Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ako je Nino stvarno postao zubar, naci cu njegovu ordinaciju i on ce biti moj privatni zubar, pa cu ga lepo propitati sta se to stvarno desilo sa Eyesburn-om.

Malo si pobrkao...Laza je nas buduci zubar... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted

koncerta je BILO,oni koji su ishli na Ushcje su imali priliku da ih chuju -nova postava i sve to.ja sam zakasnila jedino sam chula fool control,kojom su i zavrshili ( wallbash.gif ). i bend se nije raspao ,samo je postava promenjena,otishli su nino i laza.laza je buducji zubar a ne nino ,kao shto je neko napisao ( mhihi.gif ).i shta ono josh...da,utvar svira u partibrejekrsima..huh,to je to...

Posted

Cccc... koje ste vi tracharice ; )

Ja sam imala priliku da cujem novu postavu i bilo mi je suuuper! Jest' da ce mi uvek Laza & Nino ostati u prelepom secanju, bitno je da 'Burn i dalje svira. :)

A na Uscu su svirali u ovoj postavi:

Kojot- gitara i ponegde trombon/ vokal

Dule- saksofon

Alek- bubnjevi

Vukasin- trombon/vokal

i taj novi lik bas...mislim da se zove Vucko i skrooooz je pozitivan. :)))

K'o 'oce da ih cuje uskoro ima priliku 27. maja u Nisu i 28. maja u Nowom Sadu :)

I'll be there...

Posted

Ana VH aka Ashy i ja smo bile na svirci na Uscu i moram da priznam da je bilo EXTRAAAA!

Iako smo svi ocekivali da ce nova postava biti icon_rolleyes.gif prevarili smo se!

Cak je i ''Dragutin'' bio sasvim ok...sve u svemu mnogo dobar provod i mnogo dobar novi Eyesburn! icon_biggrin.gifbiggrin.gif

Posted

ne volim ih neshto preterano ali super mi je na njihovim svirkama... Vishe volim starije albume - freedomized, dog life i naravno fool control, ne svidja mi se neshto to meshanje sa raggae-om icon_cool.gif

AnaVH - GENIJALAN avatar

Posted
Jao i najvise obozavam shine! icon_da.gificon_mrgreen.gifwub.gif

ako vec gledamo taj album ja uz shine najvise gotivim i agony. ne znam zasto sam ovo ispricao ali ne moze da skodi icon_rolleyes.gifph34r.gificon_smile.gif

Posted

otish'o i uti..............a sreo sam ga pre tipa mesec dana i pitam ga dal sviraju na xitu i on kaze da su u pregovorima...........danas sam na exitfest.org nasao mali intervju sa alekom gde izmedju ostalog kaze i da je uti otishao.....bedak...

inace, ko ne zna svirace na tuborg green stage-u...

Posted
pa dokle cje vishe da odlaze na godishnje odmore i da se sa njih ne vracjaju wallbash.gif jeeee....zar i uti???izdao je hc.

E jbg... icon_sad.gif Ako Eyesburn bude i dalje radio HC stvari, skidam im kapu icon_da.gificon_mrgreen.gif

Posted
Sanse za to su 0.01! icon_da.gif

Nemoj da si toliki pesimista... no.gif

Pa da su pametni, nastavili bi tamo gde su stali...Mada ja mislim da bi definitivno trebalo da uvedu jos jedan muski vokal pored Kojota jer Koja jbg ne moze da skine dobro pevacki sve HC stvari sa Doglife... icon_da.gificon_cry.gif

• 2 weeks later...
Posted

Ma nije valjda otisao za stalno, barem sad u NS kad su svirali nije svir'o jer je bio sa Brejkersima na turneji po Sloveniji, a onda na Uscu stvarno ne znam sta je bilo... tada je imao ulogu kamermana :) al' kontam da ce svirati na albumu... a ko je slusao nove stvari, zna da nisu uopste u rege fazonu... naravno, ima nekih, al' ima i nekih bas tvrdjih, ne znam tacno kako se pesma zove, al' kad su je svirali 28og Kojot je cak 2 puta radio stage-diving pa vi vidite... :D A i novi basista je suuuper! I sad ce uvek svirati malo prradjenu verziju Fool Control koja je meni fenomenalna. Ma nisu se promenili. (tj. jesu, al' samo na bolje)

@ Majah- Pa drugi vokal je Vukasin ;)

Hee! Hvala za avatar ;D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...