Guest dunJAH Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 Eb, mi je omiljeni bend. Jedva cekam novi album!
Avram Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 Drago mi je da to chujem @dea: imam ja i studijsku verziju pesme Chunt chunt ali ne smem da je okachim
:Dea Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 @dea: imam ja i studijsku verziju pesme Chunt chunt ali ne smem da je okachim A, jel smes da je narezes?
luktopod Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 Uaaaa rastamanci! Uaaaa narkomani! Pomrecete mladi... Ua ua ua!
One_step_beyonD Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 SIDO sine,nemoj tako... jeeeee,veeeechnost im treeeebaaaa ... e pa da pgp nije ulagao u zoricu brunclik i njenu tehno crvenu kosu mozhda bi i bilo para za eyesburn cccc!
Sinstrel Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 Sta je bilo sa albumom? Na EXIT-u rekoshe izlazi u septembru. Pa su pomerili izlazak za oktobar-novembar. Evo decembar je na izmaku a albumu ni glasa. Secam se da je "Fool Control" izasao negde krajem godine (2000) i da sam se lozio na taj album ali nisam imao kintu za original pa mi je cale kupio za Novu godinu!
luktopod Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 Eyesburn su najvece lopovcine od sviJu bendova na domacoj sceni.. x) Sviraju sutra (ja mislim) u Ni, ufur je 400 dina.. Mislim stvarno, sta su oni? x) Gledam Madball koji je dos'o iz NYa i dovuk'o predgrupe sa sobom za pishljivih 800 dina.. Ma nebitno. x) p.s. Zvezde Granda su se zadovoljile sa 150 dina..
One_step_beyonD Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 (edited) ju ju 150,00 dinara? kh,zvezde granda su onda veoma skromne osobe,njima je u tom sluchaju bitnije da je pun shator , da se masa od srca veseli i slozhno do kraja gazhe isprati njihove projekte pod dirigentskom palicom marina tucakovic&sale popovicj crew, a eyesburn neka cheka... i posle kazhu da zhivot nije kuchka Edited December 20, 2005 by One_step_beyonD
Mariyeta Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 ma za Eyesburn mi nije mnogo da dam 400 s obzirom da na svirku odem jednom godisnje....i da nema bas mnogo slicnih i kvalitetnih bendova....bar ja ne znam za njih ....sve u svemu ...moj omiljeni domaci bend (a treci fav generalno )
Sinstrel Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 Eyesburn su najvece lopovcine od sviJu bendova na domacoj sceni.. x) Sviraju sutra (ja mislim) u Ni, ufur je 400 dina.. Mislim stvarno, sta su oni? x) Gledam Madball koji je dos'o iz NYa i dovuk'o predgrupe sa sobom za pishljivih 800 dina.. Ma nebitno. x) p.s. Zvezde Granda su se zadovoljile sa 150 dina.. Ala ti je rezon... da nisi ti neki panker mozda? Cetristo dinara za koncert afirmisanog domaceg benda NIJE mnogo! I ja bi voleo da bude za dzabe ali sta mislite kako ce svi ti domaci bendovi da egzistiraju ukoliko budu radili kao "humanitarci" svirajuci za male pare?! Dinara nedobijaju od prodaje diskova (koje uglavnom sami finansiraju) a sponzori su jako skrti i rezervisani kada je u pitanju alternativna muzika. Vrooom je pocetkom decembra odrzao koncert u Domu Omladine i karta je takodje bila 400 dinara. Najjevtinija karta za Rambov koncert je bila 600 dinara a najskuplja cak 3600 (mada je to vise fore radi ). Brate poredis Eyesburn sa Grand mentolima, mis'im stvaaaarno...
Avram Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 A, jel smes da je narezes? da - Luka (Sid) sere Sinstrel ti je lepo sve obLJasnio.
luktopod Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 (edited) ju ju 150,00 dinara? kh,zvezde granda su onda veoma skromne osobe,njima je u tom sluchaju bitnije da je pun shator , da se masa od srca veseli i slozhno do kraja gazhe isprati njihove projekte pod dirigentskom palicom marina tucakovic&sale popovicj crew, a eyesburn neka cheka... i posle kazhu da zhivot nije kuchka Neka ceka.. i nek' se onaj paun (kojot) shepuri svojim dredovima.. i, i, i neka lize rchma Maxu. I sve. x) Edited December 21, 2005 by Sid
luktopod Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 da - Luka (Sid) sere Sinstrel ti je lepo sve obLJasnio. Da Luka ne sere, ti ne bi imao te grozdove na glavi..
luktopod Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 Brate poredis Eyesburn sa Grand mentolima, mis'im stvaaaarno... .me ode da drka NA Grand Paradu..
luktopod Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 Ala ti je rezon... da nisi ti neki panker mozda? Neki, mozda..
Avram Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 Aaaaaaa, dredove.... ok Fiery? Zasto da me (ili koga vec) 'be Bog?
luktopod Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 off: <Sid> Avrame sta radis? <Avram> Evo, nista.. standard.. gledam Kojotovu sliq i cackam pihsu..
Mariyeta Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 izbaci sh i ubaci c i dobijes odgovor devojaka ...doduse, prop'o je Kojot skroz....ranije je biyo jebozovan sad je bzvz
Kali Agna Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 E stvarno, izgubila sam vise zelju da cujem novi album... sporiji su od puzeva Oce l' bit' uskoro neka svirka u Beogradu?
One_step_beyonD Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 off: <Sid> Avrame sta radis? <Avram> Evo, nista.. standard.. gledam Kojotovu sliq i cackam pihsu.. sick!
Vincent Hess Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 OK je Eyesburn ali mislim da su mediji napravili veliku frku oko njih bez razloga tj. mislim da svojim kvalitetom nisu zasluzili toliki publicitet. Isto kao i Jarboli, Kanda kodza i nebojsa itd.
Recommended Posts