Jump to content

Recommended Posts

Posted
@Avram-E,Avro.Avro svuda te ima icon_smile.gif Postadosmo 'talci...to nam ne valja... no.gif

Ja idem na cetvrti dan Exita...sviraju Smoke'n'Soul a verujem da ce i Kojica biti there posle (sigurno) uspesnog nastupa dan pre toga...

ma 'talci su ok biggrin.gificon_rockdevil.gif

nego......... e jbg ja ne idem ni jedan dan icon_mad.gif

Posted

Povlacim sve sto sam rekla... Eyesburn u novoj postavi JEBE KEVU!!!! icon_rockdevil.gif

Cini mi se da se ponovo okrecu tvrdjem zvuku... biggrin.gif ... elem, videcemo vec to na novom albumu koji izlazi u septembru biggreens.gif

Slusala sam ih na Exitu i razvalili su... Kada je pocelo sa Divide & Stark Blind, vec tada nisam znala gde se nalazim icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif A Sister je bio sam vrh biggrin.gif

Novi gitarista je bas lik, mislim da ce biti pristojna zamena za Nina... mada za njega ipak ne postoji zamena icon_sad.gif

Posted

ta nego majo,nisi smela ni da pomislish da cje nas razocharati!zaista su razvalili juche ujutro na exitu,nemam rechi, i basista je likchina,odlichni su!drago mi je shto su svirali sister ,lyrical pa i foolin i&i ,samo je josh falilo da odsviraju never again,al' ne mozh' sve.ove nove pesme su mnogo dobre,mada ih sviraju vishe od godinu dana na skoro svim koncertima,album kazhu stizhe u septembru,jedva chekam icon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gif josh samo da im nisu oni smeshni englezi upali u termin,jer su svi polako gubili strpljenje ,ali oduzhili su se ajzbrni publici i te kako.

Posted

EB u novoj postavi... Dosta energicniji i tvrdji. icon_da.gif Nije mi se svidelo kako je pump it npr zvucao, ali dobro sad...

Nisam znala da im onaj mali Vukasin svira trombon... Bedak, sto ga Kojot ne svira stalno...

Posted

pa ne moze da svira trombon i peva u isto vremen icon_smile.gif

i meni su se mnogo svideli... nisam se uopste 2umio izmedju fatboyslima i njih... drago mi je sto su skoro skroz prestali sa onim rege dzemovanjima i sl... a pump it je isao bez matrice, mozda ti je zato bio cudan... onaj mali mi je u pocetku delovao dosta antipaticno, ali izgleda da je ok...

Posted

samo je josh falilo da odsviraju never again,al' ne mozh' sve.

Toooo Maro, old school rulz!!! icon_rockdevil.gif

: josh samo da im nisu oni smeshni englezi upali u termin,jer su svi polako gubili strpljenje

Aj ne podsecaj me na to... u zivotu nisam cula gori bend... ono su Darkwoodi za debile icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted

Super su zvucali sad na Exit-u.... icon_da.gif

Ja sam malo vise fan njihovog ranijeg zvuka i starijih hitica icon_wink.gif , ali ovo kako sad zvuce je mnogo dobro! icon_da.gif

Dosta energichnije i tvrdje, ali opet veoma zanimljivo...

Dobra promena, mnogo moderniji zvuk...

Posted
ako je neko od vas extra sladak lik u koga sam neprestano buljila...aaaaaaah..........

icon_confused.gif pa znash kako,chisto sumnjam da si u nas buljila iz prostog razloga shto smo mi zhene u godinama ,mada ako se odluchimo na taj korak da se otarasimo svih zhenskih karakteristika... mhihi.gif

Posted
pa ne moze da svira trombon i peva u isto vremen icon_smile.gif

Da, ali do sada je sasvim lepo kombinovao!

Nedostajao mi je Nino! icon_cry.gif

Svirali su shine! biggreens.gif

Moja najomiljenija! wub.gif

Posted
samo mi nije jasno sta onaj Beban izvodi onde wallbash.gif

a kojot je ubio sa onim MI VAS VOLIMO VVOLIMO VAS,MIR I LJUBAV SVIMA ,VOLIMO VAS....

Kojot ne menja scenario godinama... Jedino je za Novu godinu nesto kenjao kad su mi sjebali trombon...

A, onaj mali Beban, znaci idalje ne verujem da je on u bendu! ph34r.gif

Izgleda malo nalozeno!

Posted

"izgleda" ???

ishao je sa mojom sestrom u srednju - lozana na kub, a kad god ga sretnemo na ulici, on kupuje burek za grupu icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted
"izgleda" ???

ishao je sa mojom sestrom u srednju - lozana na kub, a kad god ga sretnemo na ulici, on kupuje burek za grupu icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Dobro, de! Ne izgleda vec jeste nalozen...

Mrzim burek! pukeface.gif

Posted
"izgleda" ???

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Ma on je ladno startovao moju drugaricu na sred Kneza... ocigledno misli da je frajer icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted

Ljudi MORAM da se pridruzim opstem bacanju h8-a na Bebana! To je jedan toliki kreten da je to neverovatno...i meni se tako na 'Demiji nekoliko puta obratio sa nekim nebuloznim frazama...nemam pojma,valjda lik ocekuje da svi padnu u nesvest kad ga vide ili sta vec... icon_smile.gif ali je zato onaj drugi novi lik u bendu bombonica -me loves him! icon_biggrin.gificon_da.gif

Posted

ovaj mali je svirao sam eyesburnom jos na exitu 2002....

jeste da deluje popaljeno... mada u tim je godinama i ko ne bi bio kad bi svirao sa njima.... ali odradio je posao....

i jos ako ide po burek, sta ces bolje....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...