salebghouse Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 potpuno si u pravu,slazem se.ali,jebi ga,takve stvari se ovde ne zaboravljaju,i ne prastaju-mislim raspravljamo na forumu o necijoj egzistenciji,u najmanju ruku je neprijatno.bice valjda opet eyesburna,to je najbitnije
Killing Hand Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 Ja se nadam da ce ga biti. Mada nema se bre para. Vecina bubnjara mora pored toga sto sfira u nekom bendu da radi neki sporedan posao. Mnogo smo bre jadna zemlja
Ајлин Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 tačno. evo ja na primer, da ostanem bez posla, pevala bih u kafani bez blama. jbg to znam da radim što da ne. šta. 50 jura da se popnem na sto. bole me štikla.
Ranis Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 ma chuo sam od ljudi da je kojot prso ko lajsna...+ je popizdio zato shto u srbiji ne moze da unovchi talenat... a i ostatak ekipe je u skroz drugim tripovima... nema leba od tog reuniona... a da mi je zao...bash i nije...
Divlji Tigar Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 Nije Mengle jedini metalac u pratećem bendu Fahrete jahić i gitarista Nenad Bojković (drugi gitarista grupe "Rapid force", ex Bloodbath....) je tu.
Mita Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 ma chuo sam od ljudi da je kojot prso ko lajsna...+ je popizdio zato shto u srbiji ne moze da unovchi talenat... a i ostatak ekipe je u skroz drugim tripovima... nema leba od tog reuniona... a da mi je zao...bash i nije... cuo sam da je Kojot na dopu tj tako sam nesto cuo Nije Mengle jedini metalac u pratećem bendu Fahrete jahić i gitarista Nenad Bojković (drugi gitarista grupe "Rapid force", ex Bloodbath....) je tu. jbg sta ces nema se para tako ce i Killing Hand sa ovog foruma :)
Killing Hand Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 (edited) jbg sta ces nema se para tako ce i Killing Hand sa ovog foruma Pa bice tako ako budem nastavio da sfiram bubnjeve Al kod nas ne moze da se unovci talenat. To pricam sto se tice bubnjara, jer pouzdano znam Jedini koji imaju kesa (malo iznad proseka) su Malesevic(po vecini ljudi nas najbolji bubnjar) koji sada sfira sa Cecom i Marko Djordjevic koji zivi i radi u Bostonu Edited December 11, 2008 by Killing Hand
Ranis Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 cuo sam da je Kojot na dopu aaaa nazdravlje!
Divlji Tigar Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 (edited) Pa bice tako ako budem nastavio da sfiram bubnjeve Al kod nas ne moze da se unovci talenat. To pricam sto se tice bubnjara, jer pouzdano znam Jedini koji imaju kesa (malo iznad proseka) su Malesevic(po vecini ljudi nas najbolji bubnjar) koji sada sfira sa Cecom i Marko Djordjevic koji zivi i radi u Bostonu Ti onda mogao da sviraš sa Mirom Škorić recimo. Edited December 11, 2008 by Divlji Tigar
:matija Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 Ne razumem sto bre samo kukate? Dosta s tim kukanjem, bacite se na rad.
VoivodBG Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 Da li bi neko mogao da mi kaze sa kog albuma, soundtrack-a je pesma Sejn?
salebghouse Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 (edited) kompilacija korak napred 2 koraka nazad Eva Braun - Ne dozvoli Eyesburn - Sejn Popcycle - Zaboravit cu sve Kanda, Kodza i Nebojsa - Manitua mi II Veliki Prezir - Okean Kristali - Baby, baby Sila - Devojka iz drugog sveta Plejboj - Sad se jasno vidi Jarboli - Djavoli i nije losa kompilacija,evo linka ako neko oce http://rapidshare.com/files/108574489/Kora...oraka_Nazad.rar Edited January 8, 2009 by salebghouse
VoivodBG Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 hvala, fali mi jos ta kompilacija i how much for freedom? pa da ih kompletiram na cd izdanjima.
necko Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 hvala, fali mi jos ta kompilacija i how much for freedom? pa da ih kompletiram na cd izdanjima. jesi nabavio ovo? imam ja ako hoces.
VoivodBG Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 Hvala brale, ali nabavio sam disk ubrzo posle tog posta. Jeidno ako imas Freedomized na kaseti, pa da ti ne treba...
VoivodBG Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 Steta, jel mozes da mi barem skeniras omot kasete?
VoivodBG Posted July 19, 2009 Report Posted July 19, 2009 (edited) Ovaj sada surfovao netom, naisao sam na pesmu pod ovim naslovom: Psycho Bruthalogical System. Sa koje je to sada kompilacije? Ako nekoga zanima imam i pesmu Junglezburn sa metropolis kompilacije 2002. pa bih mogao da uploadujem na rapidshare... Edited July 19, 2009 by VoivodBG
VoivodBG Posted July 19, 2009 Report Posted July 19, 2009 Evo pesme 320 kbps. http://rapidshare.com/files/257700321/12_Junglezburn.rar
salebghouse Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 like tomorrow never come-spot (nisam ni znao da postoji)
Recommended Posts