Jump to content

Recommended Posts

Posted
Svaki sledeci put kad budes koristila aorist moras da mi das poklon (ukljucujuci i onaj sto mi nisi dala) - ja imam kopirajt na aorist, njahahahaha.....!! Najzad i ja prisvojih neshto (ova Aja sve poqpi)!

Weedimo se na Ајзбрну!!!

Pffff...necu...ajd' da podelimo aorist.... ph34r.gif

Ti uzmi onaj sa nastavcima - h,/,/,smo,ste,she,

a ja cu - oh,e,e,osmo,oste,oshe.... icon_mrgreen.gif

Al' mi zato ostaje Copyright © na "ofskroz" i "zelenog" na kraju svakog posta... evotigana.gif

Ja sam na EB najvise pukla 2500...(dobro prisljamcio im se i Van Gogh),al' realno sam na proslom Exitu samo EB "cula" i "videla".... icon_rolleyes.gif

Ipak bih napisala AJ36PH.... mhihi.gif

233.gif

Posted

Ok, delimo aorist ako podelimo i ofskroz?? Moze? Plizzzzz icon_razz.gif Tako mi se svidja "ofskroz" icon_razz.gif ali aorist delimo obrnuto od onog sto si ti predlozila, ipak sam ja prvi rekao da je moj icon_smile.gif

E da, i kopirajt na Ајзбрн и Ајз6рн imam ja. Crknite.

A ti Aja pishi PM da ti ne dodjem tamo icon_razz.gif

Posted
600 din??? Nista od markice za prevoz ovog meseca... :badass: icon_rockdevil.gif

Vidim da cu i ja ostati bez markice ako zelim na koncert.

Posted

Najveća domaća live atrakcija Eyesburn nastupiće na festivalu Exit 06 drugog dana na Fusion stejdžu. Kojot, Mengele i ekipa su trenutno u punom naponu životne i kreativne energije, pokazali su i dokazali da poseduju izuzetan talenat, kako kao instrumentalisti, tako i kao autori originalne i veoma kvalitetne muzike koju

s ponosom predstavljaju na nastupima širom sveta. Da li je potrebna veća garancija kvaliteta od prijateljstva i maksimalne profesionalne podrške velikog Maxa Cavalere? Nedavno su za PGP RTS objavili novi album "How Much For Freedom?", koji je zahvaljujući poznatom heavy producentu, jugo-Bečliji Bobanu Milunoviću, konačno dosegao evropske produkcione standarde, pa je i sviračka umešnost Novobeograđana prikazana u najboljem mogućem svetlu. Ipak, live nastupi su nešto posebno, jer kroz duge i neformalne duvačke improvizacije Eyesburn priređuje gotovo nestvarne momente sudara dve civilizacije, opuštenog rege tripa dalekih Kariba i surove borbe za goli život u urbanim getima betonskih metropola. Ljubitelji žestoke svirke, dođite po pravu dozu adrenalina i dobre zabave na Petrovaradinsku tvrđavu, ispred Muzeja Novog Sada, na plato kod topova, u petak 7.jula.

user posted image

Posted

Ahahhaha, kakva slichka icon_wink.gif

pa svi chekamo 14.

btw. niking, pretekao si me, bio sam u skoli... a taman sam ja 'teo da postujem novu vest (za Exit)

Posted
A kako se krecu cene za Exit (nisam pratio ove godine, mislio sam da preskocim icon_redface.gif )

Poceli su sa 60% popusta 06.03.2006. u 00:01 (mada su malo kasnili icon_smile.gif) i tad je cena bila (sad cu da te slazem) oko 3000 din. Onda na svakih rezervisanih 1000 karata podizu cenu za 300 din. Ja sam kupio po oko 4200 dinara, a krajnja cena ce biti nesto preko 8000 dinara (valjda). Trenutna cena ne znam kolika je... vidi na exitfest.org

Pozdrav,

i vidimo se 14.04.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...