niking Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 Power of Mind je keva... Mada ceo album je nikad jachi... samo sto je produkcija shit... (gitara je pretiha)... poz Avrame!
Avram Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 Pozdrav i tebi niking! Slazem se da je album najjachi!!!!! A sto se gitare tice, tu se bas i ne razumem... vise se razumem u trombon Shalim se... Ma popravice to Eyesburn-ovci na live svirkama, kojih ce, nadam se, biti mnogoooooo!!!
luktopod Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 Za koje ce ulaznica kostati, znam, mnogo..
Aja Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 Za koje ce ulaznica kostati, znam, mnogo.. ...true.....true......
metalia Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 (edited) @Sid Cekaj,brate,ko je tebi dao dozvolu da napravis temu Ko je Misko?!? Tuzicu te za autorska prava, najebaces!!! I koja je to fora da marnjavas prvo forum,a onda i pesmu!!!! Izvinjavam se ostalima zbog offa! Jedva cekam da nabavim novi Eyesburn! Edited January 3, 2006 by metalia
Angelystor Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 Jelte bre..jel to izashao novi album ili..?
luktopod Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 @Sid Cekaj,brate,ko je tebi dao dozvolu da napravis temu Ko je Misko?!? Tuzicu te za autorska prava, najebaces!!! I koja je to fora da marnjavas prvo forum,a onda i pesmu!!!! Izvinjavam se ostalima zbog offa! Jedva cekam da nabavim novi Eyesburn! Trsha mladi? xD
luktopod Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 Da, koji sam 4um maznuo? xD Koju pesmu? Kakva prava?
niking Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 Ma popravice to Eyesburn-ovci na live svirkama, kojih ce, nadam se, biti mnogoooooo!!! Da, live ce ovaj album sabijati... sam ako ikad dodjemo do tog live-a... 27,28,29 decembar, pa sredinom januara, pa sadAPRIL
Aja Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 Da, live ce ovaj album sabijati... sam ako ikad dodjemo do tog live-a... 27,28,29 decembar, pa sredinom januara, pa sadAPRIL Da,stvarno.......Avrame intervenisi....... Jbt,nije bila cak ni "promocija" albuma.....
Avram Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 Nema jos ni spotova. Mislim da album jos nije zvanicno izasao (ne reklamira se ama bash nigde)... a svirke... ma bice... relax
metalia Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 Da, koji sam 4um maznuo? xD Koju pesmu? Kakva prava? Adamov forum, Adamovu pesmu i Adamov gif u potpisu i Adamovu temu o Misku....... UMRIIII!!!!!
voodoo_ Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 Izvinjavam se što upadam ovako, ali ako nekom treba original "Solid", nek se javi na PM, cena vrrrrrlo povoljna... disk je u savršenom stanju (bez ijedne ogrebotine, kartonski omot oko CD boxa prisutan itd.), prodajem ga zato što sam se zajeb'o pri kupovini (tako mi i treba kad ne poslušam pre nego što kupim)... dakle korovci, jav'te se...
Aja Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 Izvinjavam se što upadam ovako, ali ako nekom treba original "Solid", nek se javi na PM, cena vrrrrrlo povoljna... disk je u savršenom stanju (bez ijedne ogrebotine, kartonski omot oko CD boxa prisutan itd.), prodajem ga zato što sam se zajeb'o pri kupovini (tako mi i treba kad ne poslušam pre nego što kupim)... dakle korovci, jav'te se... ...hm....ne znam zasto,al' ovo me malo vredja...... Jeste sve co'ek lepo rek'o i objasnio......al' ipak.....
Avram Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 trebalo bi ovih dana da krene da se vrti reklama za album na rts-u
luktopod Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 (edited) Adamov forum, Adamovu pesmu i Adamov gif u potpisu i Adamovu temu o Misku....... UMRIIII!!!!! Smeshna si.. x) Ja, Trsha i Adam vodimo administraciju na tom 4umu.. x) Adam je odradio site a Ja 4um.. On je nachinio banner za isti.. x) Mishka je moj idol, zbog toga i ovaj gif stoji u potpisu.. xD A za otvaranja teme... sam dobio dozvolu od Trshe koji je istu temu otvorio josh na nekim 4umima.. I postavio linkove za download ovih spotova.. x) necu da umrem. Edited January 5, 2006 by Sid
voodoo_ Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 ...hm....ne znam zasto,al' ovo me malo vredja...... Jeste sve co'ek lepo rek'o i objasnio......al' ipak..... Ne znam što te vređa, ne kažem da je album loš al se meni ne sviđa jer ne volim takvu muziku. Dakle ako nekom treba, dajem ga budzašto.
luktopod Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Izvinjavam se što upadam ovako, ali ako nekom treba original "Solid", nek se javi na PM, cena vrrrrrlo povoljna... disk je u savršenom stanju (bez ijedne ogrebotine, kartonski omot oko CD boxa prisutan itd.), prodajem ga zato što sam se zajeb'o pri kupovini (tako mi i treba kad ne poslušam pre nego što kupim)... dakle korovci, jav'te se... Korovci?
metalia Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Smeshna si.. x) Ja, Trsha i Adam vodimo administraciju na tom 4umu.. x) Adam je odradio site a Ja 4um.. On je nachinio banner za isti.. x) Mishka je moj idol, zbog toga i ovaj gif stoji u potpisu.. xD A za otvaranja teme... sam dobio dozvolu od Trshe koji je istu temu otvorio josh na nekim 4umima.. I postavio linkove za download ovih spotova.. x) necu da umrem. A ti si gloop! Mishka?!? Dzabe se pravdas, tacno se zna kad je neko fake! Sto ce reci nas narod, ubacio si se....
luktopod Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Jesam gloop, niko nije kazao da nisam xD Mishka Priznajem, ne slusam Mishka iz ljubavi.. Vec iz fazona. Pratim modu.. x)
Kali Agna Posted January 7, 2006 Report Posted January 7, 2006 Kali_Yuga:majo,svakako cjesh dobiti narezan cd,to se podrazumeva : ) p.s. jel poceo neki spot da se vrti?
Avram Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 Svakog trenutka bi trebalo da pocne da se vrti valjda za Eyes are the lights na RTS-u...
Recommended Posts