Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nikada nista ne vidim,ne cujem i sve propustim...pfff..... icon_cry.gif

A i dalje ne mogu da se naviknem na to da nema Ninovog "dernjanja" i Laze kao...hm.... Laze?.... icon_rolleyes.gif

Tek u aprilu?...ovaj da.....dosledni sebi kao i uvek-nikada nista na vreme.... no.gif

233.gif

Posted

Nem' pojma... stvarno kod ovog albuma nit je sajt gotov (ne gledajte u mene, nisu mi obezbedili materijal), nit spotova ima, nit svirki ima... nishta sad.gif

Posted
da izvinete, kenja kako nista sto gledamo (slusamo) na TV-u ne valja biggrin.gif Hehehe, Kojot...

Hm.....ne mogu da verujem da si to ti rekao? icon_mrgreen.gif

Jel to ono kada su bili na Tashu?Pa...dobro.....to je pocetak njegovog raspada.....pogresi co'ek...... icon_rolleyes.gif

233.gif

Posted

Eh, Sinstrel, nemam ja TOLIKO dobru vezu da mogu svaki dan da uploadujem ovo bilo gde laugh.gif Tacnije mozda i imam dobru vezu ali nam je mreza ovde... pih... skroz nestabilno... mozda kasnije uploadujem.

@Aja: Ma volim ja Koju, znas ti to, nego stvarno je ispao lik: Rekao je da "kad je u pitanju domaca muzika" nista ne valja sto se vrti na TV-u. Znam ja sta je on mislio (muzika sa PINK-a itd) ali nije to rekao. Ispalo je da sva muzika ne valja. I da, to je ono sa Tash-a

Posted (edited)

volim ja Koju

......mhihi.gif ........

Salim se...ofskroz.......(ladno jos uvek imam onaj EB skin za Winamp,i sve ono o tebi,tvom radu,uzoru i respect-u za EB i Kojota....) icon_mrgreen.gif

Uzivajte..."dobri ljudi"......

233.gif

Edited by Aja
Posted

Pa ....mozda,zavisi kako definises crvenu boju? icon_mrgreen.gif

On je sada...propao.....al' vidjam i dalje devojcice koje se loze na njega.... no.gif ...ah da,ipak je superstar..... icon_rolleyes.gif

233.gif

Posted

ma, pitao sam ja na 4umu pre vise od godinu dana, sigurno, i nikad mi nisu odgovorili... a tada su i oni blejali tamo (bar Utvar i Nino pokatkad)

Posted (edited)

Ma znam ja, pst, al' necu da kazem nikome dok EB ne bude svirao kod mene ovde icon_smile.gif

...vala bio bi i red..... icon_mrgreen.gif

Vec tolike godine si najtr00 fan,a oni nista.... no.gif

.....mozda te iznenade za trideseti rodjendan..... mhihi.gif

233.gif

Edited by Aja
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...