Jump to content

Recommended Posts

Posted

Eh da, 07.04. Kikinda icon_smile.gif

Slazem se da je stara postava do jaja, al' sta ces - zivot ide dalje... meni se i nova svidja icon_wink.gif

I da, Ajice moja draga - YOU'RE SO DEAD!!! violent.gif

Posted

Пејшнс мај френд. Ју вил фајнд лирикс оф ол Ајзбрн'с сонгс он деир офишал сајт сун icon_smile.gif

Posted

"Sada" na svirci? U onoj sto je bila u Plastiku jesu, ali neku osakacenu verziju icon_smile.gif

A na ovoj svirci sto je za mesec dana ne znam da li ce svirati, zaista icon_razz.gif

A neka svirka pre toga... ne idem/nisam isao :|

Posted

Mislis svesna?

A da ti pravo kazem - zabole me...

Moje misljenje je samo moje i ne mislim da iznosenjem istog bilo koga vredjam. A to sto si ti ( ili vi ) zadrt-i, meni nista ne znaci.

Uostalom, ja Aleka ili Mengelea ( kako ti drago ) poznajem licno i ne vidim u cemu je problem.

Ocito da sindrom komunizma i nedemokratije jos uvek u ovoj zemlji jeste glavna struja!

Zalosno.

Ali istinito...

Posted

Izvinjavam se onda...

Mislim, meni su oni stvarno gotivni u odredjenom fazonu, mislim da je Kojot extra talentovan...

Ali, ovo sto sada rade mi je... Rekoh vec. Neuverljivo, blaga rec...

Posted

Da, sada...

Nisi valjda zaista mislio da govorim o ranijoj fazi?

Samo sam iskrena, ja nikoga nikada nisam pljuvala, pogotovu ne ljude koji se bave necim sto se zove r'n'roll u zemlji kakva je nasa...

Ovo je topic, tj. tema o njima.

Otuda i moje misljenje, kakvo god da je...

Posted (edited)

iskreno jesam, nije kao da sam izmedju redova

Retko, retko dosadan bend...

mogao da procitam to... onda ok... i (donekle) se slazem...

Edited by niking
Posted

Ne kontam u kom smislu da intervenisem (a ti mi dugujes PM biggrin.gif) jer svi koji ne gotive EB znaju da treba da crknu i da ce goreti u paklu zajedno sa Slobom biggrin.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...