Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
To sto je bilo 17.9. da nisu mozda bili dani Beograda ili tako nesto?

Bilo je prosle godine isto tako nesto u septembru i bilo je zivo sranje...

Svirali su samo pet pesama. :no:

Ne, ne... bio je pravi cert. Imali su neku smaracku predgrupu (Skarpse iz KS) i posle su normalno svirali- dugo ;)

A ko 'oce opet da cuje nove pesme ima priliku 28. oktobra u klubu Holidej.

:)))

Edited by AnaVH
  • 4 weeks later...
Posted (edited)

ne, nije izasao jos...

izaci ce (valjda) u novembru, a koliko mi je Alek rekao nasli su izdavacha u Austriji

kod nas ce izdati za PGP

bice 12 pesama (u Austriji 14 [allright + agony // valjda])

ja sam alboom preslushao kod Aleka (medjutim iskoristio sam to da narezhem demo snimke ~15 novih pesama koje ce biti na albumu i koje se ne razlikuju od "originala") i bice malo vise HC koliko sam primetio

evotigana.gif

evo neshto za one koji preferiraju reggae, ovo mozete (za sad) naci samo kod men' icon_biggrin.gif

FOUNDATION lyrX

Edited by Avram
Posted (edited)

ah da, imam ceo EXIT 05 (eyesburnov 'cert) i spotove agony, allright, foundation (mmmmm) i pump it veoma dobrog kvaliteta, svaki po 200-250 mb (sto bi trebalo da svedochi o kvalitetu slike)

al' ne dam! biggrin.gif

p.s. ispravka prethodnog posta: cuo sam neke nove pesme i uzhiwo i demo snimci se ipak tu i tamo razliqju od pesama koje ce biti na albumu (sto je i logicno, al' bejah ponesen utiskom icon_biggrin.gif)

Edited by Avram
Posted
ah da, imam ceo EXIT 05 (eyesburnov 'cert) i spotove agony, allright, foundation (mmmmm) i pump it veoma dobrog kvaliteta, svaki po 200-250 mb (sto bi trebalo da svedochi o kvalitetu slike)

al' ne dam! biggrin.gif

p.s. ispravka prethodnog posta: cuo sam neke nove pesme i uzhiwo i demo snimci se ipak tu i tamo razliqju od pesama koje ce biti na albumu (sto je i logicno, al' bejah ponesen utiskom icon_biggrin.gif)

Hvala sto si drugare o tome i obavestio no.gif Ali ocigledno mi za ovo drugari trebaju '' ''

Ali dobro da se ne kachimo bezze...dakle kad se nalazimo da mi te snimke dash? icon_mrgreen.gificon_biggrin.gif

Posted (edited)

pa vidis "ah da"... to znaci da sam se tek sad setio icon_wink.gif

ma naci cemo se kad hoces... biggrin.gif

...vidim ja kako se mene ljudi sete tek kad nabavim neki EB snimak (video/audio)... ccc... sram da vas bude icon_smile.gif

Edited by Avram
Posted

mene treba grasak...! icon_smile.gif

back to the topic:

ima li neko textove benda o kojem pricate...?! ili barem neki link za textove?!

pozz & thanx

Posted

Ma...znajuci EB......nece oni da izbace album jos duuugoooo ,duuuugooooo....

Avaj.....verovacemo Avramu icon_mrgreen.gif

Btw.....mrzi me da otvaram novu temu(mozda vec postoji) icon_redface.gif ....Dakle :

SOULFLY U Beogradu,02.03.2006.-Dom omladine!!! musik19.gif

.....pa ko voli...nek izvoli...... biggrin.gif

233.gif

Posted

probaj na moj sajt da odes, pa na download, pa prvi download... (lyrics)... tako mora da radi icon_smile.gif

...a sto se albuma tice, kako ovi (iz EBa) pricaju, samo sto nije: omot se zavrsava, diskovi su na shtampanju, samo jos birokratija da se sredi, i eto nama albooma icon_wink.gif

Posted

.....ove nove pesme sto sam do sada cula po nastupima,stvarno su oooodlicne...... mhihi.gif

....mada moram i ovde da izrazim svoju tugu,zbog izvesnih promena u bendu ...... icon_frown.gif

Ipak,Nino i Laza su vrh....... icon_redface.gif .....

Weeeeeeeee.....jos malo......samo jos malo....... icon_mrgreen.giforangelistening.gif

233.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...