luktopod Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 E da ga jebem ako EB imaju nove ideje...sto bi rekao moj ortak, bedan pokusaj kopije Sublime-a bez Ska delova... kazi im rudi Link to comment Share on other sites More sharing options...
People before Profits Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 kol'ko sam ja cuo, laza je isqlirao ostatak ekipe iz benda i iskljucio se................isto tako sam cuo i da imaju novog basistu.......iz fazona, jebiga ljudi ovo ne ide nikuda, ziveli..........dosta je dalek izvor, pa nisam siguran koliko je istina...............? dea koji ti je nick na ajzbr' forumu? ono na novaku su morali da prekinu zbog toga sto je u blizini naselje, a bilo je dosta glasno (+brisan prostor) inace, svi su oni stvarno okej kao ljudi...........hoce da podrze mlade bendove, humanitarne akcije i na sve to su jako pozitivni....... e sad jebiga, kad nemanju smara 15+ klinkica dnevno, ne znam ko bi imao volje da jos bleji sa 30 posle certa ustvari, mozda ja bih a ako i dalje ne verujete, na certu dog house-a u DNK, iscimala me ortakinja da je upoznam sa nemanjom i pet minuta kasnije joj je dozvolio da mu odsece deo dreda (mislim da ova anegdotica objasnjava i zasto mu ne rastu isti) ajd' sad...zdravo...i dodjite 25og u skc Link to comment Share on other sites More sharing options...
luktopod Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 u breeeeeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 dea koji ti je nick na ajzbr' forumu? ajd' sad...zdravo...i dodjite 25og u skc Sta je 25-og u skc-u?! Nick mi je quince, ali ne mogu da postujem vec vise meseci, uopste mi nije jasno zasto... Koji je tvoj nick?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
People before Profits Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 nick mi je matija................dosta jednostavnije od ovog ovde...... 25og? pa vidi na svirkama/koncertima................ukratko u velikoj sali sviraju irie, resound, lira vega i bend kom pripada i moja skromnost - watchout.......upad je 150...........i bitje dojaja, pa dodjite Link to comment Share on other sites More sharing options...
One_step_beyonD Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 Nikada nisam obracala paznju na boju njegovih dredova, a i ne secam se kada sam ga poslednji put videla bez marame... mozhda je marama protiv uroka Link to comment Share on other sites More sharing options...
luktopod Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 Zapravo, Alek je jedan od najboljih domacih (rok) bubnjara. samo znam jednog koji je bolji, a to je ognjen p. .tako nekako.mada on tuce neki metal Link to comment Share on other sites More sharing options...
TradSkin Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 Najbolji domaci bubnjar je Terza (SUS, 888) Link to comment Share on other sites More sharing options...
luktopod Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 tewza Link to comment Share on other sites More sharing options...
AINE Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 Da, i ja sam cula da je laza otisao,valjda hoce da se posveti faksu,i da imaju novog basistu,pa zbog toga navodno nije bilo certa u Nisu ,a sledeci bi trebao da bude u Novom Sadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AINE Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 (edited) Edited February 18, 2005 by AINE Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnaVH Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 Smrc, smrc... mnogo mi je zao sto je Laza otisao, on je bas lik. Mnogo sam ga gotivila. Kojot mi je pre nekog vremena rekao za ovo i jos ne mogu da poverujem... a naravno da imaju novog basistu... mislim, Laza je nekada svirao bas, pa mora neko da ga odmeni. : ( Al' nece to biti isto. Meni je Eyesburn naj naj naj najdrazi bend od 6og osnovne (i iako sada slusam sta slusam, uvek ce imati posebno mesto) i zato me je ovo bas potreslo. Mada dobro, nije kraj sveta...najvaznije je da su nasli novog, da ce nastaviti da sviraju (I Nenad je otisao, pa i sada ponekad odsviraju nesto zajedno), a Laza se uvek moze vratiti (nadam se i da hoce), ako ne- pa mozemo ga sresti negde u gradu i opet praviti mu palacinke. @Aine- pa meni se cini da sam ja rekla da se to ne shiri dalje, *ahem!* @TradSkin- hehe! Eh, Terza- on je van svake konkurencije )) @Matija- Huh! Secam se te veceri u SKCu, kada je tvoja ortakinja odsekla CEO dred, a zahvaljujuci tebi ja sam dobila samo parce! Uh, koje sam ja zlopamtilo... uzas! ) A sto se tice klinkica, blejao bi sa njima, a? Jos si mlad Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnaVH Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 YES!!! Vise nisam jedina na forumu kojoj je EB omiljeni bend!!! U pravu si kad kazes da ljudi bacaju u stranu Nina, Aleka, Lazu i ostale, ali Kojot je frontmen i logicno je da bude u centu paznje... Ja iskreno najvise gotivim Nina posto se najvise cima oko fanova!!! Ako si na EB forumu, shvatices... Me sve ih volim i obozavam i jedva cekam novi album!!! Izvinjavam se zbog double-postinga, al' tek sam sada videla drugu stranu. Ovako, svi clanovi bi trebalo da budu ravnopravni. Ko je glavni... pa sad, kazu da su Kojot i Alek. Alek im je, ako se ne varam, menadzer pa je ovo misljenje sasvim opravdano. Ko se najvise cima sa fanovima, ko je najveci lik...meni je bezze o tome govoriti. Sto se tice onog na Novom Bg, ne viddym sto ste toliko zapeli....bilo sta je bilo, nije kriv EB vec policija, pricala sam kasnije sa organizatorkom celog dogadjaja i rekla je da to nisu mogli da sprece, tako ispalo i kraj price. Mada svi oni bendovi koji su svirali pre su meni bili super i svirka mi je ostala u skroz pozitivnom secanju. A ona proslave Nove 'dine...mislim da se Kojot nesto malo obratio publici i rekao sta se desilo, a mozda i nije on vec neko drugi iz benda... huh. Ovoga se bas ne secam...mi smo bili u backstageu i on je bio jako iznerviran, tako da je sasvim normalno da nije mogao da se izvinjava publici. Kada se slicna situacija ponovila na svirci u NS (opet je neki h8r bacio flasu na stage), samo su rekli da se to ne radi... Sve ovo dokazuje da kod nas ne treba praviti svirke za dz za shiroke narodne mase... @One_step_beyonD- Da li si registrovan/a na Eyesburn forumu? Ako da, koji ti je nick? Ja jedva cekam neku svirku (album manje-vise, jos uzivam u starim)... spominje se taj Novi Sad sto je suuuper. Videcemo jos... pozdrav za sve EB- ljubitelje! ))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 @ ANAVH - Da li si ti Ana, moderatorka na EB forumu?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
luktopod Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 da... ta ista nan bi mogla da posalje pp....kada se seti..... a mozda bi trebao i ja ne znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 Super onda... Nemam pojma sta se desava vec 100 godina ne mogu da postujem na eb forumu... Tacnije ne mogu da se ulogujum, uopste ne kapiram u cemu je problem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
One_step_beyonD Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 ocje i to da se desi,ne znam kako i josh ako ne stavish pravu e mail adresu pa ti onda ne mogu poslati lozinku zato nikad ne birajte log out opciju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 ocje i to da se desi,ne znam kako i josh ako ne stavish pravu e mail adresu pa ti onda ne mogu poslati lozinku zato nikad ne birajte log out opciju... Ne idem nikad na log out, nego sam menjala komp i od tada nisam uspela da se ulogujem... Inace nisam zaboravila lozinku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
People before Profits Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 @Matija- Huh! Secam se te veceri u SKCu, kada je tvoja ortakinja odsekla CEO dred, a zahvaljujuci tebi ja sam dobila samo parce! Uh, koje sam ja zlopamtilo... uzas! ) A sto se tice klinkica, blejao bi sa njima, a? Jos si mlad jebiga ana, sorry again, ali covek je bio toliko razvaljen i popustljiv da bi ga celog osisala......sta oces dobila si sxe sok od njega ..........dacu ti ja deo mog kad ponovo uradim celu glavu.........ovog jednog cuvam ka' oci u glavi..... a sto se tice klinkica..............paaaaaa.........ne smeta meni.........klinkice, starije...al samo da ne zalazimo u krajnosti petak se blizi, ljudi, skupite 150 kinti i dodjite u SKC!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 tako je majo! imash jedno sXe pivo od mene uf,samo sam chekala kad cjesh da se oglasish! Pa da nazdravimo onda Jel se zna ko je novi basista? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnaVH Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 jebiga ana, sorry again, ali covek je bio toliko razvaljen i popustljiv da bi ga celog osisala......sta oces dobila si sxe sok od njega ..........dacu ti ja deo mog kad ponovo uradim celu glavu.........ovog jednog cuvam ka' oci u glavi..... a sto se tice klinkica..............paaaaaa.........ne smeta meni.........klinkice, starije...al samo da ne zalazimo u krajnosti Ma daaaj, nisam ja tak'a... samo par komada U stvari...meni je bitno da imam po jedan dred...cisto za kolekeciju. A veceras sam na svirci pricala sa jednim likom o muzeju, ponudio se za prostor. Hehe. A imam tvoj stari dredic negde... kad radis nove? I ko ce ti raditi? Gledaj da nadjes nekoga da ti bas odradi posao, da posle ne moras da se cimam oko popravljanja. A dobila sam sok i kiselu vodu. Hee! Posle neka neko kaze da su stekare Klinkice...a daaa- daa, pa tek ja sad skontala sto ti toliko reklamiras tu svirku 25og. Link to comment Share on other sites More sharing options...
People before Profits Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 Klinkice...a daaa- daa, pa tek ja sad skontala sto ti toliko reklamiras tu svirku 25og. ...................................................salim se nije bas SAMO zbog toga Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 Obavestavamo sve ljude koji nas vole i prate da je u grupi doslo do kadrovskih promena.Bend su napustili Laza koji je resio da postane zubar i Nino.Novi basista je super cool lik Vucko-svirao je u DAB-u neko vreme, a Kojot je pojacao gitaru.Tu ce se od sada videti i nekadasnji saradnik na trombonu i back vocalu Vukasin, kao i dosadasnji prijatelji Dule, i (novi bubnjar Brejkersa) Uti!Sve u svemu, bend zvuci super, uvezbavanje je pri kraju i uskoro ocekujte Eyesburn bolji i jaci no ikad!!! I Nino je otisao ili sta?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
People before Profits Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 ????????? otkud sad to ????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnaVH Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 ????????? otkud sad to ????????? Iskreno...mislim da je ovo za Ninu dezinformacija... bolje da jeste ((((((((((( Neko je isto napisao i na EB forumu. A meni je Kojot rekao samo za Lazu... naravno, uvek se moglo nesto izmeniti u medjuvremenu. Al' ne razumem zasto bi? (Dobro, secam se ja sta je Nino ranije pricao, al' opet... tak'e stvari su normalne kada ljudi rade zajedno- huhuhuh!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts