Jump to content

Recommended Posts

Posted

hehehe

ja njih slusam od 2000. i skroz ih gotivim i nikad me nisu smorili.... samo me vukasin nervira to sto se folira.. ali uprkos tome prave odlicnu muziku

Posted

vidis nisam znao da je to Marley-jeva pesma, i dalje im je to jedna od najboljih pesama, ali na njihov racun onda idu samo pohvale za dobru obradu

@Geozee kad budem preslusao ostatak reci cu ti moje misljenje

Posted
vidis nisam znao da je to Marley-jeva pesma, i dalje im je to jedna od najboljih pesama, ali na njihov racun onda idu samo pohvale za dobru obradu

naravno :D

• 1 month later...
Posted

Ако неко познаје неког од чланова, нека га пита какав им је био повратак са последње свирке у Позаревцу :pivopije: и нека обавезно јави ста су одговорили

• 5 months later...
Posted

i ja sam video pre neko vece sam kraj spota

solidno je zvucalo

nije otisao iz benda, imaju koncerte narednih meseci, verovatno mu je to samo side project

Posted

ja sam ih ranije mnogo voleo ali malo su mi dosadili, ovaj poslednji album nisam ni nabavio

definitivno jesu jedan od najboljih bendova na ovim prostorima, ali znam par boljih :D

Posted

ja ga nisam ni preslusao :D ima vremena :D

da dobri su oba + foolcontrol

i par pesama sa gabaua dok sam onaj cool fire odslusao samo jednom i smorio se skroz

• 2 weeks later...
Posted
Onaj Vukasin je takva seljacina!

Hahaha... a niko ga ne voli... meni licno on ne smeta, a ni ne znam zasto ikom smeta? Sta on radi pa je seljacina? Ja iskreno ne primecujem...

Posted

Nije prvi put da cujem lose stvari na njegov racun, cini se da je veoma antipatican ljudima, ne poznajem lika licno ali mislim da je on normalan naspram Kojota koji je ako cemo iskreno skrenuo, za medalju.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...