Avram Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 @Avram-E,Avro.Avro svuda te ima Postadosmo 'talci...to nam ne valja... Ja idem na cetvrti dan Exita...sviraju Smoke'n'Soul a verujem da ce i Kojica biti there posle (sigurno) uspesnog nastupa dan pre toga... ma 'talci su ok nego......... e jbg ja ne idem ni jedan dan
Kali Agna Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 Povlacim sve sto sam rekla... Eyesburn u novoj postavi JEBE KEVU!!!! Cini mi se da se ponovo okrecu tvrdjem zvuku... ... elem, videcemo vec to na novom albumu koji izlazi u septembru Slusala sam ih na Exitu i razvalili su... Kada je pocelo sa Divide & Stark Blind, vec tada nisam znala gde se nalazim A Sister je bio sam vrh Novi gitarista je bas lik, mislim da ce biti pristojna zamena za Nina... mada za njega ipak ne postoji zamena
One_step_beyonD Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 ta nego majo,nisi smela ni da pomislish da cje nas razocharati!zaista su razvalili juche ujutro na exitu,nemam rechi, i basista je likchina,odlichni su!drago mi je shto su svirali sister ,lyrical pa i foolin i&i ,samo je josh falilo da odsviraju never again,al' ne mozh' sve.ove nove pesme su mnogo dobre,mada ih sviraju vishe od godinu dana na skoro svim koncertima,album kazhu stizhe u septembru,jedva chekam josh samo da im nisu oni smeshni englezi upali u termin,jer su svi polako gubili strpljenje ,ali oduzhili su se ajzbrni publici i te kako.
:Dea Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 EB u novoj postavi... Dosta energicniji i tvrdji. Nije mi se svidelo kako je pump it npr zvucao, ali dobro sad... Nisam znala da im onaj mali Vukasin svira trombon... Bedak, sto ga Kojot ne svira stalno...
scum Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 pa ne moze da svira trombon i peva u isto vremen i meni su se mnogo svideli... nisam se uopste 2umio izmedju fatboyslima i njih... drago mi je sto su skoro skroz prestali sa onim rege dzemovanjima i sl... a pump it je isao bez matrice, mozda ti je zato bio cudan... onaj mali mi je u pocetku delovao dosta antipaticno, ali izgleda da je ok...
Sinstrel Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 Rasturili su na EXIT-u a ona nova pesma zvuci odlicno jedva cekam novi album!
Kali Agna Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 samo je josh falilo da odsviraju never again,al' ne mozh' sve. Toooo Maro, old school rulz!!! : josh samo da im nisu oni smeshni englezi upali u termin,jer su svi polako gubili strpljenje Aj ne podsecaj me na to... u zivotu nisam cula gori bend... ono su Darkwoodi za debile
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 ako je neko od vas extra sladak lik u koga sam neprestano buljila...aaaaaaah.......... inache bilo mi je cool,samo sht osam morala da krenem ,pa sam bila nehsto blah...
Wild Rose Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 Super su zvucali sad na Exit-u.... Ja sam malo vise fan njihovog ranijeg zvuka i starijih hitica , ali ovo kako sad zvuce je mnogo dobro! Dosta energichnije i tvrdje, ali opet veoma zanimljivo... Dobra promena, mnogo moderniji zvuk...
One_step_beyonD Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 ako je neko od vas extra sladak lik u koga sam neprestano buljila...aaaaaaah.......... pa znash kako,chisto sumnjam da si u nas buljila iz prostog razloga shto smo mi zhene u godinama ,mada ako se odluchimo na taj korak da se otarasimo svih zhenskih karakteristika...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 pa znash kako,chisto sumnjam da si u nas buljila iz prostog razloga shto smo mi zhene u godinama ,mada ako se odluchimo na taj korak da se otarasimo svih zhenskih karakteristika...
:Dea Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 pa ne moze da svira trombon i peva u isto vremen Da, ali do sada je sasvim lepo kombinovao! Nedostajao mi je Nino! Svirali su shine! Moja najomiljenija!
Slaytanic_sisteR Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 samo mi nije jasno sta onaj Beban izvodi onde a kojot je ubio sa onim MI VAS VOLIMO VVOLIMO VAS,MIR I LJUBAV SVIMA ,VOLIMO VAS....
en-a-dva-es-o-4 Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 ako je neko od vas extra sladak lik u koga sam neprestano buljila...aaaaaaah.......... Ali zaaaiiistaaaaa...
:Dea Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 samo mi nije jasno sta onaj Beban izvodi onde a kojot je ubio sa onim MI VAS VOLIMO VVOLIMO VAS,MIR I LJUBAV SVIMA ,VOLIMO VAS.... Kojot ne menja scenario godinama... Jedino je za Novu godinu nesto kenjao kad su mi sjebali trombon... A, onaj mali Beban, znaci idalje ne verujem da je on u bendu! Izgleda malo nalozeno!
Vuk Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 "izgleda" ??? ishao je sa mojom sestrom u srednju - lozana na kub, a kad god ga sretnemo na ulici, on kupuje burek za grupu
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 Ali zaaaiiistaaaaa... shto sve to? heh.....zajebavam se malo.....ali stvarno je bio jedan savrsen lik...shta je tu loshe.... blah.
:Dea Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 "izgleda" ??? ishao je sa mojom sestrom u srednju - lozana na kub, a kad god ga sretnemo na ulici, on kupuje burek za grupu Dobro, de! Ne izgleda vec jeste nalozen... Mrzim burek!
Kali Agna Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 "izgleda" ??? ishao je sa mojom sestrom u srednju - lozana na kub, a kad god ga sretnemo na ulici, on kupuje burek za grupu Ma on je ladno startovao moju drugaricu na sred Kneza... ocigledno misli da je frajer
Maiestas Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 Ljudi MORAM da se pridruzim opstem bacanju h8-a na Bebana! To je jedan toliki kreten da je to neverovatno...i meni se tako na 'Demiji nekoliko puta obratio sa nekim nebuloznim frazama...nemam pojma,valjda lik ocekuje da svi padnu u nesvest kad ga vide ili sta vec... ali je zato onaj drugi novi lik u bendu bombonica -me loves him!
:Dea Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 Basista izgleda kao kul lik. Pun je energije i bas je zivahan na sceni!
scum Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 ovaj mali je svirao sam eyesburnom jos na exitu 2002.... jeste da deluje popaljeno... mada u tim je godinama i ko ne bi bio kad bi svirao sa njima.... ali odradio je posao.... i jos ako ide po burek, sta ces bolje....
Recommended Posts