Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ima jedna nova pesma, mada jos uvek ne znam kako se zove, koja je sve samo ne reggae...skroz je u nekom HC fazonu icon_cry.gif ali dobro,sta je tu je icon_biggrin.gif ipak EB i jeste karakteristican po tome sto i ono sto bi kod drugih bendova bilo nemoguce za spojiti kod njih je moguce...

Posted

Gresis! Chunt Chunt su prvi put koliko ja znam izveli na proslogodisnjem Exitu i to je pesma koju ce tek staviti na novi album,ali smo je svi culi vec hiljadu puta pa si verovatno zbog toga pomesao... icon_da.gif

Posted

Ja imam tu pesmu,a maltene svi na EB forumu imaju neku verziju novog albuma...Avram je ostavio link za pesmu a ja sam mu je dala... icon_mrgreen.gificon_biggrin.gif

Posted
Ja imam tu pesmu,a maltene svi na EB forumu imaju neku verziju novog albuma...Avram je ostavio link za pesmu a ja sam mu je dala... icon_mrgreen.gificon_biggrin.gif

koji ti je nick na eb forumu?

Posted

Nick mi je Dezdemona...ovde vec postoji neka cica koji ima taj nick tako da sam morala da smisljam novi icon_cry.gif a pogledaj tamo me bas bas dosta ima...i za razliku od ovog 'talskog foruma gde sam samo apprentice tamo sam NAJVECI KOJICIN fan icon_smile.gif ...tebi?

Posted
Nick mi je Dezdemona...ovde vec postoji neka cica koji ima taj nick tako da sam morala da smisljam novi icon_cry.gif a pogledaj tamo me bas bas dosta ima...i za razliku od ovog 'talskog foruma gde sam samo apprentice tamo sam NAJVECI KOJICIN fan icon_smile.gif ...tebi?

A, znam 'vidjala' sam te:)

Ja sam Quince, cetvrta uclanjena! icon_da.gif I bila sam aktivna na samom pocetku rada foruma, sada retko kad odem i kad odem ne postujem...

Posted

e kada bi kao trebalo da izadje taj novi album??? Na Exit ne idem tako da nema sanse da bilo sta 'premijerno' cujem pa me zanima kad da ga trazim u shopovima. Thx unapred!

• 2 weeks later...
Posted

Here I am i na ovom forumu icon_smile.gif

Pa da, ja sam okacio par pesama na svoj sajt ali je puko taj server... nadam se da cu ponovo, posle prijemnog!

Posted
jeste, pishe tretji... i ja jedwa chekam... ako uopshte bIDNEM ishao.......

Aaaaaaa... Ode i ti Avramko u metalce icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Ima bre da ides na Exit, pa ici cu i ja treci dan verovatno! biggrin.gif

pozz! pivopije.gif

• 3 weeks later...
Posted
i ovde si uspeo da dodjes icon_smile.gif

da, i ovde sam uspeo da dodjem biggrin.gif

@Kali Yuga: Pa ja sam dobio akreditaciju icon_wink.gif ali sam promenio licnu kartu sad.gif ... ja cu ici, pa ako me ne puste ... vraticu se ... i bicu tuzhan icon_cry.gif

orangelistening.gif

Posted

Koji bedak sto sviraju u isto vreme kad i fatboy slim. EB mi je omiljeni bend, ali opet zelim fatboy slim da cujem! Ubicu se! wallbash.gif

Posted
Koji bedak sto sviraju u isto vreme kad i fatboy slim. EB mi je omiljeni bend, ali opet zelim fatboy slim da cujem! Ubicu se! wallbash.gif

Aaaaa ne verujem da se dvoumis izmedju Fatboy-a i EB!!! wallbash.gif

Kakva cast za EB, ovo mi je 500-ti post! biggrin.gif

Posted

@Avram-E,Avro.Avro svuda te ima icon_smile.gif Postadosmo 'talci...to nam ne valja... no.gif

Ja idem na cetvrti dan Exita...sviraju Smoke'n'Soul a verujem da ce i Kojica biti there posle (sigurno) uspesnog nastupa dan pre toga...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...