People before Profits Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 album u oktobru.....sad se mixa.........
Guest Isus Banovanik Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 album u oktobru.....sad se mixa......... baba ti se na mom fixa..
People before Profits Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 ti si bre bolestan chovek!!! loooooooool! nego, i've got lots of free time now...........tako da...........imam i heklicu..........i..........oces? konacno
Kali Agna Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 album u oktobru.....sad se mixa......... Divno... kako je krenulo docekacemo ga za Novu godinu
Avram Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 Ma samo rekreativno slusham... A neko napisa na ebmusic forumu da je sreo Kojota i da album samo sto nije izasao (kako Koja kazhe)... a sad je pocetak meseca
Sinstrel Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 Na EXIT-u su najavili novi album za septembar... Mesec manje-vise...
Guest Isus Banovanik Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 ti si bre bolestan chovek!!! loooooooool! nego, i've got lots of free time now...........tako da...........imam i heklicu..........i..........oces? konacno ou jea.. u sredu sam nazad u BG. voice/sms.
People before Profits Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 nije im jos gotov mix a kad ga zavrse treba to izdati....tako da nadajmo se oktobru.... isuse, samo pusti sms pa se vidjamo
Avram Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 Pobogu, pa svi jedva cekamo da vidimo sta su Koja i ekipa zaprzhili
Kali Agna Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 (edited) Pa tri pesme sigurno znamo, mislim da su vec i Bogu dosadili svirajuci ih jos od leta 2003. Ocekujem zato da ostatak albuma bude nesto novo & dobro Edited September 7, 2005 by Kali Yuga
Guest 10 dinara Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 Eyesburn je OK band koji vise volim da slusam uzivo nego nego na CD-u jer prave odlicnu atmosferu.. Imaju dobrih pesama ali i nisam neki njihov fan.. Onaj Kojot me nervira..
Avram Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 Pa tri pesme sigurno znamo, mislim da su vec i Bogu dosadili svirajuci ih jos od leta 2003. Ocekujem zato da ostatak albuma bude nesto novo & dobro ma mora da bude neshto cool... uostalom, kao i uvek do sad
Kali Agna Posted September 18, 2005 Report Posted September 18, 2005 (edited) E cisto me zanima - da li je nekom mozda zapao za oko veliki reggae plakat na kom je pisalo - Eyesburn, 17. 9, Ada Ciganlija? Jel to bila u pitanju promocija novog CD-a or what? Edited September 18, 2005 by Kali Yuga
People before Profits Posted September 18, 2005 Report Posted September 18, 2005 ne to je bio plakat koji nisam video ali sam veceras cuo da je bilo dojaja.......... svirashe na adi kod zicare.....nije bila promocija vec ne znam sta drugo, mozda nesto u vezi za notji muzeja..........eto...
AnaVH Posted September 26, 2005 Report Posted September 26, 2005 (edited) Sa tim sigurno nije imalo veze, naprotiv znam nekoliko ljudi koji su izabrali muzeje... pff. Sve u svemu, ja otidjoh na Adu bez razmisljanja te ne-tako-tople veceri i stvarno beshe suuuper. )))))))) To je ipak moj najdrazi 'Burn )))))))))) pa drugacije nije ni moglo biti'. Ko nije dosh'o, zeznuo se jer su svirali dosta novih pesmica... al' beshe i starijih hitova. Zezanje! A za 'cert se znalo, jes' da nije bilo mnogo plakate (izuzev kod Studentskog parka), al' ja sam saznala odma' posto sam se vratila iz Amsterdama i to sam napisala na eyesburnov forum... pa eto ko je pogled'o... i da, na svirci Kojica reche da ce album za mesec dana... hmm... Pozdrav ekipi ovde!! ))))))))) To be real Dalinian, one must first be a real masochist. Edited September 26, 2005 by AnaVH
:Dea Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 To sto je bilo 17.9. da nisu mozda bili dani Beograda ili tako nesto? Bilo je prosle godine isto tako nesto u septembru i bilo je zivo sranje... Svirali su samo pet pesama.
Álvaro Recoba Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 Албум се зове "How much for freedom?" или нешто слично.
Kali Agna Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 Албум се зове "How much for freedom?" или нешто слично. Hm, to zvuci kao povratak korenima - Freedomized @dea - ne podsecaj me na tu svirku, cekali smo pet sati EB smrzavajuci se da bismo na kraju culi bukvalno - nista
Mariyeta Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 jel' moze neko da mi kaze kako ide text pesme "Let dem pray"...fale mi ove zvezdice *** blablabla ... visa, just to tease me up a while cuz they see me as an imigrant child cuz if they were the true, true, true believers they would never build walls see for Alah they kill, for Jesus they kill for *** they kill ************* (ne razumem ceo stih ) cuz if they were the true believers they would never fight let dem pray....blablabla unapred hvala
Álvaro Recoba Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 ... for Sheeva they kill ... ***************** За Шиву знам.
Álvaro Recoba Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 Ваљда једно од три индијска божанства (Шива, Вишну и још једно, ваљда Брама). Представља рушилачку снагу, има 4 руке и сл.
Recommended Posts