Kali Agna Posted May 16, 2005 Report Posted May 16, 2005 Ako je Nino stvarno postao zubar, naci cu njegovu ordinaciju i on ce biti moj privatni zubar, pa cu ga lepo propitati sta se to stvarno desilo sa Eyesburn-om. Malo si pobrkao...Laza je nas buduci zubar...
One_step_beyonD Posted May 17, 2005 Report Posted May 17, 2005 koncerta je BILO,oni koji su ishli na Ushcje su imali priliku da ih chuju -nova postava i sve to.ja sam zakasnila jedino sam chula fool control,kojom su i zavrshili ( ). i bend se nije raspao ,samo je postava promenjena,otishli su nino i laza.laza je buducji zubar a ne nino ,kao shto je neko napisao ( ).i shta ono josh...da,utvar svira u partibrejekrsima..huh,to je to...
AnaVH Posted May 17, 2005 Report Posted May 17, 2005 Cccc... koje ste vi tracharice ; ) Ja sam imala priliku da cujem novu postavu i bilo mi je suuuper! Jest' da ce mi uvek Laza & Nino ostati u prelepom secanju, bitno je da 'Burn i dalje svira. A na Uscu su svirali u ovoj postavi: Kojot- gitara i ponegde trombon/ vokal Dule- saksofon Alek- bubnjevi Vukasin- trombon/vokal i taj novi lik bas...mislim da se zove Vucko i skrooooz je pozitivan. )) K'o 'oce da ih cuje uskoro ima priliku 27. maja u Nisu i 28. maja u Nowom Sadu I'll be there...
Kali Agna Posted May 17, 2005 Report Posted May 17, 2005 Nino, vrati se! Ma sta se bedacis...dodjes na svirku benda Osmi Putnik 2 i uzivas
One_step_beyonD Posted May 18, 2005 Report Posted May 18, 2005 Cccc... koje ste vi tracharice ; ) bash nismo -
la Perversion Posted May 19, 2005 Report Posted May 19, 2005 nisam ih slusala brda vremena a obozavam ih...ocu neku svirku njihovuuuuuuuu 25. ovog meseca ali u Nisu.
Maiestas Posted May 21, 2005 Report Posted May 21, 2005 Ana VH aka Ashy i ja smo bile na svirci na Uscu i moram da priznam da je bilo EXTRAAAA! Iako smo svi ocekivali da ce nova postava biti prevarili smo se! Cak je i ''Dragutin'' bio sasvim ok...sve u svemu mnogo dobar provod i mnogo dobar novi Eyesburn!
luktopod Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 cena ulaznice za ovaj cert koji ce se odrzati 25. ovog meseca u nishu je?
*nitro* Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 ne volim ih neshto preterano ali super mi je na njihovim svirkama... Vishe volim starije albume - freedomized, dog life i naravno fool control, ne svidja mi se neshto to meshanje sa raggae-om AnaVH - GENIJALAN avatar
DJ_raBo Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 Jao i najvise obozavam shine! ako vec gledamo taj album ja uz shine najvise gotivim i agony. ne znam zasto sam ovo ispricao ali ne moze da skodi
DJ_raBo Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 e da, svirke su im do JAJA. mnogo su jaki uzivo
People before Profits Posted May 26, 2005 Report Posted May 26, 2005 otish'o i uti..............a sreo sam ga pre tipa mesec dana i pitam ga dal sviraju na xitu i on kaze da su u pregovorima...........danas sam na exitfest.org nasao mali intervju sa alekom gde izmedju ostalog kaze i da je uti otishao.....bedak... inace, ko ne zna svirace na tuborg green stage-u...
One_step_beyonD Posted May 26, 2005 Report Posted May 26, 2005 pa dokle cje vishe da odlaze na godishnje odmore i da se sa njih ne vracjaju jeeee....zar i uti???izdao je hc. da li neko zna kog dana nastupaju na exitu?????
Kali Agna Posted May 26, 2005 Report Posted May 26, 2005 pa dokle cje vishe da odlaze na godishnje odmore i da se sa njih ne vracjaju jeeee....zar i uti???izdao je hc. E jbg... Ako Eyesburn bude i dalje radio HC stvari, skidam im kapu
:Dea Posted May 27, 2005 Report Posted May 27, 2005 E jbg... Ako Eyesburn bude i dalje radio HC stvari, skidam im kapu Sanse za to su 0.01!
People before Profits Posted May 28, 2005 Report Posted May 28, 2005 videcemo kad zavrshe ovaj album......bice predpremijera na xitu.....
Kali Agna Posted May 28, 2005 Report Posted May 28, 2005 Sanse za to su 0.01! Nemoj da si toliki pesimista... Pa da su pametni, nastavili bi tamo gde su stali...Mada ja mislim da bi definitivno trebalo da uvedu jos jedan muski vokal pored Kojota jer Koja jbg ne moze da skine dobro pevacki sve HC stvari sa Doglife...
AnaVH Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 Ma nije valjda otisao za stalno, barem sad u NS kad su svirali nije svir'o jer je bio sa Brejkersima na turneji po Sloveniji, a onda na Uscu stvarno ne znam sta je bilo... tada je imao ulogu kamermana al' kontam da ce svirati na albumu... a ko je slusao nove stvari, zna da nisu uopste u rege fazonu... naravno, ima nekih, al' ima i nekih bas tvrdjih, ne znam tacno kako se pesma zove, al' kad su je svirali 28og Kojot je cak 2 puta radio stage-diving pa vi vidite... A i novi basista je suuuper! I sad ce uvek svirati malo prradjenu verziju Fool Control koja je meni fenomenalna. Ma nisu se promenili. (tj. jesu, al' samo na bolje) @ Majah- Pa drugi vokal je Vukasin Hee! Hvala za avatar ;D
Recommended Posts