FromTheMIndOfASickPeople Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 Ma, nema tu sta de se pojasnjava, jednostavno obozavam dredove i bolje je da ih ima nije bitno koliku su... Kako bre to dredovi mogu da menjaju boju?! Zbunio si me... Jel stvarno puno smrde?! Ja se razmisljam vec 100 godina da ih napravim, ali cu na kraju verovatno samo dva... ne smrde nego ovaj sid ne pere nikad to neuredno moje sranje prijatnije mirishe od njeovih dredova Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromTheMIndOfASickPeople Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 EYESBURN = sranje smrdljivo = sidovi dredovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
TradSkin Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 EYESBURN = sranje smrdljivo = sidovi dredovi Hahahahaha imas sok za ovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
luktopod Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 ne smrde nego ovaj sid ne pere nikad to neuredno moje sranje prijatnije mirishe od njeovih dredova jaoo kada dodjem u KS........ ima da te bacim kroz prozor.prvo tvoj smrdljivi emo, pa posle tebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
luktopod Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 EYESBURN = sranje smrdljivo = sidovi dredovi a za ovo, ima posebno da se obracunamo ima da ti odbijem 15ak albuma! Link to comment Share on other sites More sharing options...
One_step_beyonD Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 e,pa da krenem sa budzenjem postova,prvi ali ne i poslednji da vas poshtedim suvishnih rasprava,samo cju da odgovorim na temu.dakle,vidim da ljudi kada se pomene EYESBURN odmah pomisle na kojota-fino,ali ne nosi nemanja bas,gitaru,bubnjeve i saksofon na ledjima i pravi svoj solistichki koncert.tu su i ostali chlanovi koji su mozhda bacheni u stranu bash zbog gore pomenutog baje.meni je krivo kada neko umanjuje zalaganje nina,aleka ,laze ,utija i ostalih -nepravedno ,ali zhivot je kuchka.eto,igrom sluchaja ,eyesburn mi je omiljeni bend,pa krenuh sa postovanjem bash od njih.fin pochetak ,pa da nazdravimo:pivopije: Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 eyesburn mi je omiljeni bend YES!!! Vise nisam jedina na forumu kojoj je EB omiljeni bend!!! U pravu si kad kazes da ljudi bacaju u stranu Nina, Aleka, Lazu i ostale, ali Kojot je frontmen i logicno je da bude u centu paznje... Ja iskreno najvise gotivim Nina posto se najvise cima oko fanova!!! Ako si na EB forumu, shvatices... Me sve ih volim i obozavam i jedva cekam novi album!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromTheMIndOfASickPeople Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 e,pa da krenem sa budzenjem postova,prvi ali ne i poslednji da vas poshtedim suvishnih rasprava,samo cju da odgovorim na temu.dakle,vidim da ljudi kada se pomene EYESBURN odmah pomisle na kojota-fino,ali ne nosi nemanja bas,gitaru,bubnjeve i saksofon na ledjima i pravi svoj solistichki koncert.tu su i ostali chlanovi koji su mozhda bacheni u stranu bash zbog gore pomenutog baje.meni je krivo kada neko umanjuje zalaganje nina,aleka ,laze ,utija i ostalih -nepravedno ,ali zhivot je kuchka.eto,igrom sluchaja ,eyesburn mi je omiljeni bend,pa krenuh sa postovanjem bash od njih.fin pochetak ,pa da nazdravimo:pivopije: kojojt jeste FRONTMAN benda . sta ima da mislim o ostalima.. gitarista jeste dobar .. i vrlo je znacajan za hc scenu *nevezano za EB* ostali nista posebno .. ali kojoj je .. po meni shoopak Link to comment Share on other sites More sharing options...
One_step_beyonD Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 e,sad cju da skoncham!kao shto -dea-reche nino je jedini koji ne kulira ljude koji dolaze na njihov forum ,moram recji i utvar (za sada jedini chlan koji ishta prozbori o tome shta se deshava sa ostalima) te je malo rdjavo govoriti o tome da je kojot -ikona- benda .to shto se najvishe pojavljuje ,ne znachi da je i najbitniji u celoj toj prichi . ne mogu dalje da nastavim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 kao shto -dea-reche nino je jedini koji ne kulira ljude koji dolaze na njihov forum ,moram recji i utvar Tacno i Utvar! Ali ne radi se samo o forumu, nego i ovako. Prvo sto mi je palo na pamet je neka svirka na Novom Beogradu koja je bila jos u septembru kada su odsvirali pet pesama i morali da odu, jedino je Nino izblejao sa nama da nam objasni sto je to tako... A i kada je bila cela ona frku na Trgu za docek 2004... Link to comment Share on other sites More sharing options...
luktopod Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 kojojt jeste FRONTMAN benda . sta ima da mislim o ostalima.. gitarista jeste dobar .. i vrlo je znacajan za hc scenu *nevezano za EB* ostali nista posebno .. ali kojoj je .. po meni shoopak reci im, baJo Link to comment Share on other sites More sharing options...
One_step_beyonD Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Tacno i Utvar! Ali ne radi se samo o forumu, nego i ovako. Prvo sto mi je palo na pamet je neka svirka na Novom Beogradu koja je bila jos u septembru kada su odsvirali pet pesama i morali da odu, jedino je Nino izblejao sa nama da nam objasni sto je to tako... A i kada je bila cela ona frku na Trgu za docek 2004... e,da,to kada su svirali u bloku 45 je bilo ok,bilo je previshe bendova koji su to veche svirali i onda kada je doshao red na eyesburn sve neshto na brzinu, tamo-vamo,bla bla,uglavnom nove pesme( bash su dobre,chunt-chunt stalno sviraju i hold this way ),toliko chekash da ih chujesh i na kraju ...well ,vishe srecje sledecji put. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 a imaju li oni sajt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AINE Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 www.eyesburnmusic.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
luktopod Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 EYESBURN = sranje smrdljivo = sidovi dredovi nemoj vise da si me poredio sa tim fegetom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 e,da,to kada su svirali u bloku 45 je bilo ok,bilo je previshe bendova koji su to veche svirali i onda kada je doshao red na eyesburn sve neshto na brzinu, tamo-vamo,bla bla,uglavnom nove pesme( bash su dobre,chunt-chunt stalno sviraju i hold this way ),toliko chekash da ih chujesh i na kraju ...well ,vishe srecje sledecji put. Da, bilo je bas mnogo bendova, ja sam se smrzla ko pi*ka dok sam ih docekala i da bih cula nove pesme i soyu, poludela sam! Nino je tada objasnio kako nije do njih, vec da im murija sere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
luktopod Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 ma laze ninoslav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 ma laze ninoslav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 Pridruzujem se ljudima kojima je EB omiljen bend... Boli me dupe kakvi su kao ljudi, prave dobru muziku i imaju uvek nove ideje i meni je to najbitnije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
One_step_beyonD Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 tako je majo! imash jedno sXe pivo od mene uf,samo sam chekala kad cjesh da se oglasish! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TradSkin Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 E da ga jebem ako EB imaju nove ideje...sto bi rekao moj ortak, bedan pokusaj kopije Sublime-a bez Ska delova... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 ostali nista posebno .. Zapravo, Alek je jedan od najboljih domacih (rok) bubnjara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 kako su kojotu dredovi posle tolikih godina crne boje? Moguce da farba. Znam da su na nekim slikama i snimcima bili smedji. A i najcesce su pokriveni, tako da nisu mogli da posvetle od sunca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 Moguce da farba. Znam da su na nekim slikama i snimcima bili smedji. A i najcesce su pokriveni, tako da nisu mogli da posvetle od sunca. Nikada nisam obracala paznju na boju njegovih dredova, a i ne secam se kada sam ga poslednji put videla bez marame... Link to comment Share on other sites More sharing options...
luktopod Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 Moguce da farba. Znam da su na nekim slikama i snimcima bili smedji. A i najcesce su pokriveni, tako da nisu mogli da posvetle od sunca. ok , fala.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts