Bejbe Kompajler Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 kojot je bio u londonu proslih mesec dana i danas se vraca jeeeeej opaaaaaaa!!! mozda ponovo vidim komshu... ma kakav nino, bre... KOYOT je legenda...
soya Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 ma kakav nino, bre... KOYOT je legenda... ma svi do jednog su...... eeeeeeh.....
Bejbe Kompajler Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 ma svi do jednog su...... eeeeeeh..... ahaaaaaaaaaaaaaaaa.... idem da se napijem i da gledam Koyotove fotke...
soya Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 ahaaaaaaaaaaaaaaaa.... idem da se napijem i da gledam Koyotove fotke... postoji samo jedna losa vest svi do jednog imaju devojke e anya, odakle si?
Bejbe Kompajler Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 postoji samo jedna losa vest svi do jednog imaju devojke e anya, odakle si? BLAH,BLAH,BLAH... Koyot je ortak mog ortaka..... ima, bwe, da nemaju devojke i tacka -> . ja iz BGD-a, logicno... inace kod Tasha, V gimn.... ti, SOYA??
miss Penny Lane Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 e da secam se a zvoncica se lozi na geru nije li tako? a ne... ja sam srecno zaljubljena a gera je samo sladak decko sa kojim sam se slikalal
miss Penny Lane Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 mogli bi da napravimo ezesburn okup ...
soya Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 ja sam sa nbg-a e ajde da idemo u kg 23.06 ne eb...hocete? pitanje je upuceno anyi,zvonchici,dei..... ja idem sa jos dve ortakinje pa ako ocete sa nama...idemo basom i vracamo se prvim jutarnjim....pa?
miss Penny Lane Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 sto se meen tice moze ... a mozemo pre toga na pivooooooooooo
soya Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 sto se meen tice moze ... a mozemo pre toga na pivooooooooooo pa naaaravno
miss Penny Lane Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 evo mogli bi za vikend... u petak npr... jao, divno, eyezburzovi fanovi tj. fanice
Kali Agna Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 eh, isla bih i ja da mi nije ispit 23.06... covece, poslednji put sam ih slusala na proslom exitu
Peti.Maj Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 Nadam se da cu stici da ih cujem, tj. da se nece poklopiti sa necim na main stage-u...
soya Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 evo mogli bi za vikend... u petak npr... jao, divno, eyezburzovi fanovi tj. fanice moze u petak cemo se dogovorimo jos.....
:Dea Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 Kao prvo - koliko je sigurno da Kojot ima devojku? Sto se tice KG-a - dopada mi se ideja, samo koliko bi nam para trebalo otprilike? @Soya - Ne rece ti meni da li si ona sto je bila u belom ili crnoj majici...
niking Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 sigurno sigurno... zao mi je sto su snovi sruseni svim devojkama ovde...
soya Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 Kao prvo - koliko je sigurno da Kojot ima devojku? Sto se tice KG-a - dopada mi se ideja, samo koliko bi nam para trebalo otprilike? @Soya - Ne rece ti meni da li si ona sto je bila u belom ili crnoj majici... nazalost, kojot milion posto ima devojku, ja se druzim sa avramom a on sa njima tako da..... pa ja sam racunala da bi nam trebalo oko 1000 din, oko 600 za autobus povratnu kartu, i oko 300 za ulaz....ne treba nam nista ovako, idemo samo na jedno vece, pa has i pice mozemo da ponesemo ako nam je uopste potrebno.... ja sam imala svetlo sivu majicu sa snoopy-em, i neka od vas dve me je pitala nesto u vezi mindjuse u nosu.....cini mi se zvonchica...ako se secas....
soya Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 sigurno sigurno... zao mi je sto su snovi sruseni svim devojkama ovde... sto si tako zao? e samo saksofonista nema devojku, paaaa mozda nekom bude korisna ova informacija
niking Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 nisam zao... zar nije istina? istina sama po se bi nije zla...
Bejbe Kompajler Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 devojke, ako se udruzimo ima da nemaju devojke i gotovo!!! Salim se!!! mada............... think 'bout my words....
Peti.Maj Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 Jeste li se skontale? Jeste! Super! Ajde sad obuzdajte taj spamming instinkt...
niking Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 sto je najgore nije spam! zato ja i cutim... vezano je za bend...
Recommended Posts