Jump to content

Eyesburn

Zen

Recommended Posts

kol'ko sam ja cuo, laza je isqlirao ostatak ekipe iz benda i iskljucio se................isto tako sam cuo i da imaju novog basistu.......iz fazona, jebiga ljudi ovo ne ide nikuda, ziveli..........dosta je dalek izvor, pa nisam siguran koliko je istina...............?

dea koji ti je nick na ajzbr' forumu?

ono na novaku su morali da prekinu zbog toga sto je u blizini naselje, a bilo je dosta glasno (+brisan prostor)

inace, svi su oni stvarno okej kao ljudi...........hoce da podrze mlade bendove, humanitarne akcije i na sve to su jako pozitivni.......

e sad jebiga, kad nemanju smara 15+ klinkica dnevno, ne znam ko bi imao volje da jos bleji sa 30 posle certa icon_smile.gif ustvari, mozda ja bih icon_mrgreen.gif

a ako i dalje ne verujete, na certu dog house-a u DNK, iscimala me ortakinja da je upoznam sa nemanjom i pet minuta kasnije joj je dozvolio da mu odsece deo dreda (mislim da ova anegdotica objasnjava i zasto mu ne rastu isti)

ajd' sad...zdravo...i dodjite 25og u skc icon_smile.gif

nick mi je matija................dosta jednostavnije od ovog ovde......

25og? pa vidi na svirkama/koncertima................ukratko u velikoj sali sviraju irie, resound, lira vega i bend kom pripada i moja skromnost - watchout.......upad je 150...........i bitje dojaja, pa dodjite icon_da.gif

Smrc, smrc... mnogo mi je zao sto je Laza otisao, on je bas lik. Mnogo sam ga gotivila. Kojot mi je pre nekog vremena rekao za ovo i jos ne mogu da poverujem... a naravno da imaju novog basistu... mislim, Laza je nekada svirao bas, pa mora neko da ga odmeni. : ( Al' nece to biti isto. Meni je Eyesburn naj naj naj najdrazi bend od 6og osnovne (i iako sada slusam sta slusam, uvek ce imati posebno mesto) i zato me je ovo bas potreslo. Mada dobro, nije kraj sveta...najvaznije je da su nasli novog, da ce nastaviti da sviraju (I Nenad je otisao, pa i sada ponekad odsviraju nesto zajedno), a Laza se uvek moze vratiti (nadam se i da hoce), ako ne- pa mozemo ga sresti negde u gradu i opet praviti mu palacinke.

@Aine- pa meni se cini da sam ja rekla da se to ne shiri dalje, *ahem!*

@TradSkin- hehe! Eh, Terza- on je van svake konkurencije ;)))

@Matija- Huh! Secam se te veceri u SKCu, kada je tvoja ortakinja odsekla CEO dred, a zahvaljujuci tebi ja sam dobila samo parce! Uh, koje sam ja zlopamtilo... uzas! ;)) A sto se tice klinkica, blejao bi sa njima, a? Jos si mlad :)

:pivopije:  :pivopije:  :pivopije:

YES!!! Vise nisam jedina na forumu kojoj je EB omiljeni bend!!!

U pravu si kad kazes da ljudi bacaju u stranu Nina, Aleka, Lazu i ostale, ali Kojot je frontmen i logicno je da bude u centu paznje...

Ja iskreno najvise gotivim Nina posto se najvise cima oko fanova!!! Ako si na EB forumu, shvatices...

Me sve ih volim i obozavam i jedva cekam novi album!!!  :mrgreen:

Izvinjavam se zbog double-postinga, al' tek sam sada videla drugu stranu.

Ovako, svi clanovi bi trebalo da budu ravnopravni. Ko je glavni... pa sad, kazu da su Kojot i Alek. Alek im je, ako se ne varam, menadzer pa je ovo misljenje sasvim opravdano. Ko se najvise cima sa fanovima, ko je najveci lik...meni je bezze o tome govoriti. Sto se tice onog na Novom Bg, ne viddym sto ste toliko zapeli....bilo sta je bilo, nije kriv EB vec policija, pricala sam kasnije sa organizatorkom celog dogadjaja i rekla je da to nisu mogli da sprece, tako ispalo i kraj price. Mada svi oni bendovi koji su svirali pre su meni bili super i svirka mi je ostala u skroz pozitivnom secanju. A ona proslave Nove 'dine...mislim da se Kojot nesto malo obratio publici i rekao sta se desilo, a mozda i nije on vec neko drugi iz benda... huh. Ovoga se bas ne secam...mi smo bili u backstageu i on je bio jako iznerviran, tako da je sasvim normalno da nije mogao da se izvinjava publici.

Kada se slicna situacija ponovila na svirci u NS (opet je neki h8r bacio flasu na stage), samo su rekli da se to ne radi...

Sve ovo dokazuje da kod nas ne treba praviti svirke za dz za shiroke narodne mase...

@One_step_beyonD- Da li si registrovan/a na Eyesburn forumu? Ako da, koji ti je nick? :)

Ja jedva cekam neku svirku (album manje-vise, jos uzivam u starim)... spominje se taj Novi Sad sto je suuuper. :) Videcemo jos... pozdrav za sve EB- ljubitelje! :))))

ocje i to da se desi,ne znam kako i josh ako ne stavish pravu e mail adresu pa ti onda ne mogu poslati lozinku icon_redface.gifph34r.gif zato nikad ne birajte log out opciju...

Ne idem nikad na log out, nego sam menjala komp i od tada nisam uspela da se ulogujem... Inace nisam zaboravila lozinku...

@Matija- Huh! Secam se te veceri u SKCu, kada je tvoja ortakinja odsekla CEO dred, a zahvaljujuci tebi ja sam dobila samo parce! Uh, koje sam ja zlopamtilo... uzas! icon_wink.gif) A sto se tice klinkica, blejao bi sa njima, a? Jos si mlad icon_smile.gif

jebiga ana, sorry again, ali covek je bio toliko razvaljen i popustljiv da bi ga celog osisala......sta oces dobila si sxe sok od njega ....icon_mrgreen.gif......dacu ti ja deo mog kad ponovo uradim celu glavu.........ovog jednog cuvam ka' oci u glavi.....

a sto se tice klinkica..............paaaaaa.........ne smeta meni.........klinkice, starije...al samo da ne zalazimo u krajnosti icon_smile.gif

petak se blizi, ljudi, skupite 150 kinti i dodjite u SKC!!!

jebiga ana, sorry again, ali covek je bio toliko razvaljen i popustljiv da bi ga celog osisala......sta oces dobila si sxe sok od njega ....:mrgreen:......dacu ti ja deo mog kad ponovo uradim celu glavu.........ovog jednog cuvam ka' oci u glavi.....

a sto se tice klinkica..............paaaaaa.........ne smeta meni.........klinkice, starije...al samo da ne zalazimo u krajnosti :)

Ma daaaj, nisam ja tak'a... samo par komada :D U stvari...meni je bitno da imam po jedan dred...cisto za kolekeciju. :) A veceras sam na svirci pricala sa jednim likom o muzeju, ponudio se za prostor. Hehe. A imam tvoj stari dredic negde... kad radis nove? I ko ce ti raditi? Gledaj da nadjes nekoga da ti bas odradi posao, da posle ne moras da se cimam oko popravljanja. :)

A dobila sam sok i kiselu vodu. Hee! Posle neka neko kaze da su stekare :)

Klinkice...a daaa- daa, pa tek ja sad skontala sto ti toliko reklamiras tu svirku 25og.

• 2 weeks later...

Obavestavamo sve ljude koji nas vole i prate da je u grupi doslo do

kadrovskih promena.Bend su napustili Laza koji je resio da postane zubar

i Nino.Novi basista je super cool lik Vucko-svirao je u DAB-u neko vreme,

a Kojot je pojacao gitaru.Tu ce se od sada videti i nekadasnji saradnik

na trombonu i back vocalu Vukasin, kao i dosadasnji prijatelji Dule, i

(novi bubnjar Brejkersa) Uti!Sve u svemu,

bend zvuci super, uvezbavanje je pri kraju i uskoro ocekujte Eyesburn

bolji i jaci no ikad!!!

icon_confused.gificon_confused.gificon_confused.gificon_confused.gif

I Nino je otisao ili sta?!

????????? otkud sad to ?????????

Iskreno...mislim da je ovo za Ninu dezinformacija... bolje da jeste :(((((((((((( Neko je isto napisao i na EB forumu. A meni je Kojot rekao samo za Lazu... naravno, uvek se moglo nesto izmeniti u medjuvremenu. Al' ne razumem zasto bi? (Dobro, secam se ja sta je Nino ranije pricao, al' opet... tak'e stvari su normalne kada ljudi rade zajedno- huhuhuh!)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...