Jump to content

Recommended Posts

Posted

Obrnula sam ga cetiri puta do sada. Mene najvise podseca na gabau! icon_da.gif Cak mi je i jos vise rege od gabau-a. Previse regea za moj ukus! no.gif

Posted
Obrnula sam ga cetiri puta do sada. Mene najvise podseca na gabau! icon_da.gif Cak mi je i jos vise rege od gabau-a. Previse regea za moj ukus! no.gif

Znaci, ipak reggae? icon_sad.gificon_biggrin.gif

@One_step_beyonD - mogla bi za Novu godinu da mi ga srezes! icon_wink.gif

Posted

Kupio sam danas disk! icon_mrgreen.gif

Slusam ga upravo te prave utiske ne mogu jos da iznesem. Ali ono sto mogu da spomenem je to da me je jako iznenadila osrednja produkcija. Cini mi se da je Fool Control bio bolje produciran (doduse i u drugom studiju je sniman). Ne dopada mi se ni booklet... opet mi je na Fool Control bio bolji. Sledeci put Eyesburnovci javite se meni za booklet! icon_cool.gif

Drugi put ga preslusavam i vec su mi neke pesme usle u uvo. Kada ga bolje prostudiram javljam utiske. Ali taj ruzni booklet... no.gificon_sad.gif

Posted

Ja cu u buduce da slusam booklet a da listam muziku!!! Ne znam ni kako se to radi, ali vidim da nekima i to polazi za rukom! icon_smile.gificon_wink.gif

Posted

Jaoooo Uros pokusava da bude duhovit! Ajde da se sada svi smejemo... evo ja cu da pocnem.

Khm, khm...

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Eto Urose nije ti glupa fora!

laugh.gif

Posted

pa i nije mu gloopa fora icon_mrgreen.gif pozzeru icon_razz.gificon_mrgreen.gif

ja uzimam album posle 31. kad vidim koliko mi kinte ostane ...a u Mamutu su bas lepo upakovali zajedno sa torbicom za discove bordo boje kao predlog za novogodisnji preznt biggrin.gif

Posted

Hm....ja album jos ne kupih....pffff..... icon_uhoh.gif

Ali....cini mi se da na istom,ne postoji Hold This Way....mozda gresim....?? ph34r.gif

Neki CD shop-ovi se bas ugradjuju.....mislim 650 kinti?? no.gif

233.gif

Posted (edited)

Nema Hold dis way

u PGPovoj radnji na zelenom vencu kupujte, tu je 461 din

Sad slusam radio b92 i bio intervju sa Alekom i Kojotom (cini mi se) i evo sad ide The more u tell dem ... i pomenuli su mene, jeeeeeeeeeeiiiij biggrin.gif

Edited by Avram
Posted
Nema Hold dis way

u PGPovoj radnji na zelenom vencu kupujte, tu je 461 din

Sad slusam radio b92 i bio intervju sa Alekom i Kojotom (cini mi se) i evo sad ide The more u tell dem ... i pomenuli su mene, jeeeeeeeeeeiiiij biggrin.gif

Aaaa ko si ti?! huh.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...