Demonic_Alliance Posted March 23, 2002 Report Share Posted March 23, 2002 Iskreno,vise mi se svidjao njihov bivsi metal fazon-pogotovo pesme poput Smorrior,Stark Blind,You Grace,a i Marley-ev Exoddus je stvarno odlican......... licno mi smeta sto su promenili fazon,jer su mi pre zvucali bas cool a sad me malo smaraju-mislim da su bili bolji dok su bili malo vise u undergroundu...sa Fool Controla jedine pesme koje po meni zavredjuju paznju su Fool Control,Sun i War Control...............nego izdali su ovaj novi album Gabau!...........zanima me jel ga je neko slusao....pretpostavljam da su sad potpuno otisli na reggae jer sam video omot...sve u nekom Rasta Heh, ovo bih isto i ja napisao, pa da se ne ponavljam. Mozda bih dodao jos koju pesmu sa Fool Controla -- npr: Foolin' , Pump It. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Nocturno] Posted March 25, 2002 Report Share Posted March 25, 2002 Ide li neko 29. u SKC? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nestvarna Posted March 25, 2002 Report Share Posted March 25, 2002 A bas bili prosle subote ovde po ko zna koji put...Bili su dobri u pocetku ali smorni su za moj ukus...Treba nesto malo brze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
scissors Posted March 25, 2002 Report Share Posted March 25, 2002 takav ti je reggae kompletan, dobra je zika, ali zna smoriti stvarno za one koji je bas puno ne slusaju... zato ja i ne slusam bas cisti reggae, vec ovo ko eyesburn, bad brains... gdje malo prze gitarama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted March 26, 2002 Report Share Posted March 26, 2002 sranje... svidjao mi se Stark Blind ali sad me uzasno nerviraju... jos kad debil kaze ono MON sa sve crnackim naglaskom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cinnamon Girl Posted March 27, 2002 Report Share Posted March 27, 2002 Ocajni su... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariyeta Posted March 27, 2002 Report Share Posted March 27, 2002 meni se svidja ovaj album Fool Control.....'blazi je' ....ima gotiva stvari .....Foolin' I & I odvaljuje!!! 8) .....onaj Nemanja *ebe kevu kako izgleda decko 8) anywayz....ide li neko u petak? :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mjaua Posted March 27, 2002 Report Share Posted March 27, 2002 U pravu si,...Kojot je bas sladak,,...moja sestra se neko vreme lozila na njega,.... u petak idu moje ortakinje, ali ne znam da li cu ja ici,... ne verujem,... ali koz na,.? One ne idu zbog grupe, nego pravimo neko zensko vece ( da se sve ponovo vidimo, posle dugo vremena) i sve ludace u petak idu u grad,... pa da li idemo na koncert ili ne, nije vazno,... vazno je da ce biti ludilo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonic_Alliance Posted March 29, 2002 Report Share Posted March 29, 2002 Chuo sam pesme sa novog albuma na radiju.... GOVNO , FUJ!!! NEki smarachki reggae! Samo da napomenem onima koji ne idu na Di'Anna a idu na Eyesburn da nemaju veze s vezom!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariyeta Posted March 29, 2002 Report Share Posted March 29, 2002 ma kak'i paul 8) eyesburn rulez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mjaua Posted March 29, 2002 Report Share Posted March 29, 2002 Ne znam kome se obracas ali ja idem na Di' Anna u subotu! A uostalom,reggae nije losa vrsta muzike, samo sto je ne slusam,... a sve u svemu, da te obavestim da su se drugarice ispalile i da ne idemo na koncert ,... srecan????? Uostalom nemas prava da pljujes po muziki o kojoj nemas blage dileje,... zato nemoj da me nerviras sa tim predrasudama!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariyeta Posted March 30, 2002 Report Share Posted March 30, 2002 L&M, ko je biyo sinoc? Utisci? NIKAD JACA SVIRKAAAAAAAAAAAAA!!! cak sam i ja uletela u sutku 8) anywayz.....ko nije biyo, mnogooooooo se zajeb'o Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Nocturno] Posted April 3, 2002 Report Share Posted April 3, 2002 hehehehe znam da si bila ali mi je zao sto te nisam video u toj jelte sutki... inace od iste jos ne znam sta me vise boli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariyeta Posted April 4, 2002 Report Share Posted April 4, 2002 :?: :?: :?: a ti si nas vid'o tamo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vitamin K Experience Posted April 4, 2002 Report Share Posted April 4, 2002 Regg(ressiv)ae sux Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satanic Witch Posted April 4, 2002 Report Share Posted April 4, 2002 Ne volim reggae uopste! Mogla bih da zaspim uz njihovu muziku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
scissors Posted April 5, 2002 Report Share Posted April 5, 2002 jednom sam vec bio rekao, ali ne smara me da ponavljam... reggae je pomalo smarajuci, ali sto ga vise slusati vise ce vam se svidjeti. i obavezan je recept slusati reggae napusen da ga bolje dozivis i uz dobro bijelo vino i na plazu po noci... nema boljeg recepta za skrsavanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Hiroshima Posted April 6, 2002 Report Share Posted April 6, 2002 Eyesburn je bio bolji u svojoj prvoj,odnosno metal/core fazi.Nesto mi bas nisu tako dobri sad kad su se bacili na reggae. :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Nocturno] Posted April 11, 2002 Report Share Posted April 11, 2002 EYESBURN je bio mnogo bolji ali se ne bunim mnogo ni sada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariyeta Posted April 12, 2002 Report Share Posted April 12, 2002 meni se sad vise svidjaju....blazi su 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Nocturno] Posted April 12, 2002 Report Share Posted April 12, 2002 Jak si mi ti ljubitelj HardCore-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariyeta Posted April 15, 2002 Report Share Posted April 15, 2002 ma kak'i hard core bwe, to je za smrtnike salim se, volim HC Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Nocturno] Posted April 17, 2002 Report Share Posted April 17, 2002 ma kak'i hard core bwe, to je za smrtnike salim se, volim HC ma salim se... znam ja sta ti volis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted April 17, 2002 Report Share Posted April 17, 2002 "My friend here's a little gift to you,so many troubles together we've been through,side by side always ready for new.....in the silence of the twighlight" Zna li neko ovu stvar(da,da,Eyeburn je u pitanju)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anjomen Posted April 17, 2002 Report Share Posted April 17, 2002 NE MOGU DA VERUJEM,ne znam koja je to pesma!!!!!!!!!!!!!!! reci molim te!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts