:Dea Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 Od novih ja sam cula samo Chunt chunt i ona je skroz rege.
Maiestas Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 Ima jedna nova pesma, mada jos uvek ne znam kako se zove, koja je sve samo ne reggae...skroz je u nekom HC fazonu ali dobro,sta je tu je ipak EB i jeste karakteristican po tome sto i ono sto bi kod drugih bendova bilo nemoguce za spojiti kod njih je moguce...
People before Profits Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 e cuo sam na demiji pre nedelju dana so much trouble in the world njihovu obradu chini mi se? bar mi je delovalo kao eb..... dea, chunt chunt je sa solida.....ili gresim?
Maiestas Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 Gresis! Chunt Chunt su prvi put koliko ja znam izveli na proslogodisnjem Exitu i to je pesma koju ce tek staviti na novi album,ali smo je svi culi vec hiljadu puta pa si verovatno zbog toga pomesao...
:Dea Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 Da, posle exita su je svuda svirali. + je neko na eb forumu ostavio neki link za tu pesmu...
Maiestas Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 Ja imam tu pesmu,a maltene svi na EB forumu imaju neku verziju novog albuma...Avram je ostavio link za pesmu a ja sam mu je dala...
:Dea Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 Ja imam tu pesmu,a maltene svi na EB forumu imaju neku verziju novog albuma...Avram je ostavio link za pesmu a ja sam mu je dala... koji ti je nick na eb forumu?
Maiestas Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 Nick mi je Dezdemona...ovde vec postoji neka cica koji ima taj nick tako da sam morala da smisljam novi a pogledaj tamo me bas bas dosta ima...i za razliku od ovog 'talskog foruma gde sam samo apprentice tamo sam NAJVECI KOJICIN fan ...tebi?
:Dea Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 Nick mi je Dezdemona...ovde vec postoji neka cica koji ima taj nick tako da sam morala da smisljam novi a pogledaj tamo me bas bas dosta ima...i za razliku od ovog 'talskog foruma gde sam samo apprentice tamo sam NAJVECI KOJICIN fan ...tebi? A, znam 'vidjala' sam te:) Ja sam Quince, cetvrta uclanjena! I bila sam aktivna na samom pocetku rada foruma, sada retko kad odem i kad odem ne postujem...
Mariyeta Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 e kada bi kao trebalo da izadje taj novi album??? Na Exit ne idem tako da nema sanse da bilo sta 'premijerno' cujem pa me zanima kad da ga trazim u shopovima. Thx unapred!
:Dea Posted June 9, 2005 Report Posted June 9, 2005 Cini mi se da pise na sajtu da tek u septembru ulaze u studio...
Avram Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 Here I am i na ovom forumu Pa da, ja sam okacio par pesama na svoj sajt ali je puko taj server... nadam se da cu ponovo, posle prijemnog!
One_step_beyonD Posted June 18, 2005 Report Posted June 18, 2005 Koji dan oni sviraju na exitu? trecjiiiiiiiiiiiiiii!!!!!! (tako sam prochitala na sajtu exita) jedva cheeekam!
Avram Posted June 18, 2005 Report Posted June 18, 2005 jeste, pishe tretji... i ja jedwa chekam... ako uopshte bIDNEM ishao.......
Kali Agna Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 jeste, pishe tretji... i ja jedwa chekam... ako uopshte bIDNEM ishao....... Aaaaaaa... Ode i ti Avramko u metalce Ima bre da ides na Exit, pa ici cu i ja treci dan verovatno! pozz!
Avram Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 i ovde si uspeo da dodjes da, i ovde sam uspeo da dodjem @Kali Yuga: Pa ja sam dobio akreditaciju ali sam promenio licnu kartu ... ja cu ici, pa ako me ne puste ... vraticu se ... i bicu tuzhan
:Dea Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 Koji bedak sto sviraju u isto vreme kad i fatboy slim. EB mi je omiljeni bend, ali opet zelim fatboy slim da cujem! Ubicu se!
Kali Agna Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 Koji bedak sto sviraju u isto vreme kad i fatboy slim. EB mi je omiljeni bend, ali opet zelim fatboy slim da cujem! Ubicu se! Aaaaa ne verujem da se dvoumis izmedju Fatboy-a i EB!!! Kakva cast za EB, ovo mi je 500-ti post!
Maiestas Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 @Avram-E,Avro.Avro svuda te ima Postadosmo 'talci...to nam ne valja... Ja idem na cetvrti dan Exita...sviraju Smoke'n'Soul a verujem da ce i Kojica biti there posle (sigurno) uspesnog nastupa dan pre toga...
Hellflip Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 Aaaaa ne verujem da se dvoumis izmedju Fatboy-a i EB!!! Kakva cast za EB, ovo mi je 500-ti post! cestitam!
:Dea Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 Aaaaa ne verujem da se dvoumis izmedju Fatboy-a i EB!!! Sto?
Recommended Posts