Avram Posted February 25, 2006 Report Posted February 25, 2006 (edited) Нау плејинг: Ејесбурн - Д мор ју тел дем!!! Jesi ljubomorna vidim ti u okicama ovog smajlija I ja jedva chekam da se vratish, nem' pojma zashto, ali tako je edit: Nau plejin' Eyesburn - Pscyho Bruthalogical System (xexe) Edited February 25, 2006 by Avram
Aja Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 I ja jedva chekam da se vratish, nem' pojma zashto, ali tako je To je zato sto ljubomorno cuvas SCG-EB fanove......
Kali Agna Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 E da, samo da vas obavestim da sam postavio novi http://www.eyesburnmusic.com/ Vidimo se veceras! nije lose... a zasto forum ne radi? jel mu promenjena adresa?
Avram Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 To je zato sto ljubomorno cuvas SCG-EB fanove...... Vrlo moguce!!! a zasto forum ne radi? jel mu promenjena adresa? Kako ne radi forum? Evo linka (stari link): http://forum.eyesburnmusic.com/
Álvaro Recoba Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 Било нешто о концерту и албуму Ајзбbрна у Додатном убрзању малопре.
Aja Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 (edited) Cool. Da nije neko snimio? :| Jer ako nije.....Avram ce se samoubiti,onda nece imati apsolutno sve u EB-u...Situacija je kriticna,apelujem na pomoc dobrih ljudi! Edited February 26, 2006 by Aja
Álvaro Recoba Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 Па нека зове 3К, Микљу, па и Тијанића ...
Avram Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 Jer ako nije.....Avram ce se samoubiti,onda nece imati apsolutno sve u EB-u...Situacija je kriticna,apelujem na pomoc dobrih ljudi! Kako si samo u pravu Ajde, stvarno bi neko mogao da se otvori za taj snimak, missim... samoubitju seeeeeeee
Aja Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 (edited) Vidim da se nisi samoubio......al` zamrla nam,opet,tema. E....moram to ovde da pitam,cujem da ce svirati Referenti u ``Ana 4 pishtolja``!?!Jel se to dobar glas cuje sve do Shvice ili je neka dezinformacija?? Btw, imacu sutra(nadam se) iznenadjence za te Avrame(to je cisto da ne bude da jedini ``delis`` poklone)! Edited March 1, 2006 by Aja
niking Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 Samostalni Referenti 02.marta u ex Lagumu sada klub Ana 4 Pistolja.ulaz 200 din.cert pocinje oko 22h a sviraju i Rampage.
Avram Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 Btw, imacu sutra(nadam se) iznenadjence za te Avrame(to je cisto da ne bude da jedini ``delis`` poklone)! Jeeeeeeeeiiij
Aja Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 Samostalni Referenti 02.marta u ex Lagumu sada klub Ana 4 Pistolja.ulaz 200 din.cert pocinje oko 22h a sviraju i Rampage. Aaaa....pa to je danas! A i Soulfly je danas! A ja josh uvek nisam tu! A,dve muve jednim udarcem? Avrame,nadam se da cu kupiti to sto sam htela, ako me ne bude bilo ``sramota``( ) da udjem ponovo u tu radnju...
Aja Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 Ne vracaj mi se bez poklona! Vala,bas su skromni ljudi oko mene...Danas sam dobila 4 poruke sa istim sadrzajem... Al` ajde kupila sam ti....bas je sitnica(bas bas),al` ceni se valjda namera... I...kako bilo na Referentima???
Avram Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 Ne znam, nisam bio... Ma nema veze sta je, bitno je da je od srca a to da se ne vracas bez poklona je bila shala, naravno... al' sad kad si qpila, nije fora da vratjash, hihi... I.. kad nam se vratjash 'vamo?
Avram Posted March 4, 2006 Report Posted March 4, 2006 Jeeeeeeeeeeiiiiiiiiij, napokon cu imati s kim da pricaaam (ostali me izbegavaju ) I? Sta si mi kupila? Kad cu dobiti to? A? a? a? a?
Aja Posted March 4, 2006 Report Posted March 4, 2006 To je zato sto volis EB..... Vidis da niko ni ne zalazi na ovu temu... Pa ne znam kada cu ti dati.Bese EB ima 'cert u aprilu?E onda tada...
quiet Posted March 4, 2006 Report Posted March 4, 2006 pa svi mi volimo EB, mozhda neko ranije radove, neko skorashnje, nebitno. dog life
Avram Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 Moguce, vrlo moguce... Sta? Da cekam do aprila? No way!
Aja Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 Xex...gledah danas na "Stankom-u" snimak sa "3k",a vodila je ona riba sa "Kosave"...nesto o EB-u.... Alek je nesto pricao,a posle su svirali....pa sam morala da idem na kratko,al' kada sam se vratila bio Nigrutin....
Recommended Posts