[Nocturno] Posted April 17, 2002 Report Share Posted April 17, 2002 molim te!!!! sala koja je to pesma... slabo govorim jamajski... give me a hint... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted April 18, 2002 Report Share Posted April 18, 2002 Pesma je iz '94.,i zove se "The silence of the twighlight". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted April 18, 2002 Report Share Posted April 18, 2002 hm ja sam bio na onom koncertu, nije bilo lose ali nije bilo ni s od sutke. a prosek godina posetilaca je bio nesto ispod 15 (uzas). ne svidja mi se to sto je nastalo od eyesburna. nadam se da se gabau razlikuje od onga kako se izgledati album, da je namerno malo eksperimentalniji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucifer_666 Posted April 19, 2002 Report Share Posted April 19, 2002 Bio sam na 5-6 njihovih koncerata , imam 3 pesme na MP3u , ali nemam nameru nista vise da nabavljam ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Nocturno] Posted April 20, 2002 Report Share Posted April 20, 2002 Bio sam na 5-6 njihovih koncerata , imam 3 pesme na MP3u , ali nemam nameru nista vise da nabavljam ... cudno... eyesburn je strava jedva cekam da izadje album... postoje 2 pesme koje stalno izvode a nema ih ni na jednom albummu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted April 20, 2002 Report Share Posted April 20, 2002 Na koje stvari mislis? Mozda su svirali obrade(sto cesto rade). Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Nocturno] Posted April 25, 2002 Report Share Posted April 25, 2002 nemam pojma... mogu da ti otpevam ako hoces.. i nisu obrade... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midnight Madness Posted April 25, 2002 Report Share Posted April 25, 2002 Meni nije bilo tako lose na svirci... ocu reci... bilo je ODLICNO (Nocturno... koje vece si ti bio? prvo ili drugo?).... (ala sam zakasnila... al nema veze... ) i sta vise... strasno mi se svidjaju pesme sa new albuma koje su izvodili... so... moracu da ga nabavim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted April 25, 2002 Report Share Posted April 25, 2002 To Nocturno: Pa,otpevaj!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omega Posted April 26, 2002 Report Share Posted April 26, 2002 Dobri su,ali nekako nemam zelju da sedim kuci i da ih slusam......btw koncert je bio super.........Hltela sam da odem i drugo vece,ali niko nije hteo sa mnom..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAVO_LAK Posted June 16, 2002 Report Share Posted June 16, 2002 e ovako ljudi, da vas chicha nechemu nauchi... slusham ajsbrn skoro od samog nastanka, dok jos grad nije znao za njih, tj pre munja... prva stvar, doglife nije prvi album, vec drugi... i tako redom... prvi album je (nisam 100% siguran za ime) vitnes of d frst destraksn ili nesto tvajlajt bla bla... no, album je jako tesko naci, vid'o sam ga u ipsu na kazeti... treba da gi uzmem ovijeh dana, ko slusa ajsbrn vec dugo, tj ko je slusao sansajn, taj je znao i za ajsbrn, jer su se uglavnom pojavljivali kao predgrupa... no da ne filozofiram previse, neko je spomenuo pesmu sa 1. albuma pa reko da kazem, posto niko nije (izgleda) znao... a jedna od pesama koje pevaju a nema ih nigde je ghetto, i ona ce biti na novom, albumu, posle gabau-a inache nemanja ja 'koman zesci, i nije mu stalo ni do chega osim gudre... to znam pouzdano... meni je bio mlogo gotivan lik... dok nisam saznao tako neke stvari... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucifer_666 Posted June 16, 2002 Report Share Posted June 16, 2002 A to su ... ? Inace ne razumeme se nesto specijalno u Eyesburn , ko je Nemanja ? Inace Gabu ni Album nego Mini-LP , a za Eyesburn sam znao jos davno pre Munja i to jos dok je bio onaj prvi album (na kome Kojot ne peva) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exorcist Posted June 16, 2002 Report Share Posted June 16, 2002 Primeticete da i PHILOSOPHY SMILE ide u slicnom pravcu... ali se oni nece prodati!!! Hail PHILOSOPHY SMILE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAVO_LAK Posted June 16, 2002 Report Share Posted June 16, 2002 ne, nemoj pogresno da me shvatis nisam mislio konkretno na tebe ili nekoga sa foruma, ali znam dosta likova koji su chuli tek za fool control... no, nemanja kojic = koyot a sto se tiche onih stvari: smrka, ali ne zbog toga, vec sto to radi na javnom mestu, na nekom rege stejdzu, pred oko zilion novinara u ns-u, decko opusteno... bole ga dupe za sve, dal' ce neko da vidi, sta ce da se pricha... on bar ima neki svoj imidz, josh iz sansajna su ga mnogi gotivili (npr ja), a ako je spao na to, da mu je koks sve... hebiga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucifer_666 Posted June 17, 2002 Report Share Posted June 17, 2002 Primeticete da i PHILOSOPHY SMILE ide u slicnom pravcu...ali se oni nece prodati!!! Hail PHILOSOPHY SMILE! Philosphy Smile uopste nije kao Eyesburn , oni su HC i to onaj Polu-Old School Link to comment Share on other sites More sharing options...
H8Core Posted June 22, 2002 Report Share Posted June 22, 2002 Ovaj Lucifer me svakim danom sve vise iznenadjuje svojim neznanjem.Eyesburn veze sa Hard Core-om nema niti je ikada imao.Mozda na prvom albumu koji ovde DJAVO_LAK pominje.Da Da decice.Postoji jos jedan album pre Fool Control-a i Doglife-a.Album se zove "FREEDOMIZED" i snimljen je daleke 94 uzivo u KST-u.Na njemu ne peva Koyot vec Nenad sadasnji vacpe najnabadackije grupe DISCORD.Inace sto se mog misljenja o Eyesburn-u tice,posto je to naslov ovog topic-a jelte,smatram da su sada go k**** u odnosu na prvi i delimicno drugi album.Koyot je totalno odlepio od droge pa je poceo da pravi mjuzu za napaljene "urbane" devojcice.Al jebiga sta je tu je,ja cu nastaviti da slusam prva 2 albuma i pretvaracu se da su se raspali posle toga:o). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucifer_666 Posted June 23, 2002 Report Share Posted June 23, 2002 Ovaj Lucifer me svakim danom sve vise iznenadjuje svojim neznanjem.Eyesburn veze sa Hard Core-om nema niti je ikada imao.Mozda na prvom albumu koji ovde DJAVO_LAK pominje.Da Da decice.Postoji jos jedan album pre Fool Control-a i Doglife-a.Album se zove "FREEDOMIZED" i snimljen je daleke 94 uzivo u KST-u.Na njemu ne peva Koyot vec Nenad sadasnji vacpe najnabadackije grupe DISCORD.Inace sto se mog misljenja o Eyesburn-u tice,posto je to naslov ovog topic-a jelte,smatram da su sada go k**** u odnosu na prvi i delimicno drugi album.Koyot je totalno odlepio od droge pa je poceo da pravi mjuzu za napaljene "urbane" devojcice.Al jebiga sta je tu je,ja cu nastaviti da slusam prva 2 albuma i pretvaracu se da su se raspali posle toga:o). O tom albumu sam i govorio ... A Eyesburn nema veze za Hard Coreom , ali moras na taj nacin objasniti ljudima ... Nema ni Limp Bizkit veze sa Hard Coreom , ali kako drugacije da objasnis , kad je masa zatupljena da su Limp Bizkit i Papa Roach HC ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAROTH Posted June 23, 2002 Report Share Posted June 23, 2002 Nisam cito sve postove pa neznam da li ste jos obavesteni sta je bilo na svirci u cacku.hahah Kojot dobio batina od lokalnih skinsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariyeta Posted June 23, 2002 Report Share Posted June 23, 2002 ma pokidoh se od smeha :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omegahedron Posted June 24, 2002 Report Share Posted June 24, 2002 ... no da ne filozofiram previse, neko je spomenuo pesmu sa 1. albuma pa reko da kazem, posto niko nije (izgleda) znao... a jedna od pesama koje pevaju a nema ih nigde je ghetto, i ona ce biti na novom, albumu posle gabau-a... ta pesma mi se mnogo,mnogo x1000 svidja a: a: ....znam da je Kojot pevao na svojim koncertima...i nije mi bilo jasno na kom je njihovom albumu :? ....bas mi je drago sto ce je staviti na sledeci!! i to mnogooo! P.S hvala na ovako divnim informacijama... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAVO_LAK Posted June 24, 2002 Report Share Posted June 24, 2002 xexe, te informacije je on sam rekao na koncertima... samo da si maleno slushao naduvanog choveka a sudeci po svemu to ce im biti i najbrza pesma na tom novom albumu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
scum Posted June 25, 2002 Report Share Posted June 25, 2002 gledao/slusao sam ih prosle subote (15. 6.) u smederevu... maximalno su smorili.... sve neka rege sra*a.... ali obratite paznju na pesmu "solid" koja ce da se pojavi na novom albumu... album bi trebalo isto tako da se zove... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAVO_LAK Posted June 25, 2002 Report Share Posted June 25, 2002 scum, nemoj zaboraviti da eyesburn vise nije hc bend... kako sami kazu oni sviraju mix hc-a i rege-a... a komentar ljudi je da sviraju rege sa distorzijom koja ponekad upadne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omegahedron Posted June 26, 2002 Report Share Posted June 26, 2002 Exorcist je rekao da su Philosophy Smile HC a: , a Eyesburn to vise i nije! Ti, H8Core izgleda znas dosta oc HC-u. Je si li cuo IKAD Philosophy Smile? :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucifer_666 Posted June 28, 2002 Report Share Posted June 28, 2002 Exorcist je rekao da suPhilosophy Smile HC a: , a Eyesburn to vise i nije! Ti, H8Core izgleda znas dosta oc HC-u. Je si li cuo IKAD Philosophy Smile? :? Eyesburn nikad nije ni bio HC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts