Mariyeta Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 ma meni onaj glas u Injustice skroz zvuci kao Kojotov ...i....ko to na kraju peva???
People before Profits Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 ne znam koliko je sam ban resenje necega....aj sad ovo konkretno, manje-vise, ali mislim da bi ljudi generalno mogli da imaju malo vishe svesti o tome koliki put jedan (domaci) bend mora da prodje i sa kakvim sve ljudima da se zajebava da bi snimio (a potom jos bar toliko da bi i izdao) album....i onda se neko napravi pametan i sve to okachi na net. bravo za trud. da ne budem licemeran, nemam ni ja sve zburnove albume na originalima iz prostog razloga sto kad god nadjem pare album vise nema gde da se kupi (ili ako ga posle godinu dana i nadjem, koji ce mi kad sve znam napamet), ali ovaj konkretno sam kupio devojci za novu i nisam ga presnimio jer se nadam nekim parama u skorije vreme piraterija je dobra samo utoliko sto moze neki bend da ti se dopadne u pocetku i da se zainteresujes za njega jer nikako drugacije i ne bi mogao, posto ne znam ko ima pare da kupuje albume svih bendova i da moli boga da ce mu se svideti...ali kod ovih nasih, pa ako ti se slusa, kupi album...toliko je mali grad/zemlja da se vecinom i svi znaju (a ko josh krade od svoga? ), a opet cena je bedna...460 dinara za xy dana snimanja i xyz dana komponovanja? razmislite...
Sinstrel Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 ma meni onaj glas u Injustice skroz zvuci kao Kojotov ...i....ko to na kraju peva??? Nemas sluha! Ne znam... meni ne zvuci kao Kojot vec kao pravi crnac... glas je bas crnacki, ako je Kojot... hmmm pa onda svaka mu cast ali nesto nisam siguran.
Avram Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 Reshitjemo misteriju ljudi... polako... ne prepirite se
la Perversion Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 Eh Avrame poklaće se ljudi dok ti razrešiš misteriju
Avram Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 Ma nece, evo u petak cemo sve reshiti, ako se setim Nego, sto si mi ukrala TOOL i stavila ga u potpis? Hocu odshtetu za to... znash ti vetj kakvu
luktopod Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 u nedelju dana skupi 400 dinara, pa ti ilegala nije potrebna....jebote, pa ne kosta disk 3000 pa da moras da ga krades sa neta....ovde se bendovi jedva skrpe za kintu da se usnime i onda prchkaju neku jadnu zaradu od izdanja i onda se jos pojave ljudi koji ce da ih piratizuju na netu....kapiram ja da piraterija ne shteti stranim bendovima sa milionskim tirazima i da u sustini i treba da te boli dupe da kupujes original nekoga za koga znas da zivi u jebenoj vili sa 3 bazena (osim ako nisi neciji veliki fan i bas bi voleo da imas album na originalu), ali to slucaj nije i ovde.....glupo je to sto radis....necu reci da imas pravo posto ga nemas ni malo... Ja za 'leba nemam.. cu si kupujem eb, pooca mi resa. Kojot sigurno nece da umre od gladi.
luktopod Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 Agree! Sid treba te banovati! Banuj me..
Sinstrel Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 Ako mi budes dao dovoljno osnova za ban, banovacu te, nije frka.
luktopod Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 Da te opsujem ili da ti skacem po lobanji?
People before Profits Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 taj rad... brate sid, to da li ce neko umreti od gladi sto TI neces kupiti disk je jedno, ali ne glupiraj se tako sto ces ostaviti svima link za download, bezobrazno je...
luktopod Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 Povuches me za qratz?! Polizes mi okolochmarni znoj fedzetu raspali! Samo ti je kurac u ustima. xD Ae sada pokazi ljudima da znash da stavish BAN.. x)
Sinstrel Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 Necu imash sidu. E bas si kreten ja se malo zezam ti odmah planes.
Avram Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 Reshitjemo misteriju ljudi... polako... ne prepirite se Kao sto obecah... Daklem, misterija je reshena... U pesmi Injustice pevaju Kojot i Vukashin (Beban)... niko tretji...
Sinstrel Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 (edited) I dalje sumnjam... kako to da do sad nisu tako pevali... A ko peva u "In War With The System"? Doduse Vukashinu je valjda do sad mutirao glas pa mozda i jeste njegov glas ali Kojot...? Edited January 21, 2006 by Sinstrel
Avram Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 Pa ovo je informacija iz prve ruke, Vukashin mi rek'o... valjda on zna da li je on pevao Na celom albumu pevaju njih dvojica...
Sinstrel Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 Pa dobro skontao sam odmah ja to ali uvek postoji mogucnost da je lagao! Sve dok ne cujem uzvio to isto bicu skeptichan! :baxuznismajli: Btw kad ce neki koncert, promocija?
Avram Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 U aprilu ce biti veliki Beogradski koncert... to bi trebalo da je sigurno... a ovo ostalo... nem' pojma...
Sinstrel Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 Bili su danas u "dodatnom ubrzanju". Zanimljiva spika... ...i oni rekoshe da je i Vukashin pevao. Ma ne verujem...
Recommended Posts