.03. Zrenjanin 31.03. Subotica 01.04. Senta 14.04. Beograd, SKC Weedimo se u SKC-u!!! Edited March 10, 2006 by Avram
Alita Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 kako se taj bend prodao i raspao jebet ki Kojota ja, to vise nije Eyesburn nego Kojot picka i drugari
Avram Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 kako se taj bend prodao i raspao jebet ki Kojota ja, to vise nije Eyesburn nego Kojot picka i drugari crkni
Alita Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 no thnx ozbiljno su raspad... aj kad ih volis toliko, znas li zasto Laza ne svira vise? I zasto Nino nije neko vreme?
Avram Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 (edited) Ne svira se ljudima... Salu na stranu, nikad nisam, niti cu pitati bilo koga iz EB-a zasto ovi ne sviraju vise. Ako im se ne svira onda ne moraju da sviraju, meni EB lepo zvuci i u novoj postavi (ne kazem da nije lepo zvucao u staroj postavi, bas naprotiv)... Edited March 10, 2006 by Avram
Álvaro Recoba Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 edit: E da, plan nastupa AJZBURNA: 18.03. Jagodina 19.03. Beograd, Lagum [burnin` Soundz] 23.03. Kosovska Mitrovica 24.03. Zrenjanin 31.03. Subotica 01.04. Senta 14.04. Beograd, SKC Weedimo se u SKC-u!!! Значи , нема Ниш ... Ццц Него ни ја нисам купио овај албум , не свиђа ми се како је Којот отпевао So much Trouble in the World.
Avram Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 http://www.popboks.com/albumi/eyesburn.shtml "+--> QUOTE ("novinar ")Na albumu se nalazi i obrada pesme Boba Marleyja So Much Trouble In the World, o kojoj neću ništa reći da ova recenzija ne bi postala preopterećena hvalama i tako se raspala u paramparčad. (Šapnuću, ipak, nek ide život. Približite se.) S-J-A-J-N-O. Fenomenalan rif i odlično aranžirani duvači. Potresno. Najbolja obrada Eyesburna do sada. Da je samo Bob živ, pa da čuje.
Álvaro Recoba Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 Интересује ли те снимак из Пољске, Којот са Soulfly-ем свира Moses, да ти оставим линк. мало се слабије чује његов глас, али се тромбон људски чује.
quiet Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 не свиђа ми се како је Којот отпевао So much Trouble in the World. meni je ta obrada bash losha, ne svidja mi se uopshte ali to je moje mishljenje. exodus je mnogo bolje odradjen a gde mogu da se iskopaju txtovi sa gabau!-a, nigde ih bre nema
Aja Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 (edited) a gde mogu da se iskopaju txtovi sa gabau!-a, nigde ih bre nema Ima ih kod cika Avrama,a probaj i na"Svastari"..... Pa...znam da ces me,Avrame,utepati.....al' delimicno se slazem sa Alita-om.... Meni su mnogo bili bolji pre,sa starom postavkom,ali kapiram da sam to vec rekla.... Bas me interesuje koliko ljudi ce da dodje 19.03. u Lagum.... A za 14.04. .... vidimo se .... Edited March 11, 2006 by Aja
quiet Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 stara postava je mnooogo bolja. saksofon me je ubio u pojam, kad sam video
niking Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 Saxofon je do jaja, pogotovo na Pump It! tu kida... ali stara postava sa saxofonom, tj + Laza i Nino... bombona
Aja Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 Hoce li biti uskoro neki pravi koncert? 18.03. Jagodina 19.03. Beograd, Lagum [burnin` Soundz] 23.03. Kosovska Mitrovica 24.03. Zrenjanin 31.03. Subotica 01.04. Senta 14.04. Beograd, SKC Ustvari,sta se podrazumeva pod "pravim" koncertom,a da je u pitanju EB? 31.03. je petak?Odlicno,mozda "skoknem" i do SU....
Recommended Posts