Geozee Posted July 29, 2005 Report Posted July 29, 2005 Jebiga, zvuk je makar do jaja. Snimao sam iz publike pa mi se nije dalo da snimim dobro od sutke.
Maiestas Posted July 30, 2005 Report Posted July 30, 2005 (edited) A,koji je 'cert u pitanju,ako nije tajna? Edited July 30, 2005 by Maiestas
Avram Posted July 30, 2005 Report Posted July 30, 2005 pa reche chowek da je sa 'demije za 10 godina... imam ja onaj 15 godina 3K (ko li mi ga je dao... ? ) i par "spotova" (nisu celi, kamerom sniman TV... nije neshto... ali je neshto) i jedino sto je bash bash dobro - SUN uziFo... dobra slika, dobar zvuk btw. hocu ja josh spotowa!
Maiestas Posted July 31, 2005 Report Posted July 31, 2005 pa reche chowek da je sa 'demije za 10 godina... imam ja onaj 15 godina 3K (ko li mi ga je dao... ? ) i par "spotova" (nisu celi, kamerom sniman TV... nije neshto... ali je neshto) i jedino sto je bash bash dobro - SUN uziFo... dobra slika, dobar zvuk btw. hocu ja josh spotowa! Ma pusti Avro prolupala sam...viddys sta zanesenost pogresnom osobom cini od coveka...to je naravoucenije za sve mladje narastaje-okanite se nalozenih tipova! ja mogu vrlo lako da nabavim spotove,sto i planiram da ucinim...tako da ono...cim ih nabavim racunaj da ih i ti imas (kao i 3K 'cert )! A sada kada sam skontala o kom je EB 'certu rec saljem ovom Kashmiru sliku pa makar mi to bilo poslednje u zivotu
Avram Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 e odma' mi posalji spotEve da kachim na saIt
.alex. Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 kako sad zvuche?mislim,sa novom postavom? jel ih slushao neko?pretpostavljam da je sad na exitu bilo...
Maiestas Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 Pisalo se ovde bas dosta o tome...ali sve u svemu-zvuce sjajno!
.alex. Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 valjda cje biti prilike da ih chujem sa ovom postavom uskoro.... ....valjda se necju razoch[m]arati...
:Dea Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 Ja se nisam razocarala, ali sam vise za staru postavu...
Гера Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 Jebiga, zvuk je makar do jaja. Snimao sam iz publike pa mi se nije dalo da snimim dobro od sutke. djole ajde meni daj taj snimak, majke ti! bas bih voleo to da vidim! ajde kad mi on to da, onda svi od mene to da trazite, jasno?!
Maiestas Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 Da znas da cemo traziti od tebe,kad od njega nema ni traga ni glasa
Geozee Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 Dat cu ti to gero, ali nisam znao da slushash eyesburn. Iznenadio si me!
Avram Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 djole ajde meni daj taj snimak, majke ti! bas bih voleo to da vidim! ajde kad mi on to da, onda svi od mene to da trazite, jasno?! bash SVI?
Kali Agna Posted August 20, 2005 Report Posted August 20, 2005 Jel se zna tacan datum izlaska novog albuma?
Avram Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 mislim da NE... 98% sam siguran da niko josh ne zna kad ce izaci... polako... zuri ti se?
Maiestas Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 Avro ne znam da li si primetio,ali bila sam u pravu za skinse u subotu...ja sam se pokacila sa jednim jos u toku So Sabi-ja...jedva zivu glavu izvukoh
People before Profits Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 bespredmetno je kaciti se sa skinjarama po ideoloskoj osnovi ako sa sobom nemas neq stanglu. realno. lol
Maiestas Posted August 23, 2005 Report Posted August 23, 2005 Ma znam ja to,ali ponekad je jako tesko iskulirati ljude koji se bezrazlozno izivljavaju...iako znam da su takvi kakvi su nisam mogla da precutim njihov vandalizam (psovanje i prozivanje pevaca SoSabi-ja,paljenje rasta zastave nekog lika koji je bio tu...).
Kali Agna Posted August 23, 2005 Report Posted August 23, 2005 mislim da NE... 98% sam siguran da niko josh ne zna kad ce izaci... polako... zuri ti se? Da, zuri mi se Izaci ce u septembru, to je sigurno... i svaki fan bi trebalo to da zna
luktopod Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 slike sa koncerta iz Nisha mozete da pogledate OVDE.. ako je neko pre mene nakacio link..neka modovi brisnu ovaj post.. poz
People before Profits Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 @masha ne seri!!! video sam lika sa zastavom etiopije...ne seri da su mu je spalili?!?!?!?! ma jebo bi ima mamu svima samo da sam ja neki baja uh, ne podnosim te natzi-patriot-celave face...
Avram Posted August 28, 2005 Report Posted August 28, 2005 (edited) zato ja nisam ni ishao vishe o tome u mom blogu... u Septembru album? qlijana, jedwa chekam.. al' opet, ne znash tachan datum izlaska albooma a skinjare... brainless shitheads Edited August 28, 2005 by Avram
Kali Agna Posted August 28, 2005 Report Posted August 28, 2005 Avro, jel si ti bio u majici Metallice na Beer Festu? Inace, jedva cekam novi album, promocije, svirke i sve sto ide uz to... jedino sto sam dekintirana skroz
Avram Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 Yep, dat waz mi Weedela si me? Sto se nis' jawila?
Kali Agna Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 Yep, dat waz mi Weedela si me? Sto se nis' jawila? Zato sto nisam bila sigurna... vidi se da je yumetal uticao na tebe Jel Metallicu slusas onako rekreativno, ili si se pometalio skroz?
Recommended Posts