Álvaro Recoba Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 (edited) Weedimo se na Ајзбрну!!! Пише се АЈЗБbРН. Edited March 30, 2006 by Alvaro Recoba
Aja Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 Svaki sledeci put kad budes koristila aorist moras da mi das poklon (ukljucujuci i onaj sto mi nisi dala) - ja imam kopirajt na aorist, njahahahaha.....!! Najzad i ja prisvojih neshto (ova Aja sve poqpi)! Weedimo se na Ајзбрну!!! Pffff...necu...ajd' da podelimo aorist.... Ti uzmi onaj sa nastavcima - h,/,/,smo,ste,she, a ja cu - oh,e,e,osmo,oste,oshe.... Al' mi zato ostaje Copyright © na "ofskroz" i "zelenog" na kraju svakog posta... Ja sam na EB najvise pukla 2500...(dobro prisljamcio im se i Van Gogh),al' realno sam na proslom Exitu samo EB "cula" i "videla".... Ipak bih napisala AJ36PH....
Avram Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 Ok, delimo aorist ako podelimo i ofskroz?? Moze? Plizzzzz Tako mi se svidja "ofskroz" ali aorist delimo obrnuto od onog sto si ti predlozila, ipak sam ja prvi rekao da je moj E da, i kopirajt na Ајзбрн и Ајз6рн imam ja. Crknite. A ti Aja pishi PM da ti ne dodjem tamo
:Dea Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 600 din??? Nista od markice za prevoz ovog meseca... :badass: Vidim da cu i ja ostati bez markice ako zelim na koncert.
Kali Agna Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 ja jos uvek razmisljam da li da padnem ispit
quiet Posted March 31, 2006 Report Posted March 31, 2006 (edited) video plakat , ali imam kolokvijum 15.-og Edited March 31, 2006 by korovjov
Avram Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 E jbg... ja imam ispit 17. al' to je vec 2-3 dana za odmor... sasvim dosta
niking Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 Najveća domaća live atrakcija Eyesburn nastupiće na festivalu Exit 06 drugog dana na Fusion stejdžu. Kojot, Mengele i ekipa su trenutno u punom naponu životne i kreativne energije, pokazali su i dokazali da poseduju izuzetan talenat, kako kao instrumentalisti, tako i kao autori originalne i veoma kvalitetne muzike koju s ponosom predstavljaju na nastupima širom sveta. Da li je potrebna veća garancija kvaliteta od prijateljstva i maksimalne profesionalne podrške velikog Maxa Cavalere? Nedavno su za PGP RTS objavili novi album "How Much For Freedom?", koji je zahvaljujući poznatom heavy producentu, jugo-Bečliji Bobanu Milunoviću, konačno dosegao evropske produkcione standarde, pa je i sviračka umešnost Novobeograđana prikazana u najboljem mogućem svetlu. Ipak, live nastupi su nešto posebno, jer kroz duge i neformalne duvačke improvizacije Eyesburn priređuje gotovo nestvarne momente sudara dve civilizacije, opuštenog rege tripa dalekih Kariba i surove borbe za goli život u urbanim getima betonskih metropola. Ljubitelji žestoke svirke, dođite po pravu dozu adrenalina i dobre zabave na Petrovaradinsku tvrđavu, ispred Muzeja Novog Sada, na plato kod topova, u petak 7.jula.
PsychoGroupieCocaineCrazy Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 pa zar je iko sumnjao da nece svirati na exitu
Avram Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 Ahahhaha, kakva slichka pa svi chekamo 14. btw. niking, pretekao si me, bio sam u skoli... a taman sam ja 'teo da postujem novu vest (za Exit)
niking Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 aj dount baj alkoholik drinks... zez... za ovo i ne, ali za ono drugo...
Mr. Jack Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 (edited) A kako se krecu cene za Exit (nisam pratio ove godine, mislio sam da preskocim ) EDIT: pogresan smajli Edited April 3, 2006 by Mr. Jack
rock_rock Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 Paketi ce biti u prodaju uskoro, svuda po Srbiji...
niking Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 rezervacije su odavno u toku... ne kapiram kako je moguce da neka ne moze da pogleda ni www.exitfest.org trenutno su kare 5790 dinara...
Avram Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 A kako se krecu cene za Exit (nisam pratio ove godine, mislio sam da preskocim ) Poceli su sa 60% popusta 06.03.2006. u 00:01 (mada su malo kasnili ) i tad je cena bila (sad cu da te slazem) oko 3000 din. Onda na svakih rezervisanih 1000 karata podizu cenu za 300 din. Ja sam kupio po oko 4200 dinara, a krajnja cena ce biti nesto preko 8000 dinara (valjda). Trenutna cena ne znam kolika je... vidi na exitfest.org Pozdrav, i vidimo se 14.04.
:Dea Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 Jel gledao neko sinoc studio b? Bili su preslatki!
rock_rock Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 Pa Mengele ( to ti je Alex ) da, ali je Kojot bio nesto smoren. Mada, dobra emisija. Jedino sto onaj voditelj ( Velja - valjda ) davi do jaja...
Recommended Posts